kaçalım mı ? diyen kocam :O

Sen bu kafayla kacarsin belki de kactin bile. ..buraya da haber etmeye mi yazdin kacmadan evvel...
Umarim tekrar uzulmezsin ayni suda 3.kez yikanmak bile bile...ne denir ki...

Cevabı , birinci defa affettiğiniz de yine herşeyin aynı olması ve ayrılma noktasına gelmeniz.
Asla değişmez.

İkincisi ise yazdıklarınızda saklı ;" prensesler gibi bakılıyorum, çalışıyorum, yiyorum , içiyorum, çok keyifliyim , huzurluyum "..

bence barıştılar
o yüzden yazmıyor
ben de böyle düşünüyorum
bu kadar aileni üzme onların yüzüne yere eğme minvali bir sürü yorum varken beğendiği tek yorum sen de eşine rahat vermemişsin o da haklı gibi bir yorum
yani bilemiyorum tabii kesin nerede ne yaptığından emin değilim
sadece eğer ailesine öyle bir şey yaptıysa ailesine üzülürüm
kadere bak burada gerçek hayatta kadınlar dayak yer aldatılır anne babasından sadece evin içinde bir yatak ister bulamaz ne dayaklar yer anası babası gider tekrar kocasının evinin önüne koyar
burada o kadar değer verilen kızın ailesine yapmak istediğine bak

Konuyu okurken hayalimde klavyvenin başında musmutlu sakacı neşeli bi kadın oluştu... Yani hiç uzulmuyor musunuz. Ben mi yanlış anlıyorum.. Sanki ayrılık degil

Bir insan defalarca aynı hatayi yapıyorsa o insan değişmez ailen de sana sırtını dönmemiş onları uzme tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Ben böyle adama ömrümü değil ceketimi bile emanet etmem sen hala ne beklentidesin

Zaten su kocalarin yaptiklarinin onda birini aileler yapsa dusman olurlar aileye
Koca naparsa yapsin tatli geliyor
Alti ustu bir imza ile bagli o,dugun adamdan ayrilmakk kan bagi olan insanlardan ayrilmaktan nasil bu kadar zor oluyor bu kadinlari anlayamiyorum

Yavrum ailelerinde olmayan şey kocalarında var ondandır o düşkünlük hahahaha :):):)

İnsanlardan fikir isteniyor, millet 20 sayfa yorum yapıp düşüncelerini paylaşıyor. Sonra insanlar son durumu öğrenmek isteyip mesajlar yazarken, konu sahibinin forumda online olup başka başlıklara mesaj yazdığı halde kendi başlığına cevap vermeye bile lütfetmemesi ne güzel, değil mi pitipiti_ ? Keşke insanlara biraz saygı duysaymışsınız.

çünkü tepki almaktan cekiniyor
biliyor herkesin bir şey diyeceğini
buraya gelip evet barıştım diyecek evlilğini savunacak gücü yok
çünkü biliyor aslında barısmasının hiç de savunulacak bir yanı yok

tee bi yil olmusya bu

Kız o kadar değil, bu yıl taze. Üç ay olmuş :)

Haklısın. Şimdi gelip barıştım herşey süper derse, biraz tükürdüğünü yalamak gibi olacak , ondan çekiniyordur.
Allah iyi etsin, kimsenin huzursuz olması bizi sevinderecek değil tabi.

Evet doğru. Ama yine de günlerce insanlar burada onunla konuşurken, yetişkin bir kadın olarak kendi kararını verdikten sonra insanları kaale bile almaması çok ayıp.

Forumda başka konularda da yazdım, şu sekmeyi kapattığım an ben forumdan kimsenin hayatına dahil değilim, herkes kendi hayatını yaşıyor, istediğini yapar. İnşallah da her şey kendisi için iyi olur.
İster barışsın ister boşansın, nihayetinde bana ne. Şu durumda sadece ailesi için üzülürüm o kadar.

Benim tek kızdığım işi bitince bu kadar insanı umursamıyor olması, bu da kendi bileceği iş tabii.

Siz önce yapılan yorumlara bir bakın allah aşkına çok mu saygilica ???? Yok kocasinda bulduğunu ailesinde bulamiyor yok bilmem ne . ahlaksızlık resmen ! Ne saygısı bekliyorsunuz o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…