- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
- Konu Sahibi meredithgrey
Daha once kendı konularınıda okumustum , konu sahıbıyle bagımsız yazacagım ama senın aılenın durumu ıyıydı oyle hatırlıyorum bekarlıktan . Hatta bız cok yakın oturuyoruz o sekıldede aklımdasın. Bu ıse tahammul etmemen gerekıyor dıye dusunuyorum.
Insallah bundan sonrakı calıstıgın yer daha uygun kosullara sahıp olursun . Bız caycı ablamızdan rıca ıle ıstıyoruz, ayrıca caycı abla temızlık bıle yapmıyor haftalık temızlıkcı gelıyor. Ayrıca uretım alanları ıcın temızlık yapan taseron baska bır calısanımız var. Burası kurumsal bır yer degıl, sadece yabancı kuruluslu bır fırmayız
Eskilerden görmek ne güzel, bende sizi hatırlıyorum, oğlunuz vardı bir tane..

Evet, öyleydi. Şuan söylerken şaka gibi gelse de, köprüden çok sular aktı maalesef, 4 yıl önce iflas ettik. O kadar çok şey değişti ki..
Keşke o günlere dönebilsem yine, nasıl özledim anlatamam

Ben babamdan görmediğim şeyleri gördüm, tahammül etmek zorunda kaldım. İnanamadım insanların kötülüğüne, merhametsizliğine, vicdansızlığına..
Biz çalışanlara her zaman değer verdik, babam ''kimseye tepeden bakmayacaksın'' derdi hep.
Ne şartlarda çalıştığımı, insanların ne kadar kötü olduklarını bilse çok üzülürdü..
Son düzenleme: