Sakın geri dönme benim kocamda aynısı seninki kadar olmasada ne zaman ayrılsak hep yaptıklarına bin pişman herşeyi duzeltecek kendini affettirecek falan pişman geri donduğumde ise çok geçmeden taş çatlasın 6-7 ay bilemedin 8-9 ay sonra yine eskiye dönüyor.şimdide ailelerden yana sorunluyuz bizimde son noktaya geldi artık ailelerle de konuşulmayınca daha da asla duzelmez.hem boşanma noktasına getiriyorlar hemde haklıylen seni haksız çıkarıyorlar ayrılmaya kalkınca da şeytanlıktan meleğe donuşuyorlar.Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
ben 7-9 ay bile insanca ilerleyebilceğimize inanmıyorum zaten :/Sakın geri dönme benim kocamda aynısı seninki kadar olmasada ne zaman ayrılsak hep yaptıklarına bin pişman herşeyi duzeltecek kendini affettirecek falan pişman geri donduğumde ise çok geçmeden taş çatlasın 6-7 ay bilemedin 8-9 ay sonra yine eskiye dönüyor.şimdide ailelerden yana sorunluyuz bizimde son noktaya geldi artık ailelerle de konuşulmayınca daha da asla duzelmez.hem boşanma noktasına getiriyorlar hemde haklıylen seni haksız çıkarıyorlar ayrılmaya kalkınca da şeytanlıktan meleğe donuşuyorlar.
Biz ilerliyorduk ama artık ben bizimde ilerleyeceğimize inanmıyorum.Ne kıymetli aileleri varmış sanki bizim yok.nedense boylelerinin evlenince ailesi daha da kıymetleniyor.ben 7-9 ay bile insanca ilerleyebilceğimize inanmıyorum zaten :/
lavanta sana kizmayacak piti, lavanta seni anliyor ama korkuyor duzelecegine inanip geri donup daha da mutsuz olacaksin diye.. cunku lavant biliyor ki, bu adamdan sana es, ailesinden aile olmaz.. lavanta diyorki, daha bosanmadan anasiyla ceyizlerini yagmalayan adamdan sana sirtini yaslanacagin bir dağ olmaz..(bak ben bile unutmamism o yapilani, ki ben elin insaniyim)Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
amin can ... amin . en baştan beri kızan ama hep doğruları söyleyen lavantacım ...lavanta sana kizmayacak piti, lavanta seni anliyor ama korkuyor duzelecegine inanip geri donup daha da mutsuz olacaksin diye.. cunku lavant biliyor ki, bu adamdan sana es, ailesinden aile olmaz.. lavanta diyorki, daha bosanmadan anasiyla ceyizlerini yagmalayan adamdan sana sirtini yaslanacagin bir dağ olmaz..(bak ben bile unutmamism o yapilani, ki ben elin insaniyim)
eski esimin laflariydi, ailem mutlu gorunce affedermismis.. bunu yapacak adam, bastan ailene bu kadar kucuk dusurmezdi seni.. kimse kizi bosansin istemez, ailen bunu isteyecek hale geldiyse, cok cok haklidir emin ol..
lavanta diyeceginin fazlasini diger konularinda dedi, istersen ac oku.. baska yorum yapmayacagim.. sevgiyle kal, Allah hakkinda hayirlisini versin
20 ocak 2016 ....Noldu şimdi konu sahibi ne yaptı acaba?
Biz ilerliyorduk ama artık ben bizimde ilerleyeceğimize inanmıyorum.Ne kıymetli aileleri varmış sanki bizim yok.nedense boylelerinin evlenince ailesi daha da kıymetleniyor.
amin can ... amin . en baştan beri kızan ama hep doğruları söyleyen lavantacım ...
güçlüydüm bitti dedim kafamda ta ki düne kadar ....
dün yaşadığım şehre geldi mahkeme günü belli olcaktı .
oldu da...
ama gözyaşlarımız birbirine karıştı . adliyede sarılıp ağlayarak bekledik haberi .
ama olmuyor işte dün çok dedi gel benle geri dön . yapamadım yapamam bu saaten sonra.
20 ocak ... herşey bitmiş olcak
dün bile çok dil döktü gözyaşları eşliğinde aile terapistine gideriz ne gerekiyorsa yaparım diye
bir yanım kan ağladı ama yok inanamıyorum güvenemiyorum ...
Aynı durumdayız sanırım.Benimki de hep söz verir 4-5 ay iyi gider sonra yine aynı tas aynı hamam.dün bile çok dil döktü gözyaşları eşliğinde aile terapistine gideriz ne gerekiyorsa yaparım diye
bir yanım kan ağladı ama yok inanamıyorum güvenemiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?