kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

ilk denemem şimdi 5 yumurtam toplandı .3 unu hiç işleme alma gereği duymadılar. 2 tanesi işleme alındı sadece 1 i döllendi. 1. kalite 1 embiriyom 2. gunu transfer edildi. bekliyorum bugun 8. gunum bebeiğim benimledir umarım az kaldı test günüme.

benim 11 yumurtam toplandi. sadece ikisi dollendi ve ikisi yerlestirildi. su an 35 haftalik hamileyim. herkese iyi sanslar a.s.

arkadaşlar size birşey soracağım benden 15 tane yumurta toplandı fakat 7 tanesi döllendi 5tanesi bölünmeye başlamış dün.pazar günü toplandı ve transferi cuma günü yapacaklarmış sizce nasıl?

arkadaşlar size birşey soracağım benden 15 tane yumurta toplandı fakat 7 tanesi döllendi 5tanesi bölünmeye başlamış dün.pazar günü toplandı ve transferi cuma günü yapacaklarmış sizce nasıl?

canım benimki 2. gunu yapıldı . seninki sanırım 5. gunu yapılacak .bana doktorum labratuvar ortamında o gune kadar gitmeyelim dedi. ama tekti embrıyom o yuzden senin 5 taneymiş büyük ihtimal iyice bölünmelirini bekliyecekler ama biraz geç sanki belkide garantiye almak istiyodur .ama hepsi o gune kadar devam etmeyebilir bu riski var sadece

merhaba ,

dün 19 tane toplandı 14 tanesi döllenmiş.takip ediliyor cumartesi yada pazartesi transferim olacakmış haber verecekler

arkadaşlar slm benim 5 tane döllenmişti yarın 2 tanesini transfer yapacaklar geriye kalanları donduracaklar.inşallah bebişlerimiz bizlere tutunurlar hakkımızda hayırlısı olsun.

ablacım gelmişşşş...
nasılsın anne adayı???neler yapıyorsunn evdee??

canım benim iyiyim sen nasılsın
evde sıkıntıdan patlıyorum aslında ama bebeğim için böyle olması gerekiyor
senin de az kaldı başlamana
inşallah senide görüceğiz anne adayı olarak canım benim

yazını okudum benim ilgimi cekti çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum iğne testler yarında yumurta çatlatma iğnesi olucam 9aylık evliyim çocuk istiyorum inşalah bu ay olur allah isteyen herkesi çocuk sahibi etsin eyer istersen konuşabiliriz

inşş ablacım inşşş......
yarında umut tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicem.......bakalımm hangisindee karar kılıcaz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…