Kaçamadım Kayınvalideden

Kaynanaya cok uyuz oldum ya, oofff, ben sizin yerinizde olsam söylerdim veya esimd söylettirirdim. Bu ne yapisik gibi, siz nereye gidiyorsaniz o da gelmek istiyor. Bunun önünü kesin, yoksa hep böyle devam eder.

Hayır demelisiniz kesinlikle .böyle bir kadın kesin yılbaşı planinız içinde ay hep beraber gidelim der anne biz başbaşa olmak istiyoruz deyin direk söylemek lazım

Dile getirmeseniz bu sorunu yaşamazdınız. Bir şekilde hasta olmuş gibi olun baz geçin , bu sizin için dönüm noktası bir kere gelecek ya of artık devamı gelir. Sanırım aynı apartman yada alt üst oturma durumu var fazla iç içe gibi geldiniz.
Bende yakın mesafede oturuyorum o ince çizgiyi öyle bir ayarlamak gerekiyorki ipin ucu kaçmasın.

Nereye gideceğinizi söylemekle hata etmişsiniz. En iyisi sorduğunda sürpriz bende bilmiyorum diyecektiniz eşinizle planlayıp. Eşinizde karıma sürpriz yapacam nereye gideceğimizi söylemeyiz diyecekti. Gerçekten kadın da çok pişkinmiş ayıptır ya

Farklı mahallelerde oturuyoruz ancak babasıyla birlikte çalışıyor eşim. Bu sebeple nereye gidersek gidelim mutlaka haberleri oluyor bir şekilde. Ben de çok doldum ya bu akşam eşime söyleyecem yanlış bir davranıştır bu diye

Tam da siz onu bırakacağınız yere yaklaşınca arkadaşının çokkk ocil işi çıkarmış kv sizle gelmek zorunda kalırmış derken otelde de boş oda yok olmasın mı üçünüz yatarsınız artık

Niyeyse böyle olacakmış gibi hissettim

Cok mu zordu balayina birlikte mi gidecegiz demek, ya da biz basbasa gitmek istiyorduk ama diye ucu acik bi cumle kurmak. Kendi kendinize zehir ediyorsunuz her seyi, kadin belki sizin sorun yapacaginizi bile tahmin etmiyor

Karşınızdakinin düşünmesini,anlamasını beklemeyin.
Uygun bir üslup ve ben diliyle duygu ve düşüncelerinizi anlatın,yoksa aynı tas aynı hamam devam eder.

Balayını iptal etmek yerine ,eşiniz "anne şaka yapıyorsun sanırım zira bu bizim başbaşa ilk tatilimiz,sen gelme"deseydi sorun çözülürdü ama siz iptal etmişsiniz.
1 sene sonra tatile gitseniz bu kadın takılır peşinize gelir çünkü yüz bulmuş bir kere.
Anneyse anne,3 yaşında değil oğlu yani bir farkına varsın bunun.

Ay gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Ama iş eşinizde bitiyor kusura bakmayın yani tatilden niye vazgeçtiniz ki anne bu bizim balayımız diyebilirdi.Yani o kadar zaman gitmemiş şimdi mi aklına gelmiş arkadaşına gitmek bilerek yaptığı çok belli.Allah bilir arabada ön koltuğa da oturmak istiyordur.

Siz nerde kalkacaksınız o nerde kalacak

Ne dogru dediniz. Ne yillar gelir ne kıymet bilinir ne sende sagol denilir. Ahh ahh. Seviye seviye. Mesafe mesafe. Bunu bilir bunu derim.

Ankaranın bu soğuğunda milletin evi müsait mi bakalım arkadasın evinde kaç gün kalabilecek ki

Kendisinin dusunmesini beklersen daha cok beklersin. Karsisinda kilitlenme meselesine gelince, merak etme el kizi oldugunu iyice hissettirdiklerinde sen de çat çat cevabini vereceksin

Bircok uye size yil gosteriyor siz hala yok yapamam , yok esim uzulur, yok rsime ayip olur diyorsunuz. Buradan uyeler baska ne yapabilir ?

O zaman birlikte balayi yapmayı kabul edin. Ayrica bu kadar pasif kalirsaniz sizi pestil gibi ezerler haberiniz olsun.

Neden balayini omurboyu bu kotu hatirayla hatirlamak istiyosun?
Sende biliyosun bu ilk ve son olmayacak
Simdi arkadasima sonra ayni otele belki ayni odada kalicaksiniz
Arayip biz balayina gidiyoruz donunce gorusuruz de kapat tellerinizi gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…