kaçalım mı ? diyen kocam :O

Ailensen gidip özür dilesin bazı şeyleri düzeltmek için. Saygısız, terbiyesiz davranışlarına devam etmesin.

Bu ne biçim sevgi anlamadım. Abine küfrediyor, ailene sövüyor seni kırıyor sonra seviyorum. Peghhh diyorum.

Kaçalımmı diyen adam eski eş olması bi yana, aynı adam Yani sizin son bıraktığınızdaki kişi sanki değişecek.. Nesine güveniyormuş sizin ailenizden vazgeçirecek kadar??

aynen öyle çok haklısın

İki kez o yoldan dönmüşsünüz. Demek ki olmuyor.
Ailende açıkça söylemiş ne olacağını. Zorlama ile olmaz bazı şeyler.
Kendine acımıyorsun herhalde

düzelmeyeceğini biliyorsun hatta herkes biliyor
ama biz kadınlar biraz pohpohlandık mı?
bizi zamanında yerin dibine soıkan kandırıp yapmayacağım deyip tekrar sokan insanlara kanıyoruz...

hangi yüzle ailene geri döneceksin... onlarca şey yapmış insan salak ve aciz olman lazım dönmen için
tavuk gö.ü tövbe tutar mı
huylu huyundan vazgeçer mi
bir insan 7 sinde neyse 70 in de de odur

Atalarımız bizlere ne güzel de yön gösteriyor

Reactions: anu
Büyük konuşmak istemiyorum ondan bir çok konuya cevap dahi yazmıyorum. Ama bu Bölümün kadınları o kadar kötü duruma rağmen hala "acaba dönsem mi?" diyor. hala "sevgi var" diyor. gerçekten çok garibime gidiyor. Sevgi varsa nasıl o hale geldiniz diye düşünüyorum ama şaşkın gibi dışarıdan izliyorum sadece. :/ galiba biraz kendimizi de kandırıyormuyuz ne? :/

:)))
yok yok bişey yapmıyorum yapmıycam

Pitipiti sen daha önce de ayrılık noktasına gelip eşine şans vermiştin değil mi ? Sonuç değişti mi ?
Ailene küfür ve hakaretlerde bulunurken onların senin ailen olduklarını ve yüzyüze bakılacağını, senin üzüleceğini
düşünmedi mi ?
Belki karı koca arasında herşey kapatılabilir ama .. Araya aileler girmişse kapanmaz ..
Yukarıdaki soruları bir kendine sor ve sana tavsiyem mutlaka bir uzman yardımı al
sen iyi değilsin ..

Şöyleleri yüzünden üzmeyin ailenizi.
Millet boşanmak ister arkasında ana baba olmaz.
Tam sopalıksın pitipiti :) vuracam terliği popona.
Yapma güzel kardeşim. Aileni hiçe sayan adam seni de gözünden çıkarmış demektir.
Yapma etme.. Daha göz yaşın kurumadan eşya derdine düştüler.
Değişmez, değişmeyecek.

Konularını bilmiyordum şöyle bir üstten baktım,
eşim dedigin adam ailesiyle birlikte evinizi yağmalamış resmen. Bu hakaretten te öte birşey.
Hala bu kadar coşkulu bir şekilde aşıgım demeni ve kafa karışıklıgını inan ki çok garip buldum. Ailene saygılar sevgiler..

Evet once ailenden ozur dilesin, onlara karsi affettirsin kendini

Malesef canim
Malesef canim benim duzelmez bukadar yuz goz olunduktan sonra anca ite kaka yurur oda yururse bakin ne guzel aileniz arkanizda,sakin onlari karsiniza almayin,onlarada yazik cok yipranmislardir mutlaka ama tabi en cok ta siz yiprandiniz.valla sevgi ask hos guzelde,yetmedimi yetmiyor iste sadece sevmek lanet olsun yetmiyoreger hakkinizda ayrilmak hayirli olacaksa,rabbim o sevgiyi sokup alsin yureginizden, cunku gercekten severken,bi geleceginin olmadigini bile bile cok aci verici allah yardimciniz olsun biraz sabredin bence o size ulasmasa,sanki zamanla azalir gibi geliyo aciniz engelleyin numarasini yada degistirin size ulasmasina kafanizi,gonlunuzu karistirmasina izin vermeyin ve zamanlada goreceksiniz ki aciniz gecmis sadece her hatirladiginizda kucuk bi sizi kalmis kolay degil cunku rabbim yardiciminiz olsun

biz düzelirdik biraz daha sabretseydin

Suçunu bile üstlenmiyor hala
Kendini düzeltmek için çabalamıyor hatta sizden sabır istiyor
Bu adam değişmemiş Bunun için ailenizi yıkıp geçmeyin
Eğer benim kızım olmuş olsanız bi dahaki sefere eve dönüp geldiğinizde destek olmazdım
Kendi düşen ağlamaz

Şimdi ayrısınız, imkansız ya hani.. Haa işte bu yüzden tatlı geliyor.
Geri dön çok değil bi hafta sonra başa saracaksınız.
Değişecek adam en başında değişirdi, şimdi mi dank etmiş ana kuzusuna?
Üzme aileni.
Eşinden boşanıp bırak çalışıp gezip tozmayı eve hapsedilen kadınlar var.
Yada ikinci evliliğe ailesi tarafından itilenler. Elindekilerin kıymetini bil.
Hayat eşinden ibaret değil. Elbet unutacaksın.. Analar evlatları ölüyor da alışıyor.

bence bı uzmandan destek al
bıle bıle lades demek !!!!

ben bişeye lades demiyorum ne bu ya piskoloğa git pskoloğa git sen git arkadaşım ! herkes aynı şeyip yazıp durmazsa sevinirim. ben zaten kararımdan dönmedim . ona

çok haklısın ne güzel dedin saol :*

vay be adam bı kacalım mı demiş hemen tav olmuşssunuz ne kadar olmadım desenizde

çok saol böyle yazılanlar içime su serpiyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…