kaçalım mı ? diyen kocam :O

ben bişeye lades demiyorum ne bu ya piskoloğa git pskoloğa git sen git arkadaşım ! herkes aynı şeyip yazıp durmazsa sevinirim. ben zaten kararımdan dönmedim . ona

sen konunu acarken demedınmı benı uyarın dıye
bızde senı uyardık
su tepkıne bak aman yarabbı
bu adamın ne oldugunu bıle bıle degısırmı degısmez dımı demen hala bı umudun oldugunu gosterır atacagın adım bıle bıle lades demek olur
tobe yarabbım
bırsey demedım sen haklısın tamam
bırdaha asla konuna yazmam

Sende sanki kaçmaya meyilli gibisin :)
Ailen bi atraksiyon daha kaldırır mı bilmem ama annenin yerinde olsam böyle bişey yapsan, ömrü billah yüzüne bakmam.

Aileni karşı almana değer mi , önce onlara kendini affettirsin eşin . Sen zaten affetmek istiyorsun . Aileni kaybetmemelisin . Aileci diyorsun onun ailesi varsa seninde var . Kaçmak çözüm değildir .

ya iyide arkadaşım ben zaten dönmüyorum içimin bi yanı evet üzülüyor ama zaten dönmüyorum destek olun diyorum deliymişim gibi pskoloğa git nedir ki yani . biride yazmış direk pskoloğa git başka bişey demeden . neden yani . zaten yapma diyenlere hak veriyorum ben burda

Aileni karşı almana değer mi , önce onlara kendini affettirsin eşin . Sen zaten affetmek istiyorsun . Aileni kaybetmemelisin . Aileci diyorsun onun ailesi varsa seninde var . Kaçmak çözüm değildir .
hayır zaten inanın ben bunu 18 li yaşlarımda yapmamışım şimdi mi yapıcam . aileme bunu yapamam yapmam zaten

haklısın hala böyle demek bile ayıp artık . yakınlarıma diyemiyorum anca buraya döküyorum içimi .
çnkü desem ki hala ona üzülüyorum yazdıklarına kıyamıyorum desem kafama vururlar

Sende sanki kaçmaya meyilli gibisin :)
Ailen bi atraksiyon daha kaldırır mı bilmem ama annenin yerinde olsam böyle bişey yapsan, ömrü billah yüzüne bakmam.
böyle bişey yapmam olayın komikliğini zaten bende buluyorum telli duvaklı evlendimde ne hayrını gördümde kaçıcam

öyle bi niyetim yok .....
annemde bakmaz zaten

ben zaten kararımdan hiç dönmedim dönmüyorum burdaki tecrübeli bayanlarında yazması daha çok rahatlatıyor ...
sadece düzgün bi dille tabiki !

ben sadece delilerın psıkologa gıttıgını bılmıyordum....

oncekı yasadıklarının olumsuz etkılerınden kurtul kendını ıyı hısset kendıne guven dıye oyle soyledım
ona nıye dondun demedım bıle bıle lades demek olur dedım
dıyorum ya sen haklısın tamam bıdaha asla konuna yazmıcam yazmam
oyuzden alıntılamazsanız cevap vermek zorunda kalmam
hayatında herseyın hayırlısı hoscakal

Güldürdünüz beni :) töbe yarabbim.
Şimdi aklı karışık, bize atarlanıyor.

Senin için herşeyi yapmaya hazır ve hatasını gerçekten anlayan adam 100 kere kovulsada önce o aileye kendini affettirir. Kaçınca eşin değil sen fedakarlık yapmış olacaksın çünkü. Konunuzu bilmiyorum. Ama okadar pişmansa önce ailemde kırıp döktüklerini tamir edeceksin. Ben destek falan olmam onları ikna edersen kabul ederlerse tamam de. Görürsün ozaman gerçek yüzünü. Onlar konuşurken sen yanında bile olma.

Pitipiti söylemeden edemeyeceğim. O aileni varya başın üstünde taşı. Kızı boşanıyor ve bu karara destek oluyorlar.

Ne mutlu sana.. Ben böyle aile gördükçe inanın çok mutlu oluyorum.

Ne mutlu sana, ne mutlu.

bir kaç mesajına denk gelip ben bile içimden kızdıysam artık bilenler ne dese haklı.
ailenizi kaybedecek hiçbir şey yapmayın.
hele ki sonu olmadığı bu kadar belliyken..

Psikoloğa deliler gitmez pitpiticim ..
Deliler ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatar veya ayakta tedavisini görür .
Senin deli olduğunu düşünmüyorum bu arada ..
Kendi içinde karışıksın, ne istediğini bilmiyorsun belli ki yol göstermesi açısından gidebilirsin, hatta konularına bakınca
gitmelisin ..
Sen ne dersen de, eşin bir gün seni aramayı bırakıp ayrılığı kabullendiğinde
boşluğa düşeceksin .. Böyle güçlü ve iyi hissetmeyeceksin ..muhtemelen ..
Destek almalısın, kolay bir dönemden geçmiyorsun ..

Zaten denemissiniz olmamis.ailenizi dinleyin.
Karariniz net ise size ulasamamasini saglayin.ben bi kere o evden gittildiyse adam pismanda olsa duzeldim desede geri donulmesi tarafi degilim.cunku olmuyo hersey anlik .

evet çok şükür paha biçilmez bi ailem var .
o yüzden onlara yanlış yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…