- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Hayır ama evlerimiz yakın. Eşim babasıyla birlikte çalıştığı için habersiz gitme imkanımız olmıyor. Eve ne alsak haberleri oluyor. Eşim asla söylemez çok kızar hatta ama çok meraklılarBeraber mi yaşıyorsunuz? habersiz çıkın gidin gideceğiniz yere
Keşke vazgeçebilsek ama artık her şeyi planladık. Son anda kendini dahil ettirdi vallaBen olsam vazgeçer gitmezdim.Bir kere gelirse her yerde arkadaşı çıkar.
Keşke vazgeçebilsek ama artık her şeyi planladık. Son anda kendini dahil ettirdi valla
Diyemiyorum işte yani acayip bir kadın. Karşısında kilitleniyorum resmen. Asla konuşturmuyor. Bir de sabah erken gitmeyelim tuvalete girmem lazım benim her yerde giremem diyor. Kendisi çoktaaan kapıldı yani. Anlayamıyorum. İnsan biraz düşünmez mi neden balayına gitmiyorlar da Ankara’ya gidiyorlar diye.Kibarlığım sebebiyle kaybettiğim kaynana eziyeti konulu yıllarıma acıyorum.
Baştan tavrını koydun koydun. Söyleyemedikçe bir şeyleri, yutamadığın lokma gibi büyüyecek de büyüyecek bu sorun.
Boşver eşini ona söyleme, aç telefon kadına, annecim ben eşimle başbaşa gitsem senin için sorun olur mu de. İster ayılsın ister bayılsın. Allahaşkına alıştırma. Yıllarca taşıdım tepemde, eşim madalya takmadı. Biraz azını yapsam laflar sokuldu. Şimdi aklım başıma geldi de giden yıllarım gözyaşlarım ne olacak?
Ben de çok istiyorum bir yerlere gitmeyi gerçekten çok bunaldım. Ama bu şekilde de sinirime dokunuyor. Acaba yol boyu surat mı yapsam anlar mı ki? Eşime de ayıp olmasın istiyorum. O da bir şey diyemiyor annesine. Dinlemiyor çünkü asla.Valla asla ve asla gitmem.Karnım ağrır,başım ağrır olmadı eşime çemkirir anasını arattırırım.
En çok o istiyordu balayı için başka şehire gidelim diye. Ama ben direttim. Bu sefer eşimin de hiç suçu yok valla gözümle görmesem kvnin kendi kendini davet ettiğini, eşime yüklenecektim. Aslında farkında şu an hala istemediğimi kvyi. O yüzden asma suratını falan diye sevimlilikler yapıyor bana.Açık söyleyin "anne biz tek başımıza gideceğiz, arkadaşını başka zaman görürsün".asil eşinize düşüyor bunu söylemek çünkü herkesin nazi kendi ailesine geçer. Ama esinizde anlayisli.onun annesi takilmasin diye sizin ablanizin yanina gidiyor.
Düşünmez. tabiri caizse bizlerin ezikliğini kullanıyor bu kadınlar. Açık açık eşine söyle o zaman. Bak canım geçmiyor böyle hayat. Şimdiki aklım olsa eşime çatır çatır her rahatsızlığımı söylerdim. İsterse de boşasındı. Yıllarca ne çektim Allah biliyor. Eşine söyle. Yapamıyorum çok keyifsizim istemiyorum de. Bırak o halletsin. Gerekirse gitme boşver hazırlıkları. Şimdi yapacağın doğru bir hamle uzun yıllar huzurunu satın alacak. Yoksa hep böyle gider emin ol.Diyemiyorum işte yani acayip bir kadın. Karşısında kilitleniyorum resmen. Asla konuşturmuyor. Bir de sabah erken gitmeyelim tuvalete girmem lazım benim her yerde giremem diyor. Kendisi çoktaaan kapıldı yani. Anlayamıyorum. İnsan biraz düşünmez mi neden balayına gitmiyorlar da Ankara’ya gidiyorlar diye.
Ben de çok istiyorum bir yerlere gitmeyi gerçekten çok bunaldım. Ama bu şekilde de sinirime dokunuyor. Acaba yol boyu surat mı yapsam anlar mı ki? Eşime de ayıp olmasın istiyorum. O da bir şey diyemiyor annesine. Dinlemiyor çünkü asla.
En çok o istiyordu balayı için başka şehire gidelim diye. Ama ben direttim. Bu sefer eşimin de hiç suçu yok valla gözümle görmesem kvnin kendi kendini davet ettiğini, eşime yüklenecektim. Aslında farkında şu an hala istemediğimi kvyi. O yüzden asma suratını falan diye sevimlilikler yapıyor bana.
Böyle şeylerde suç eşte. Siz değil onun annesine uygun bir dille isteklerini anlatması lazım. Hem o taraf kirilmasin hem bu taraf olmuyor işte.En çok o istiyordu balayı için başka şehire gidelim diye. Ama ben direttim. Bu sefer eşimin de hiç suçu yok valla gözümle görmesem kvnin kendi kendini davet ettiğini, eşime yüklenecektim. Aslında farkında şu an hala istemediğimi kvyi. O yüzden asma suratını falan diye sevimlilikler yapıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?