kaçalım mı ? diyen kocam :O

Yahu bu enişte bey şu sürekli annesiyle falan konuşan değil mi? Sonra büyük kavgalar etmiştiniz hani? Ben kadın halimle biriyle o kadar saat konuşamam ne konuşabilirim ki konu o kadar uzasın Şimdi barışmak istiyor hıı zamanında niye bişeyleri düzeltmeye çalışmamış da aileler dahil yüz göz olununca aklına gelmiş çok zor bu saatten sonra ama illa kendini affettirmek için uğraş verecekse sizden önce ailenizden başlasın malum onları çiğneyip gidemezsiniz ki haklılar

Sakın geri dönme benim kocamda aynısı seninki kadar olmasada ne zaman ayrılsak hep yaptıklarına bin pişman herşeyi duzeltecek kendini affettirecek falan pişman geri donduğumde ise çok geçmeden taş çatlasın 6-7 ay bilemedin 8-9 ay sonra yine eskiye dönüyor.şimdide ailelerden yana sorunluyuz bizimde son noktaya geldi artık ailelerle de konuşulmayınca daha da asla duzelmez.hem boşanma noktasına getiriyorlar hemde haklıylen seni haksız çıkarıyorlar ayrılmaya kalkınca da şeytanlıktan meleğe donuşuyorlar.

ben 7-9 ay bile insanca ilerleyebilceğimize inanmıyorum zaten :/

lavanta sana kizmayacak piti, lavanta seni anliyor ama korkuyor duzelecegine inanip geri donup daha da mutsuz olacaksin diye.. cunku lavant biliyor ki, bu adamdan sana es, ailesinden aile olmaz.. lavanta diyorki, daha bosanmadan anasiyla ceyizlerini yagmalayan adamdan sana sirtini yaslanacagin bir dağ olmaz..(bak ben bile unutmamism o yapilani, ki ben elin insaniyim)
eski esimin laflariydi, ailem mutlu gorunce affedermismis.. bunu yapacak adam, bastan ailene bu kadar kucuk dusurmezdi seni.. kimse kizi bosansin istemez, ailen bunu isteyecek hale geldiyse, cok cok haklidir emin ol..
lavanta diyeceginin fazlasini diger konularinda dedi, istersen ac oku.. baska yorum yapmayacagim.. sevgiyle kal, Allah hakkinda hayirlisini versin

amin can ... amin . en baştan beri kızan ama hep doğruları söyleyen lavantacım ...
güçlüydüm bitti dedim kafamda ta ki düne kadar ....
dün yaşadığım şehre geldi mahkeme günü belli olcaktı .
oldu da...
ama gözyaşlarımız birbirine karıştı . adliyede sarılıp ağlayarak bekledik haberi .
ama olmuyor işte dün çok dedi gel benle geri dön . yapamadım yapamam bu saaten sonra.
20 ocak ... herşey bitmiş olcak

Biz ilerliyorduk ama artık ben bizimde ilerleyeceğimize inanmıyorum.Ne kıymetli aileleri varmış sanki bizim yok.nedense boylelerinin evlenince ailesi daha da kıymetleniyor.

dün bile çok dil döktü gözyaşları eşliğinde aile terapistine gideriz ne gerekiyorsa yaparım diye
bir yanım kan ağladı ama yok inanamıyorum güvenemiyorum ...

Ay dayanamicaam içim şişti ;( ayrılmayın bir sans daha verin birbirinize ... Ver ver sen bir sans daha sevenler böyle ayrılmasın sonra olmazsa ayrılırsınız en kötü ihtimal biraz daha zaman kaybedersınız

Konunun ayrıntılarını bilmiyorum da ailenizle iletişime gemisi gerekmez mi bu kadar pişman olan adamın?

Sonuçta aileye yaptığı saygısızlıklar biraraya gelmemenizin sebeplerinden biri.

dün bile çok dil döktü gözyaşları eşliğinde aile terapistine gideriz ne gerekiyorsa yaparım diye

Ne gerekiyorsa yapmaya hazırmış deseydin aileme affettir kendini diye .

Aynı durumdayız sanırım.Benimki de hep söz verir 4-5 ay iyi gider sonra yine aynı tas aynı hamam.

Ya ben senin konularını okudum sen boşu boşuna ayrılıyorsun , anasını aradı danasını aradı denize gittiler bilmem ne yazık olmuş ama diyim sen başkasıylada mutlu olamazsın ...
Ne bu naz niyaz ekşın arar gibisin ölsün bitsin peşimde dolansın .
Hiç üzülüyormuşsun gibi bi halinde yok valla bi garip geldin bana kusura bakma incitmek istemiyorum senide ama aklını başına topla bence.
Çocuk oyuncağı değil ki canım bu.Milletin gazına gelme burda ...
Abine küfür ettirecek kadar niye büyütüyorsunuz olayları biraz sağ duyu , şimdi çıkmış aklımı çeliyor diyorsun .
Evliliklerde neler oluyor oo ooo öyle her sorun yaşayan ayrılsaydı hep diyorum memlekette analı babalı büyüyen çocuk kalmazdı.Bazı durumlara müsebbip olmuşsun biraz öz eleştiri yap bence artık.

Son düzenleme:
Aynı durum kızkardesımdede var.2,5 sene önce evlendi.8 aydırda ayrı yasıyor.dün kalkmıs barısıcam dıyor.
Adamda ne ararsan var sıddet,hakaret,kücük düsürme,cınsel ıstısmar.aılecek delırdık hanı bosanıyodun körmüsüm dıye.ınsan duymak ıstemeyınce sagır oluyor.sankı bu bırlesmeden hayırmı gelecek

sakın ha kanma çünkü bu defa geri dönüşü olmaz.ilkinde ailen sana kol kanat germiş geri dönmüşsün bu adam düzelecek olsa çoktan düzelirdi.böyle bir adam için aileni karşına alma unutma senin en zor zamanlarında yanında onlar vardı.yine koca bulabilirsin ama gidersen aileni kaybedeceksin ve onların yerine yenisini koyma şansın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…