- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Ya zaten keşke biri benim adıma konuşsa onunla diye heves ediyorum ama sonra yine benim başıma patlar olay kesinKadının facebook’u var mı? Adını yazsana özelden onun. Gizli mesaj atayım hiç çaktırmadan buradan duyduğumu. Bir makale linki atayım ya da. Yeni evlilerin başına çöreklenen kaynanalar konulu. Çok ciddiyim sinir oldum. Kaybettiğim yıllarımı seninkilerle geri alasım varBak ciddiyim aklına yatarsa yaz bana.
Evet bu seferkinden kaçamayacağım sanırım. Ama artık eşim de tepkimi bildiğinden dolayı bundan sonra dile getireceğim böyle şeyleri. 26 yaşında kadınım ya sen 60 yaşına kadar gezmişsin tozmuşsun (gençken durumları baya iyiymiş köşkleri falan varmış yani iyice gezmiş her tarafı) bırak da ben kocamla gezeyim azcık.Ben yolda değilim o 6 saatte biter de tatilin devamını merak ediyorum. Yolda bile yalnız birakmayan biri tatilde de sizinle olmak isteyecektir. Bu seferkinden kacamazsiniz artık ama bir dahakine mesela "bu sefer başbaşa olalım dedik umarım kirilmazsin" diye, o hiç kendini katamadan tatile gideceginizi haber verin. Yoksa yine bir arkadaş çıkaracak gibi.
Evet bu seferkinden kaçamayacağım sanırım. Ama artık eşim de tepkimi bildiğinden dolayı bundan sonra dile getireceğim böyle şeyleri. 26 yaşında kadınım ya sen 60 yaşına kadar gezmişsin tozmuşsun (gençken durumları baya iyiymiş köşkleri falan varmış yani iyice gezmiş her tarafı) bırak da ben kocamla gezeyim azcık.
Gecmis olsun nasil baslarsa oyle gider bir onceki konunuzada yazmistim sizlik bir durum yok oglu ya kendine ya babasina uygunuyla artik ayri bir ev hayati oldugunu karisiylada tatile gitmek istedigini boyle her biryere gidildiginde bir arkadas turetmeye devam ederse evliliginde sikinti olacagini aile huzurunun bozulacagini acik acik soylesinKeşke vazgeçebilsek ama artık her şeyi planladık. Son anda kendini dahil ettirdi valla
Valla her şeyi ayarlamamış olsak ben vazgeçtim diyeceğim ben de. Ama ablam heveslendi eşim heveslendi. Ben de istiyorum yani 29 Ekim’de Anıtkabir’de olmak. O yüzden gitmeme ihtimalim yok. Keşke olsa. Bunaldım ben de. Gitmek istiyorum bir yerlere. Bir de uzun bir süre tatil yapamayacağız. Kendi işimiz olduğu için izin durumu falan olmuyor. İş yerinde olmak zorunda eşim. Mecbur gideceğim yani bu sefer. Ama bir daha olmasına izin vermeyeceğim asla. Şimdi sizinle konuşurken ben de sinirlendim daha çok.Kibarlık yapıp söylemezseniz bundan sonra sormaz bile geleyim mi diye. Yani sormamış aslinda zaten ama neyse. Ya bir de kendi gezmemis olsa yazık hevesleniyor o da biraz gezsin diyeyim o da değilmiş. Sadece size rahat vermek istememiş. Yoksa Ankara'ya gelmek istemek nedir, gezilecek eğlenmeye gidilecek bir yer değil ki. Konustukça sinirlendim. Ablanız olmasa bunu da iptal edin demek üzereyim.
Yolda bizimle olacak ama zaten diğer tatilden de o yüzden vazgeçtik. İlk yolculuğumuz olacaktı. Ben istemiyorum kvyi diye eşim vazgeçti. Başka bir yere gitmeye karar verdik. Ama işte ya orada da takılırsa peşimize? Emin olamıyorum. Biz mesela pztesi akşam döneceğiz. Erken dönelim diye tutturacak adım kadar eminim.Ya ben mi yanlış anladım acaba.. Sadece yolculuk esnasında siZinle olmayacak mı? Sanki fazla mı tepki veriyorsunuz? Ya da oraya geldiğinde peşinizde gezecek diye mi çekniyorsunuz tam anlamadım.
Yok sinirlenip kendinizi üzmeyin. Olan olmuş boşuna kendinizi yıpratmayın. Eşinize de surat yapmayın, o da istememiş ki. Sadece hazırlıklı olun bir dahakine. Mesela buraya gelmek isteyecegi aklınızın ucundan geçseydi ama biz yalnız olalım demiştik demeye hazir olurdunuz.Siz zaten bu sefer balayı gibi düşünmemişsiniz. Anıtkabir'e gidip ablanızı da ziyaret edeceksiniz ne güzel. Peşinize takilirsa da takilsin artık o da ziyaret etmiş olur Anıtkabir'i daha iyi olur .Valla her şeyi ayarlamamış olsak ben vazgeçtim diyeceğim ben de. Ama ablam heveslendi eşim heveslendi. Ben de istiyorum yani 29 Ekim’de Anıtkabir’de olmak. O yüzden gitmeme ihtimalim yok. Keşke olsa. Bunaldım ben de. Gitmek istiyorum bir yerlere. Bir de uzun bir süre tatil yapamayacağız. Kendi işimiz olduğu için izin durumu falan olmuyor. İş yerinde olmak zorunda eşim. Mecbur gideceğim yani bu sefer. Ama bir daha olmasına izin vermeyeceğim asla. Şimdi sizinle konuşurken ben de sinirlendim daha çok.
Ay kusura bakmayın çok güldüm :)) nasıl şaşırmışsınızdır bunları duyunca.Aaa benimki çok anlayışlıymış :) biz nişanlıyken "bak evcilkaktüs şimdiden söylüyorum, sakın ısrar etmeyin balayına sizinle gelemem, şimdiden söylüyorum bak programınızı ona göre yapın, ondan sonrakilere gelirim ama balayına gelmem bak" demişti :) o zaman böyle gülmemiştim tabiki
Bir onceki baska bir sehire planlamalarindada hatirlamiyorum net eskisehirdi galiba kadin benim orda arkadasim var benide oraya birakirsiniz diye tutturmustu vazgectiler simdide buraya aynini yapmis yandan yandan sahaya giris muhtemelen yarim gun sonra yanlarinda olacak diye tahmininde konu sahibiYa ben mi yanlış anladım acaba.. Sadece yolculuk esnasında siZinle olmayacak mı? Sanki fazla mı tepki veriyorsunuz? Ya da oraya geldiğinde peşinizde gezecek diye mi çekniyorsunuz tam anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?