kaç yumurtanz oluştu kaçı döllendi kaçı transfer edildi ?

1.denemede 24 toplandı 20 olgundu 15 döllendi 3 tane 1 kalite kondu gerilerini dondurulmadı (ne yazıkki)
2.deneme 16 toplandı 12 olgun 5 döllendi transfer yapılmadı henüz

ilk denemede 7 tane toplandı,6 sı olgundu,4 ü döllendi,3 ü bölündü.2 si iyi kalite biri 2.kalitedeydi..3 tane embriyo yerleştirildi.. 2 si tuttu..melek kızım ve melek oğlum oldular....

ilk denememde 22 yumurta oluştu. 5 döllendi. 5 i transfer edildi. 4 ü tuttu. 1 aylıkken 1 i öldü. 4 aylıkken de 2 si öldü. kızım kaldı şimdi 6 yaşında. şimdi tekrar başladım yaşta ilerledi tabi aynı yumurta sayısı olmayabilir. dualarınıza ihtiyacım var.

tum tedavıdekılere başarılı guzel sonuç dılıyorum oncelıkle.............ınş ellerı boş kalmasın.............
ılk tedavım 10 yum toplandı altısı dollendı üçü verıldı ....ıkısı tuttu.........melek oldular
ıkncı tedavım 6 yum toplandı hepsı dollendı 3 tane verıldı negatıf
ucuncu tedavuım 6 yum toplandı dordu dollendı dort tane verdıler negatıf
4. tedavım 9 yum toplandı heppsı dollendu 3 blast kondu pozıtıf ınşşşş............

21 yumurtam toplandı 13 döllendi 2 tane 1. kalite transfer edildi malesef sonucum negatif doldurulcak yumurtamda yoktu.

ilk denemem. 34 yaşındayım. 26 yumurtam toplandı.20si olgun.16 tanesi döllendi.doktorum yaşım nedeniyle risk alıp 4 tane transfer edileceğini söyledi..kalanlardan iyi kalitede olanlar ise dondurulacak.

ikinci denememdi 22 yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi.4 tanesi transfer edildi 12 tanesi donduruldu.dört taneside tuttu sonra ikiye indirildi şimdi ikiz hamileyim

ilk denemem.. 16tane toplandı.. 13tane olgun çıktı.. 10tanesi döllendi.. 2tane blast yerleştirildi.. geriye dondurulmaya değer bişey kalmadı.. sonuç bekliyorum...

ilk denememdi 42 yumurtam toplandı 23 döllendi 3 tane birinci kalite transfer oldu 7 tanede birinci kalite vardı ama malesef ne dondurduk nede tuttu

18 yumurta toplandı :hooray:
6 tanesi döllendi :gitme:
4 tanesi geriye kaldımafoldumben
ve 4 tane 2. kalite embriyo 3. gün transfer edildi
sonuç NEGATİF:gitme:
2. denemeyi düşünmüyorum şimdilik:umursamaz:

7 yumurtam oldu:umursamaz:
3tane döllendimafoldumben
1tane 1.kalite 2tane 2.kalite
3embriyoda transfer edildi
suanda ikizlere hamileyim inşallahhh:CüvCüv:
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinnnnnnnn:Saruboceq:

17 yumurtam toplandı
7 tanesi işleme alındı(yani istenilen olgunluktaydı)
4 tanesi döllendi
3 tane 1 kalite embriyo transfer edildi.
Dondurmaya yetmedi
Sonuç pozitif.
Ama malesef 10 haftalıkken kalp atışları durdu bebeklerimi aldılar..

7 yumurtam oluştu
hepsi döllendi
4 tane transfer edildi sonuç negatif

8 yumurtam oluştu
hepsi döllendi
4 tane transfer edildi sonuç pozitif ama 5. haftada düşük yaşadım malesef

birinci denemede yumurta toplamada hiç yumurta çıkmadı.tedavi iptal oldu.

ikinci denemede 38 yumurta toplandı..19 olgun yumurta işlem gördü..10 tanesi 1. gün döllendi...3. gün iyi kalitede 5 adet donduruldu..transferimde bi sonraki aya ertelendi...

çook önce yapılmışş topik ama bende yazıyım.....
24 yaşındayımm....12 yumurtam toplandı 9 tanesine işlem yapıldı....8 tanesi dönlendi...5 tanesi 1 sınıfdı....benimde dondurulmuşlarım yok...çünkü 5 tanennin hepsi bana koyuldu...sonuç bebeğim tuttu fakat düştü...

ilk denemede 4 yum toplandı hepsi boş çoktı işlem iptal
2.denemede 4 yum 2si boş 1 döllenmiş fakat gelişemedi
3.deneme 4yum 2si boş 2si döllendi kalitesiz olmasına rağmen transfer yapıldı sonuç negatif
son denemem 7 yum 5 döllenme 3 transfer ve sonuca tam 3 günüm kaldı
inşallah bu sefer yüzümüz güler Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…