kaçak çoraplar... dert ki ne derrtt diyenler...

Benim ayaklarım 35 numara ve topuklarım yumuşacık olduğu halde önce topuktan sonrada alakasız yerlerden kaçıp duruyor. Markası fiyatı vs. farketmiyor. Bir çoraba 20 tl versem de aynı, pazardan 3 tanesini 5 tl alsam da aynı...

Bende cok takıyorum corabımı saga sola ıgrenc bır durum
ama hata benden kaynaklanıyor dıkkatlı olmamam dan duzgun kullanınca baya gıyıyorum hemde marka corap almıyorum pazarda olan 1.5 ytl lıklerden alıyorum

aynen ayaktan kafadan gidiyo zaten:)

babet içine giyilen çoraplar var babetten hiç görünmüyor bile. onlardan kullanabilirsin burun kısımlarını korumak için. fiyatları çok çok uygun. hatta penti bi ara indirimde 0,5 krş ye satıyordu.

en iyisi pierre cardin. diz altı ve soket çorapları hep bu markadan alıyorum. özellikle sahra olanı çok güzel, hem parlak hem ten renginden daha güzel duruyor. hiç giyilmiyor gibi.. ama maalesef soket çorabını bulmak çok zor. pantolonların altına diz altı giymek istemediğimden soket çorabını bulmaya çalışıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. eğer bulursam 5-10 tane almaya düşünüyorum :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…