kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

kızlar merhaba.benimde 7 şubat ctesi günü yumurtalarım toplandı.34 adet yumoş toplandı.20 tane yumoş işleme alındı.ve 14 adet yumoş döllendi.bugün 3,günleri arayıp haber vericekler son durumlarını.son durum diyorum çünkü benimkiler transfer edilemicek.bedenim iğne ve ilaçlardan çok fazla yorulmuş 2 ay dinlendirelim dedi doktor.eğer transfer yaparsak başka sağlık problemlerin çıkar dedi.şaşırdım ama elden bişey gelmiyor.2 ay daha beklicem sonu hayırlı olsun.böle bi durumla karşılaşan oldumu hiç aranızda.aslında bir yönden iyi oldu şu an toplama işleminin 3.günündeyim hala karın ağrısı mide bulantısı kasıklarda sancı gaz problemi var.birde transfer olsaydı zor toparlardım kendimi.doktorlar bişey biliyorda sölüyorlar ama yinede beklemek çok zor.transferden sonra arkadaşlarımız 12 gün geçmiyor diyorlar ben 2 ay beklicem.nasip böleymiş

merhaba benim ilk microm 13 yumurta toplandı 9'u döllendi dün 3 adet transfer edildi inşallah 21 şubatta müjdeli haberi alırım

canım haklısın 2 ay beklemek zor ama bide şöyle düşün eğer hemen transfer edilip olumsuz sonuç almaktansa 2 ay bekleyip inşallah olumlu sonuç alırsın ALLAH hepimiz için hayırlı olanı versin

slm arkadaslar benim 18 yumurtam oldu 14 dölendi 2 transfer edildi simdi hamile oldumu ögrendeim 1 hafda önce.ikizmis ama biri düse bilir diyor DR. hayirlisi ALLAHDAN

merhaba arkadaşlar. benim 19 ocak'ta 4 tane yumurtam toplandı ve 3 tane yumurtam döllendi. 21 ocak'ta da o üç embriyo yerleştirildi . ve 01 şubat'ta müjdeli haberi aldım.çok şükür allahıma . yarında keseleri görcez inşallah .doktor kontrolüm var yarına .sabırsızlıkla bekliyorum.... .tedavin hayırlı olsun canım .bozma moralini böylesi hakkında hayırlıymış. bu aralık biras dinlenmiş olursun.. transfer sonrası bende çok yoğun mide yanması bulantı baş dönmesi ve kasık ağrısı çok yaşadım ..ara verilmesi isabet olmuş bence .zaten vücudun yıpranmış. dinlenmene bak güzelim...alllah kalbine göre versin....

merhaba arkadaşlar
benim 6 yumurta toplandı.6 sı da döllendi.3 ü transfer edildi.b hcg değerlerim artıyor ama kese görülmüyor.Dış gebelik şüphesi ile bekliyorum.umarım bir aksilik olmaz .herkese bol şans arkadaşlar.

slm kızlar...

bende daha tedavinin başındayım..adetimin 9. günü iğnelerimin 7. günündeyim...bugünkü kontrolde 7 yumurta görüldü...yaşım 25...yaşıma göre yumurta rezervim iyi değilmiş... sizce bugünden sonra sayı artarmı..yoksa bu olanlarmı gelişir...sizde fark etmişmiydi? cevaplarınızı bekliyorum..

canım değeri artıp kesesi vaktinden geç görünen arkadaşları duydum bu sitede.inşallah seninkide öyledir...

özgezümra nekadar çok yumurta oluşmuş.bu topiğn rekorunu sen kırmışsın kardeş.e tabi vücudun çok yorulmuştur.onları nası taşıdın kız çatlamadınmı:roflol:bence süper .sabret 2 ay.sonunda mükafatını alıcaksın allahın izniyle.birsürüde dondurulmuşun olur yedekte.sabır canım...

merhaba kızlar.yumurtalarım 2+2 adet 5.gün blastokist evresinde 2 ad.6.gün blastokist evresinde donduruldu.rabbim hayırlı çözülmeler versi.kaliteleri azalmasın.nisanda transferim olucak inşallah.ozaman kadar hepiniz hamiş olursunuz inşallah.cevap yazan destek olan herkese teşekkürler xolis vasıtasıyla

20 folikülüm oldu 4 tanesi transferden önceki gece saat 3 civarı çatladı kendiliğinden 16 tane kaldı 16sıda işleme alındı 11 tane döllendi en son güne kadar gelen 9 tane 6sı donduruldu 3ü transfer edildi bugün hamile olduğumu öğrendim darısı sizlerin başına

8 yumurtadan 7 si döllendi. Yarın 5. gün evresinde sanırım 2 adet transfer edilecek. Çok sabırsızlanıyorum

arkadaşlar bu topiği açalı epey olmuş yaw.ben şuanda 2. denememi yapıyorum.gene yumurta sayım çok değil.ama tek yumurtayla hamile kalanları da gördüm.o yüzden moralimi bozmayacağım.sizde yumurtlama durumları nasıl?

yaş nedeniyle rezerv az 6 tane toplandı 2 tanesi döllendi ve transfer edildi. gerisi allahtan artık bekliyorum

denizcim benim yaşımda 31 ama 8 yumurtam oldu.bugün bi arkadaşın 38 yaşında 7 yumurtası varmış.ama 4 ü a kalite süpermiş.gene 26 yaşımda bi arkadaşın 3 yum.olmuştu sadece ve kötü kalite.ama onunki tutttu.bu işler ne yaşa ne sayıya nede kaliteye bakıyor benim anladığım.sadece allahım ol derse olmazlar oluyor.inşallah rabbim hepimiz için ol der.

slm arkadaslar
1.tedavi 9 toplandı 8 işleme alındı 4 döllendi 3 transfer yapıldı
2, tedavide 5 toplandı 3 işleme alındı 1 döllendi 6 hüçreli transfer edildi
3, tedavide 24 toplandı 11 işleme alındı 3 döllendi 2+2+3 hüçreli transfer yapıldı
4, tedavim agustos inş son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…