Kaçamadım Kayınvalideden

Ben yolda değilim o 6 saatte biter de tatilin devamını merak ediyorum. Yolda bile yalnız birakmayan biri tatilde de sizinle olmak isteyecektir. Bu seferkinden kacamazsiniz artık ama bir dahakine mesela "bu sefer başbaşa olalım dedik umarım kirilmazsin" diye, o hiç kendini katamadan tatile gideceginizi haber verin. Yoksa yine bir arkadaş çıkaracak gibi.

Ya zaten keşke biri benim adıma konuşsa onunla diye heves ediyorum ama sonra yine benim başıma patlar olay kesin ama çok güzel fikir. Tek çocuk olduğu için eşim kv kesin anlar benim parmağımın olduğunu bu işte

Evet bu seferkinden kaçamayacağım sanırım. Ama artık eşim de tepkimi bildiğinden dolayı bundan sonra dile getireceğim böyle şeyleri. 26 yaşında kadınım ya sen 60 yaşına kadar gezmişsin tozmuşsun (gençken durumları baya iyiymiş köşkleri falan varmış yani iyice gezmiş her tarafı) bırak da ben kocamla gezeyim azcık.

Kız ankara öyle böyle ayaz değil şimdi. Ay çok soğukmuş hava vazgectim de iğneleyerek ikisinin de yanında ve tek kaş kalkık eşine bak anlar. Anlamazsa da keyfi bilir. Madem senin peşine takılıyor senin keyfine kalmış ister cayarsın ister kalırsın. Kaynana da sen git biletini alalım de. Ne balayıymış arkadaş deyip söylene söylene geç git yanlarından. Yolda surat yapacağına bu konuşmayı yaparken yap suratını bir kere yap tam yap.

daha yenisiniz madem acik sözlü olun istemiyorum diyin zor degil. benim kv de küserdi alınırdı kizardi haberim olmaz neyin var dememi bekler. en son aldim karsima konuştum ben gelemem böyle şeylere bana küsme birsey varsa acik ol acik acik konusalim herşeyi kimse kimseye alınmasın dedim. peki dedi. simdi cok iyiyiz.

Ben olsam direk anne kusura bakma ama biz balayına gidiyoruz seninle gidemeyiz derdim .şimdi sizle geliyor yüz buldu bir ömür tepenize çıkacak. Bir kere ilk hayır diyip baştan kesecektiniz hata etmişsiniz

Kibarlık yapıp söylemezseniz bundan sonra sormaz bile geleyim mi diye. Yani sormamış aslinda zaten ama neyse. Ya bir de kendi gezmemis olsa yazık hevesleniyor o da biraz gezsin diyeyim o da değilmiş. Sadece size rahat vermek istememiş. Yoksa Ankara'ya gelmek istemek nedir, gezilecek eğlenmeye gidilecek bir yer değil ki. Konustukça sinirlendim. Ablanız olmasa bunu da iptal edin demek üzereyim.

Keşke vazgeçebilsek ama artık her şeyi planladık. Son anda kendini dahil ettirdi valla
Gecmis olsun nasil baslarsa oyle gider bir onceki konunuzada yazmistim sizlik bir durum yok oglu ya kendine ya babasina uygunuyla artik ayri bir ev hayati oldugunu karisiylada tatile gitmek istedigini boyle her biryere gidildiginde bir arkadas turetmeye devam ederse evliliginde sikinti olacagini aile huzurunun bozulacagini acik acik soylesin
Sizle gezmek ayri esim ayri diye direk net soylesin

Sizde mesafeli olun duzen oturtun haftada birgun yemekte beraber olmak iki gunde aramak vb gibi disina cikmayin bu kural olsun zaten babasiyla calisiyormus aile ile kendi ic ice nasilsa

Sorularinda cok icinize girmesine izin vermeyin nazik nazik tatli bu konular bizi ilgilendiren konular annecim ben bu tarz cok ic icelik sevmedigim icin sorulunca garipsiyorum hoslanmiyorum yani bizim market mutfak masrafimizda bizi ilgilendirir her hane ayri sizde beni anlayin gibi

Ozel gunlerde falan cok ozenip simartmayin birgun yapmazsiniz kotu olursunuz oyle ben istedim geldim diye habersiz cat kapi anahtar birakinlara falan gerek yok evet oglunun evi gelecek ama sizinde eviniz oldugunu bilecek sonra bastan nasil baslarsa oyle gider eside alistirmak lazim aman kocam bozulmasin kv dem acindirmasin bir bakmissin kavga kiyamet kopmussunuz bosaniyorsunuz

