Kaç yıldır adını koyamıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

atalantecik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
3
-5
1
27
Merhaba kızlar, benim vazgeçemediğim bir eski arkadaşım var. Lise 2’de en yakın arkadaş olmaya başladık. Daha sonrasında lise 3’te arkadaşlarımız bize siz sevgili misiniz diye sormaya başlayınca ben de farklı şeyler hissettiğimi anladım. Daha sonra sinemaya gittik vs. Ancak birbirimize hiç sevgilim demedik. Sonrasında lise 3’ün sonlarına doğru benden bir anda soğudu. Son sene ikimiz de okul değiştirecektik. 2 senede toplam 3 kere karşılaştıktan sonra tekrar konuşmaya başladık. Artık farklı Üniversitelerde aynı bölümü okuyorduk. 1 yıl byunca çok eğlendik hatta öpüştük bile. Ancak yine hiç sevgilim demedik onun yerine hayatım, çiçeğim vs. diyorduk. Sonra aniden bu kişi sevgili yaptı. Ben de hiçbir şey söylemeden her yerden engelledim. Sonra 2 yıl geçti ve bir arkadaşımın vefatından sonra farkettim ki bu engelleme olayı benim klbimde büyük bir yara ve özlem olarak kalmış. Arkadaşça yaklaşarak yıllar sonra tekrar mesaj attım. Konuşmaya başladık derken birbirimizi çok özlediğimizi farkettik. Birkaç buluşma sonrası, benim yeni arkadaşlarımla tanıştı ve sonrasında da bir kez öpüştük. Aynı gün kardeşi ile de tanıştım. Hala adını koymamıştık ama telefonunda çiçeğim diye kayıtlıydım artık. Geleceğe dair planlar yapıyorduk(balo, piknik vs.). Derken pandemi oldu. Ve bu süreçte hiç görüşmedik ancak 2-3 ay daha konuşmaya devam ettik. Konu biraz müstehcen konuşmalara gitmeye başlamıştı ben de doğal olarak biz şimdi neyiz, ben seni sevgilim olarak görüyorum dedim. Ancak aldığım cevap beni bir hayli üzdü. Üzgünüm ancak ben öyle hissetmiyorum demişti. Bundan sonra konuşmayı tekrar bıraktık. Ancak aylar sonra ben bu böyle olmaz diye aradım ve lütfen artık arkadaş klalım dedim. En yakın arkadaşlarımız ile birlikte mezuniyet kutlamasına gittik, çok eğlendik. Her şey çok güzeldi, bana çok yakın davrandı. Sonraki günlerde cüzdanımı kaybettim diye mesaj attı, birlikte aradık ancak bulamadık derken başka bir arkadaşım buldu. Ben de cüzdanını bulduk diye yazınca buluşalım dedi. Kahve teklifinde bulundum ve önce spora gidelim sonra kahve içelim dedi. Ben de olabilir dedim. Ve birlikte güzel bir gün daha geçirdik. Anca şu an ne hissedeceğimi gerçekten bilemiyorum. Beni seviyor mı sevmiyor mu anlayamıyorum. Kızlarr işin özeti şu kaç yıldır böyle ayrı bir iletişim halinde zaman geçiriyoruz ama asla netleştirmiyoruz, bende alışkanlık oldu sanırım bırakamıyorum. Yeni birileriyle de konuşuyorum ancak onun yeri ve şansı hep ayrı oluyor, aklım orada kalıyor, sizce ne yapmalıyım gerçekten yıllardır bu durum böyle?

Adam ne yardan vazgeçiyor ne serden.
Sizde öyle.
Sevseydiniz yeni birileriyle tanışıp konuşmazdınız diye düşünüyorum, içinizde hoş bir insan ve alışkanlık olarak kalmış.
Sadece bu.

Ama siz kendinize yazik ediyorsunuz. Bildiginiz sizi kullaniyor. Bu iliskinin adini koyamiyor ama sizi gelip rahatlikla öpebiliyor. Bu degirmenin suyu nerden geliyor bu cesareti nerden buluyor ve siz niye bu kadar ileri gitmesine izin veriyorsunuz. Boyle yaparsanız hep üzülen incinen taraf siz olursunuz. Hayatina biri girer sizi hayatindan cikarir ayrilinca yine size gelip öpüp koklar.... lütfen izin vermeyin kendinize bu haksizligi yapmayin. Birakin sizi sevmeyeni niye seviyorsunuz ki. Ustelik uzulmenize sebep olacak seylere vesile olmuşken. Bence dik durun ve önünüze bakin. O kisi de gecmisiniz de kalsin

Siz peşinden çok koşmuşsunuz nasılsa gelir mantığıyla devam etmiş o da. Sizinle eğleniyor,öpüşüyor ama duygusal bir şeyler istemiyor çünkü siz onun için hep hazırda bekliyorsunuz. Hiçbir sey yapmasan muhabbeti kesin kırgınlık,küslük vs... olmadan sadece artık konuşmayın mesajlarına dönmeyin.

konunun ozetı
ısrarla sevgılı olmak ıstemeyen adamla opusmus
bırgun pat dıye sevgılı yapmıs adam, uzun zaman sonra ılıskısı bıtınce tekrar konusmaya baslamıslar falan
konu sahıbının ısrarları uzerıne de adam sevgılı olarak gormedıgını soylemıs
bu arada konu sahıbı yenı baska bırılerıyle de konusuyormus ama o opustuklerı cocuga bagımlılıgı olmus ne yapayım dıyor

konu sahıbı yasınız kucuk bellı :) boyle seylerle vakıt harcamayın bence aklınız 5 karıs havalarda ucmasın derım

Eğleniyor sizinle. Öpüşmek falan işine gelmiş bırakmamış ama sevgili de olmamis. Hem ayranım dökülmesin hem kötü olaylar yaşanmasın diyor yani

canım yılların alışkanlığı olarak kalmış sizde. daha ne istediğini bilmeyen bir adam var karşınızda. vazgeçmek kolay değil anlıyorum ama kendi iyiliğiniz bunu yapmak zorundasınız ne kadar zor olsa da. kendi yolunuza devam ettiğinizde mutlaka daha iyileti çıkacaktır karşınıza kimse bulunmaz hint kumaşı değil. net olmayan erkek kadar kötü bir şey yok bence kendinize haksızlık etmeyin

Adam acik acik soylemis zaten sizinle ilgili düşüncesini.
Siz kendi iyiliginiz icin adami hayatinizdan cikarin. Kararli olun.
Yok gelecek icin beklentim yok, yeter ki simdi yanimda olsun derseniz aynen devam.
Ama adam sevgili yaptıkça sizi bırakacak.

Çok kibarsınız teşekkür ederim

Erkek milletine kişiliğinizi ve öz saygınızı bu kadar paspas ederseniz ilerde çok üzülürsünüz.

Toplamda kaç yiliniz boyle "ad"sız geçti hesaplayamadim ama siz en iyi ihtimalle 3.yedek filan olmalisiniz cocugun gozunde.

Kendinizi yeni ilişkilere hazirlamak ve açmak için çabalayın, bu cocuktan hayir yok size

Adam istemiyor sizle sevgili olmak 2x2=4 kadar hem de. Daha nesini anlamıyorsunuz bunun? Zaten bütün adımları da siz atmışsınız konuşmama süreçlerinde. Ondan bekleseniz ömür boyu beklerdiniz öyle diyeyim. Görmezden gelmeyin bu kadar ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…