kaçalım mı ? diyen kocam :O

Ne olacak bılıyomusun basına daha kötüsü geldıgınde sana ınanan kımse bulamayacaksın karsında.cünkü denızde kı tek balık esın degıl.ve hıc kımse degısmez.aıleler yakınlar bunu net görür.ama ılıskıyı yasayan kangrende olsa görmemezlıkten gelır.bı kadının onuru olmalı bence.senı seven bı erkek ıcın samımıyse eger deger.ama böylelerıyle asla yola cıkılmaz yolda kalırsın.sanıyormusun kı barıssan hersey pembe olacak hayır.kımse degısmez.pısman oldum dıyede bırsey yoktur hayatta.pısman olunan kısıye ınanmak,o kısının ıkna kabılıyetını dahada artırır sadece.

Eğer kizim buyuyup evlense
Esi de beni kovmaktan beter etse
Ailemize kufur hakaret etse
Ve kizim butun bunlarin ustune ikinci sansi verse
Olmeden mezara girerdim heralde
Allah basa vermesin
Aileme saygisizlik edeni yerin dibine sokarim
Ustunede beton dokerim

Sakın aileni üzme bu sefer

Rahatlik batmasin lutfen

Aıleye hakaret etmek ne demek ya.bızım damat anneme babama bana etmedıgı küfür kalmadı.kızkardesım hayır bunlara ragmen esıyle barısıyorsa oda cocugundan görür yaptıklarını.bu celladına asık olmak gıbı bırsey.ınsanın cızgısı olmalı hayatta

kimin bagiracagini iyi bilmissin :) :) banada bagiriyorlar kiziyorlar :) :) bende seninle ayni dusunceler icerisindeyim :) kendim gibi bi uye buldum galiba :)

Konularınızı baştan sona okudum vr hayretler içerinde kaldım bence siz eşinizi çok fazla zorlamışsınız sürekli sorun çıkartmışsınız ailesiyle denize gittiği için bile kavga çıkartmışsınız siz kendinizi düZeltmediğiniz sürece isterseniz on kere barışın yine sizin yüzünüzden ayrılırsınız çünkü ailesi hep baki.. Ama siz eşinize tatlı dilli güler yüzlü davransaydınız eşiniz de ailesi de bence sizi el üstünde tutardı.. Yapmayın bunu kendinize ya nedir bu takıntılar nedir bu öfkeler

Birinci yaptığın senin için tecrübeydi ama 2.defa ona şans vermen hata olur gibi.hayat senin ama işler çok büyümüş gibi.ailen razıysa bilmem tabi

Bazen durduk yere saldiranlar var evet;ama burda bazi uyeler de var ki,hem akil istiyor hem de hatasindan vazgecmiyor.. En sonunda da cildirtiyor milleti..
Iste onlardan biride benim guldugume bakma derdimi yazdigimdaki amacim hem kimsem olmadigindan icimdekileri dokmek, hemde tecrubeleri duymak.
Ama bazilari cok kirici bi sekilde ifade ediyolar ve uzuluyorum bu duruma

Adam özellikle geri barışmak istiyor kadın tekrar dönemesin bir daha ayrıldıklarında yüzü kalmasın bana bağlı kalsın diye yada bir çıkarı var onları kaybetmek istemiyor ..konu sahibi barışmak isterse demek ki eşinin yaptıkları az gelmiş ve barışmayı kabul etmiş bazı kadınları anlamamk mümkün değil

Ablacım Aklına Kaç Sen Eniyisi.....
Kaçmak Falan Sözkonusu Degilde...
Degişmez. !
Bu bir gercek sende cok iyi biliyorsun. Buraya Yazıp Farklılı Cümleler Beklememelisin KadınKlübü üyeleri Bu konu Master Yapmış Durumda

Annen Baban Nereye Kadar Yanında Olucak... Boşansan Kime Yarar .. Uff Aklımda Deli sorular
Aradan cekiliyorum Ben Sıradaki gelsiinn

Canimmm iyi olmana çok sevindim :)) sakının öyle bir hata yapma bak aileni kaybedersin. Sana, ailene bu kadar şeyi yapan adamı nasıl tekrar kabul etmeyi aklından geçirirsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…