Valla bende pek boyle davranilmasi gerektigini bilmezdimde buralardan zibilyon tane kv yuzunden esimle tartistim bana vurdu bosaniyorum koptuk babamin evindeyim vs okuya okuya saygi ama hissetirilir bir mesafenin daha nisanlilikta baslamasi gerektigi cikarimina vardim varsin soguk dedinler sonrasi cok pis b..a sariyor

Hangi şehirdesiniz, güzergah üzerinde hangi şehirler var bilmiyorum ama x şehrinde arkadaşlarımız var. Onlara uğrayacağız, belki 1 gece kalırız, oradan Ankara ya geçeceğiz diyebilirsiniz belki.

Valla her şeyi ayarlamamış olsak ben vazgeçtim diyeceğim ben de. Ama ablam heveslendi eşim heveslendi. Ben de istiyorum yani 29 Ekim’de Anıtkabir’de olmak. O yüzden gitmeme ihtimalim yok. Keşke olsa. Bunaldım ben de. Gitmek istiyorum bir yerlere. Bir de uzun bir süre tatil yapamayacağız. Kendi işimiz olduğu için izin durumu falan olmuyor. İş yerinde olmak zorunda eşim. Mecbur gideceğim yani bu sefer. Ama bir daha olmasına izin vermeyeceğim asla. Şimdi sizinle konuşurken ben de sinirlendim daha çok.

Hem Ankara'da balayı mı olur valla çok soğuk. Nevşehire falan gidin bari peribacaları tas evler romantik geziler olur. Hem madem babasıyla çalışıyor giriş tarihi ve yeri belirsiz kalsa karar verememiş olsanız ve ani bir kararla çıkıp yoldan arasanız çok sorun olmaz sanki?

Aaa benimki çok anlayışlıymış :) biz nişanlıyken "bak evcilkaktüs şimdiden söylüyorum, sakın ısrar etmeyin balayına sizinle gelemem, şimdiden söylüyorum bak programınızı ona göre yapın, ondan sonrakilere gelirim ama balayına gelmem bak" demişti :) o zaman böyle gülmemiştim tabiki

Ya ben mi yanlış anladım acaba.. Sadece yolculuk esnasında siZinle olmayacak mı? Sanki fazla mı tepki veriyorsunuz? Ya da oraya geldiğinde peşinizde gezecek diye mi çekniyorsunuz tam anlamadım.

Ya ben mi yanlış anladım acaba.. Sadece yolculuk esnasında siZinle olmayacak mı? Sanki fazla mı tepki veriyorsunuz? Ya da oraya geldiğinde peşinizde gezecek diye mi çekniyorsunuz tam anlamadım.
Yolda bizimle olacak ama zaten diğer tatilden de o yüzden vazgeçtik. İlk yolculuğumuz olacaktı. Ben istemiyorum kvyi diye eşim vazgeçti. Başka bir yere gitmeye karar verdik. Ama işte ya orada da takılırsa peşimize? Emin olamıyorum. Biz mesela pztesi akşam döneceğiz. Erken dönelim diye tutturacak adım kadar eminim.

Yok sinirlenip kendinizi üzmeyin. Olan olmuş boşuna kendinizi yıpratmayın. Eşinize de surat yapmayın, o da istememiş ki. Sadece hazırlıklı olun bir dahakine. Mesela buraya gelmek isteyecegi aklınızın ucundan geçseydi ama biz yalnız olalım demiştik demeye hazir olurdunuz.Siz zaten bu sefer balayı gibi düşünmemişsiniz. Anıtkabir'e gidip ablanızı da ziyaret edeceksiniz ne güzel. Peşinize takilirsa da takilsin artık o da ziyaret etmiş olur Anıtkabir'i daha iyi olur .

Ay kusura bakmayın çok güldüm :)) nasıl şaşırmışsınızdır bunları duyunca.

Bir onceki baska bir sehire planlamalarindada hatirlamiyorum net eskisehirdi galiba kadin benim orda arkadasim var benide oraya birakirsiniz diye tutturmustu vazgectiler simdide buraya aynini yapmis yandan yandan sahaya giris muhtemelen yarim gun sonra yanlarinda olacak diye tahmininde konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…