Zaten denemissiniz olmamis.ailenizi dinleyin.
Karariniz net ise size ulasamamasini saglayin.ben bi kere o evden gittildiyse adam pismanda olsa duzeldim desede geri donulmesi tarafi degilim.cunku olmuyo hersey anlik .
Psikoloğa deliler gitmez pitpiticim ..
Deliler ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatar veya ayakta tedavisini görür .
Senin deli olduğunu düşünmüyorum bu arada ..
Kendi içinde karışıksın, ne istediğini bilmiyorsun belli ki yol göstermesi açısından gidebilirsin, hatta konularına bakınca
gitmelisin ..
Sen ne dersen de, eşin bir gün seni aramayı bırakıp ayrılığı kabullendiğinde
boşluğa düşeceksin .. Böyle güçlü ve iyi hissetmeyeceksin ..muhtemelen ..
Destek almalısın, kolay bir dönemden geçmiyorsun ..
haklısın hala böyle demek bile ayıp artık . yakınlarıma diyemiyorum anca buraya döküyorum içimi .
çnkü desem ki hala ona üzülüyorum yazdıklarına kıyamıyorum desem kafama vururlar
aaays ne romantik demek isterdim fakat hiç değilEvet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/
Her şeyi sindirebilirsiniz belki ama, ailenize yaptıklarını nasıl sindirebilirsiniz ki. Affedilmesi çok zor. Ben olsam önce gel anneme affettir kendini sonra bana yalvar derdim.
Ayrıca ben de psikoloğa gidiyorum, hayatımda şu an birçok şey yolunda olmasına rağmen. Korkmayın eşiniz kadar yaralayamazlar sizi.
Kolaylıklar diliyorum.
yani genelde aşka ve sevgiye saygı duyan ve anlamaya calışan taraf olmaya çalışırım,
ama benim eşimle sorunlarım varken, eş denen zat ailesiyle bir olup evimizi yağmalasa,
degil kafamı karıştırmasına izin vermek,
neyse.. çirkinleşmek istemiyorum :)
diger sorunlarını hiç agzıma almadım farkındaysan, bu başlı başına benim için yeterli çünkü.
bir kaç mesajına denk gelip ben bile içimden kızdıysam artık bilenler ne dese haklı.
ailenizi kaybedecek hiçbir şey yapmayın.
hele ki sonu olmadığı bu kadar belliyken..
esin biz düzelelim biz mutlu olunca herkez affederEvet yanlış okumadınız eğer bunu yaparsam kocasına kaçan kız diye tarihe geçerim herhalde :)))
konularımın coğunu az çok biliyorsunuz arkadaşlar ablalar kardeşler .
hayır affetmeyi düşünmüyorum ama benim bu lanet yüreğim bu çocuğa neden çok büyük tepkiler koyamıyor ! boşanmak üzereyiz yine eşimin pişamnlıklarını yaşıyoruz ...
bu 2. oldu . geçen seferde pişman oldu yalvardı yakardı döndürdü beni geri .
şimdi yine bin pişmanmışşşşş mış bukez gerçekten anlamış mış . evliliğini kurtarmak için herşeyi yaparmış mış offff((( yapma etme kıyma bize biz düzelirdik biraz daha sabretseydin sensiz olamam dedikçe bir yanım kopup gidiyor .... bir yanım kanma ona diyooor .
Aileme gelince çoooook saygısızlık yaptı aileme çoook . abimi arrayıp küfür mü etmediii . annemi evden kovmaktan beter mi etmedi . zaten bana yapılan haksızlıklar diz boyu... işte olmuoyor sevgi bunları kapatmaya yetmiyor .... ailem aşırı tepkili ben şuan güçlü ve iyiysem ailem sayesinde . bu günleri atlattıysam ailem sayesinde bana tekrar prenses gibi davranıyor ve bakıyorlar . çalışıyorum kazandığımı alışverişe gezmeye harcıyorum çok keyifli huzurlu bi hayatım var ( eşim yazıp yazıp beni düşüncelere sokmasa daha güzel olcak ) ailem bizi sil öyle barış diyor . bu sefer çok çok haklılar ve kararlılar . hatta yedi sülalem yüzüne bakmayız diyor ....... eşimde düzeltelim biz mutlu olunca herkes affeder diyor .... tabi inanamıyorum o ayrı ...
bu lavanta kokusu bana bağıracak amaadam olcak kızda bağırır bi kızmayın bişey diycem
şimdi bayanlar bana diyin ki aman sakın piti piti buraya kadar gelmişken bukadar kendini toparlamışken sakın bidaha kanma diyin ... güç verin daha fazla diye yazıyorum bunları . değmez değil mi ? kimse düzelmez değil mi ? ... :/iz
İkinizin problemi değil ailene kadar uzamış olay
Sana saygı göstermediği gibi ailene de saygısızlık etmiş
Ben affedemezdim.
ailem affetmez bakın mükemmel insanlardır ama ilk defa birinden nefretle kinle bahsediyorlar oda benim akılsız eşim .
ismini duymaya tahammülleri yok . o yüzden boşuna affettirmeye çalışır yaparsada ki zaten bunu yapabilcek yüreği olan biri değil ki ... ah ah
esin biz düzelelim biz mutlu olunca herkez affeder
bu söz öyle bos bi söz ki
benim de esim kacmadan önca kacalım baban nasılsa seni affeder bana cok düskündü babam nasılsa affeder dedi bende kactıım ne oldu 3 sene küs kaldık bide esimden ne hakaret ne laf aiem arkamda yok diye alahtan sonra barıstıkta sesi sesildi
Bir kitap bi kere daha okunmaz, deniyorsunuz olmuyor. sonra tekrar bi daha denediniz. Yine olmadı..
Belki de herkesin kendi yoluna gitmesi daha iyidir. Tekrar barışırsanız; bu sefer aileninde tepkisi daha büyük olabilir ve o durumda tekrar ayrılırsan ailenin desteğini de bulamayabilirsin..
Ama yine de sen bilirsin..
yok yok inanın kanmam hattımı değiştirmek en güzeli olcak sanırım .kanma sakın cnm eğer hatasının farkında olsaydı gelir ailenden özür diler ellerini öpüp evine götürürdü seni
o yüzden aklını basıan al kimse icin kacmaya degmez bak bende 7 senelik evliliyim ne olursa olsun anne baba sözü dine bi kere dinlememisin evlenmisin 2 ciye asla aynı hayatyı yapma anan baba kapısını kapatma sen eminim hala esinin gercek yüzünü görmemisin perde aralanmamıs ne olması lazım ki bide sende esin hakaret etmis sadece sanada degil ailene anneni evden koymus abine küfür etmis yani cok ucuk seylerçok kötü çok üzüldüm...
bende eşimin ailemi kaybettiğimde daha kötü davranacağına eminim.... çnkü bilecekki bidahakinde dönecek kapım kalmıyor ...
tabikide birdaha bu desteği asla bulamam o yüzden bende değmiyceğinin farkındayım burayada bunları duymaya geldim.
çnkü barış diyen olmaz biliyorum :)
güç veriyor bana bunlar
çnkü şuan kendisi göyaaa evliliğini kurtarmak için yalvarıp vicdan rahatlatıyor beni suçlu göstermeye çalışıyor affetmeyince. ama vicdanım rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?