ben de böyle düşünüyorumbence barıştılar
o yüzden yazmıyor
ben de böyle düşünüyorum
bu kadar aileni üzme onların yüzüne yere eğme minvali bir sürü yorum varken beğendiği tek yorum sen de eşine rahat vermemişsin o da haklı gibi bir yorum
yani bilemiyorum tabii kesin nerede ne yaptığından emin değilim
sadece eğer ailesine öyle bir şey yaptıysa ailesine üzülürüm
kadere bak burada gerçek hayatta kadınlar dayak yer aldatılır anne babasından sadece evin içinde bir yatak ister bulamaz ne dayaklar yer anası babası gider tekrar kocasının evinin önüne koyar
burada o kadar değer verilen kızın ailesine yapmak istediğine bak
Zaten su kocalarin yaptiklarinin onda birini aileler yapsa dusman olurlar aileye
Koca naparsa yapsin tatli geliyor
Alti ustu bir imza ile bagli o,dugun adamdan ayrilmakk kan bagi olan insanlardan ayrilmaktan nasil bu kadar zor oluyor bu kadinlari anlayamiyorum
Yavrum ailelerinde olmayan şey kocalarında var ondandır o düşkünlük hahahaha :):):)
pitipiti naptı acaba sesi çıkmıyo
aaa yine mi?Eşiyle barışmışlar...
İnsanlardan fikir isteniyor, millet 20 sayfa yorum yapıp düşüncelerini paylaşıyor. Sonra insanlar son durumu öğrenmek isteyip mesajlar yazarken, konu sahibinin forumda online olup başka başlıklara mesaj yazdığı halde kendi başlığına cevap vermeye bile lütfetmemesi ne güzel, değil mipitipiti_ ? Keşke insanlara biraz saygı duysaymışsınız.
tee bi yil olmusya bu
İnsanlardan fikir isteniyor, millet 20 sayfa yorum yapıp düşüncelerini paylaşıyor. Sonra insanlar son durumu öğrenmek isteyip mesajlar yazarken, konu sahibinin forumda online olup başka başlıklara mesaj yazdığı halde kendi başlığına cevap vermeye bile lütfetmemesi ne güzel, değil mipitipiti_ ? Keşke insanlara biraz saygı duysaymışsınız.
Evet doğru. Ama yine de günlerce insanlar burada onunla konuşurken, yetişkin bir kadın olarak kendi kararını verdikten sonra insanları kaale bile almaması çok ayıp.çünkü tepki almaktan cekiniyor
biliyor herkesin bir şey diyeceğini
buraya gelip evet barıştım diyecek evlilğini savunacak gücü yok
çünkü biliyor aslında barısmasının hiç de savunulacak bir yanı yok
Forumda başka konularda da yazdım, şu sekmeyi kapattığım an ben forumdan kimsenin hayatına dahil değilim, herkes kendi hayatını yaşıyor, istediğini yapar. İnşallah da her şey kendisi için iyi olur.Kız o kadar değil, bu yıl taze. Üç ay olmuş :)
Haklısın. Şimdi gelip barıştım herşey süper derse, biraz tükürdüğünü yalamak gibi olacak , ondan çekiniyordur.
Allah iyi etsin, kimsenin huzursuz olması bizi sevinderecek değil tabi.
Siz önce yapılan yorumlara bir bakın allah aşkına çok mu saygilica ???? Yok kocasinda bulduğunu ailesinde bulamiyor yok bilmem ne . ahlaksızlık resmen ! Ne saygısı bekliyorsunuz o zaman ?İnsanlardan fikir isteniyor, millet 20 sayfa yorum yapıp düşüncelerini paylaşıyor. Sonra insanlar son durumu öğrenmek isteyip mesajlar yazarken, konu sahibinin forumda online olup başka başlıklara mesaj yazdığı halde kendi başlığına cevap vermeye bile lütfetmemesi ne güzel, değil mipitipiti_ ? Keşke insanlara biraz saygı duysaymışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?