kaçalım mı ? diyen kocam :O

Zaten denemissiniz olmamis.ailenizi dinleyin.
Karariniz net ise size ulasamamasini saglayin.ben bi kere o evden gittildiyse adam pismanda olsa duzeldim desede geri donulmesi tarafi degilim.cunku olmuyo hersey anlik .

bende öyle düşünüyorum ... keşke zamanında değer bilinseydi

Her şeyi sindirebilirsiniz belki ama, ailenize yaptıklarını nasıl sindirebilirsiniz ki. Affedilmesi çok zor. Ben olsam önce gel anneme affettir kendini sonra bana yalvar derdim.

Ayrıca ben de psikoloğa gidiyorum, hayatımda şu an birçok şey yolunda olmasına rağmen. Korkmayın eşiniz kadar yaralayamazlar sizi.

Kolaylıklar diliyorum.

teşekkür ederiiimmm ilginize ailem boşluğa düşmemi engelliyor çok şükür gitmem gerekse ilk başlarda okadar ağlarken giderdim zaten uzunca bi süre hiç aramadı beni bitirmişti oda sonra yine niye hortladı bilmiyorum ....
ihtiyac duymuyorum ama duyarsam elbetteki giderim .
çok teşekkrler

haklısın hala böyle demek bile ayıp artık . yakınlarıma diyemiyorum anca buraya döküyorum içimi .
çnkü desem ki hala ona üzülüyorum yazdıklarına kıyamıyorum desem kafama vururlar

yani genelde aşka ve sevgiye saygı duyan ve anlamaya calışan taraf olmaya çalışırım,
ama benim eşimle sorunlarım varken, eş denen zat ailesiyle bir olup evimizi yağmalasa,
degil kafamı karıştırmasına izin vermek,
neyse.. çirkinleşmek istemiyorum :)
diger sorunlarını hiç agzıma almadım farkındaysan, bu başlı başına benim için yeterli çünkü.

aaays ne romantik demek isterdim fakat hiç değil

ailem affetmez bakın mükemmel insanlardır ama ilk defa birinden nefretle kinle bahsediyorlar oda benim akılsız eşim .
ismini duymaya tahammülleri yok . o yüzden boşuna affettirmeye çalışır yaparsada ki zaten bunu yapabilcek yüreği olan biri değil ki ... ah ah

haklısın ne çabuk unutuyorum kendime yapılanları . ben inanın onları geçtim .. aileme yapılanları kabullenemem ki

Bir kitap bi kere daha okunmaz, deniyorsunuz olmuyor. sonra tekrar bi daha denediniz. Yine olmadı..
Belki de herkesin kendi yoluna gitmesi daha iyidir. Tekrar barışırsanız; bu sefer aileninde tepkisi daha büyük olabilir ve o durumda tekrar ayrılırsan ailenin desteğini de bulamayabilirsin..
Ama yine de sen bilirsin..

İkinizin problemi değil ailene kadar uzamış olay
Sana saygı göstermediği gibi ailene de saygısızlık etmiş
Ben affedemezdim.

bir kaç mesajına denk gelip ben bile içimden kızdıysam artık bilenler ne dese haklı.
ailenizi kaybedecek hiçbir şey yapmayın.
hele ki sonu olmadığı bu kadar belliyken..

çok haklısın .. oh mis gibi geliyor bunlar :)))
çok saolun

esin biz düzelelim biz mutlu olunca herkez affeder
bu söz öyle bos bi söz ki

benim de esim kacmadan önca kacalım baban nasılsa seni affeder bana cok düskündü babam nasılsa affeder dedi bende kactıım ne oldu 3 sene küs kaldık bide esimden ne hakaret ne laf aiem arkamda yok diye alahtan sonra barıstıkta sesi sesildi

eğer düzelme ışığı varsa zaten vardır o zaman ''boşanma'' kelimesini aklınıza niye düşürürsünüz anlamıyorum.
yapboz vıcık vıcık bir ilişkiye dönüşüyor sonra. bir süre sonra ''senden boşanıcam'' sözü de etkisini yitiriyor.

Her insanın hata yapma lüksü olmalı elbette. Ama kavgalar, küfürler, kovmalar işin içine girince olmuyor. Affetmesinler zaten.

Kadın doğurmuş, yetiştirmiş elin oğlu gelip bin bir cefa çektirecek, bir de evden kovacak anneyi. Sindirelecek şey değil valla.

çok kötü çok üzüldüm...
bende eşimin ailemi kaybettiğimde daha kötü davranacağına eminim.... çnkü bilecekki bidahakinde dönecek kapım kalmıyor ...

tabikide birdaha bu desteği asla bulamam o yüzden bende değmiyceğinin farkındayım burayada bunları duymaya geldim.
çnkü barış diyen olmaz biliyorum :)
güç veriyor bana bunlar
çnkü şuan kendisi göyaaa evliliğini kurtarmak için yalvarıp vicdan rahatlatıyor beni suçlu göstermeye çalışıyor affetmeyince. ama vicdanım rahat

kanma sakın cnm eğer hatasının farkında olsaydı gelir ailenden özür diler ellerini öpüp evine götürürdü seni
yok yok inanın kanmam hattımı değiştirmek en güzeli olcak sanırım .
çnkü onun yalan timsah gözyaşları boş yere canımı sıkıyor

o
çok kötü çok üzüldüm...
bende eşimin ailemi kaybettiğimde daha kötü davranacağına eminim.... çnkü bilecekki bidahakinde dönecek kapım kalmıyor ...
o yüzden aklını basıan al kimse icin kacmaya degmez bak bende 7 senelik evliliyim ne olursa olsun anne baba sözü dine bi kere dinlememisin evlenmisin 2 ciye asla aynı hayatyı yapma anan baba kapısını kapatma sen eminim hala esinin gercek yüzünü görmemisin perde aralanmamıs ne olması lazım ki bide sende esin hakaret etmis sadece sanada degil ailene anneni evden koymus abine küfür etmis yani cok ucuk seyler

Kendini yormaya değmez, insanlara şans veriyorsun ama onlar iki gün sonra yine aynı..
Benim de dökülmeye ihtiyacım varken bu konu üstüne iyi oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…