ben bişeye lades demiyorum ne bu ya piskoloğa git pskoloğa git sen git arkadaşım ! herkes aynı şeyip yazıp durmazsa sevinirim. ben zaten kararımdan dönmedim . ona
Yanlış kişiyle evlenmişsin tamam bir hata yapmışsın kabul ama 186. kez kavga edip barışıp aynı adamla evliliğe devam etmek artık hata değil (kusura bakma) aptallık olur...
Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
sen konunu acarken demedınmı benı uyarın dıye
bızde senı uyardık
su tepkıne bak aman yarabbı
bu adamın ne oldugunu bıle bıle degısırmı degısmez dımı demen hala bı umudun oldugunu gosterır atacagın adım bıle bıle lades demek olur
tobe yarabbım
bırsey demedım sen haklısın tamam
bırdaha asla konuna yazmam
hayır zaten inanın ben bunu 18 li yaşlarımda yapmamışım şimdi mi yapıcam . aileme bunu yapamam yapmam zatenAileni karşı almana değer mi , önce onlara kendini affettirsin eşin . Sen zaten affetmek istiyorsun . Aileni kaybetmemelisin . Aileci diyorsun onun ailesi varsa seninde var . Kaçmak çözüm değildir .
Konularını bilmiyordum şöyle bir üstten baktım,
eşim dedigin adam ailesiyle birlikte evinizi yağmalamış resmen. Bu hakaretten te öte birşey.
Hala bu kadar coşkulu bir şekilde aşıgım demeni ve kafa karışıklıgını inan ki çok garip buldum. Ailene saygılar sevgiler..
Suçunu bile üstlenmiyor hala
Kendini düzeltmek için çabalamıyor hatta sizden sabır istiyor
Bu adam değişmemiş Bunun için ailenizi yıkıp geçmeyin
Eğer benim kızım olmuş olsanız bi dahaki sefere eve dönüp geldiğinizde destek olmazdım
Kendi düşen ağlamaz
böyle bişey yapmam olayın komikliğini zaten bende buluyorum telli duvaklı evlendimde ne hayrını gördümde kaçıcamSende sanki kaçmaya meyilli gibisin :)
Ailen bi atraksiyon daha kaldırır mı bilmem ama annenin yerinde olsam böyle bişey yapsan, ömrü billah yüzüne bakmam.
ben sadece delilerın psıkologa gıttıgını bılmıyordum....ya iyide arkadaşım ben zaten dönmüyorum içimin bi yanı evet üzülüyor ama zaten dönmüyorum destek olun diyorum deliymişim gibi pskoloğa git nedir ki yani . biride yazmış direk pskoloğa git başka bişey demeden . neden yani . zaten yapma diyenlere hak veriyorum ben burda
Güldürdünüz beni :) töbe yarabbim.
sen konunu acarken demedınmı benı uyarın dıye
bızde senı uyardık
su tepkıne bak aman yarabbı
bu adamın ne oldugunu bıle bıle degısırmı degısmez dımı demen hala bı umudun oldugunu gosterır atacagın adım bıle bıle lades demek olur
tobe yarabbım
bırsey demedım sen haklısın tamam
bırdaha asla konuna yazmam
Senin için herşeyi yapmaya hazır ve hatasını gerçekten anlayan adam 100 kere kovulsada önce o aileye kendini affettirir. Kaçınca eşin değil sen fedakarlık yapmış olacaksın çünkü. Konunuzu bilmiyorum. Ama okadar pişmansa önce ailemde kırıp döktüklerini tamir edeceksin. Ben destek falan olmam onları ikna edersen kabul ederlerse tamam de. Görürsün ozaman gerçek yüzünü. Onlar konuşurken sen yanında bile olma.Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
Evet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
ya iyide arkadaşım ben zaten dönmüyorum içimin bi yanı evet üzülüyor ama zaten dönmüyorum destek olun diyorum deliymişim gibi pskoloğa git nedir ki yani . biride yazmış direk pskoloğa git başka bişey demeden . neden yani . zaten yapma diyenlere hak veriyorum ben burda
evet çok şükür paha biçilmez bi ailem var .Pitipiti söylemeden edemeyeceğim. O aileni varya başın üstünde taşı. Kızı boşanıyor ve bu karara destek oluyorlar.
Ne mutlu sana.. Ben böyle aile gördükçe inanın çok mutlu oluyorum.
Ne mutlu sana, ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?