Kaçamadım Kayınvalideden

Bana kötü gelmedi, ben yolculuk esnasında yanımızda olmasından rahatsız olmazdım.. ama erken gelmek isterse de onu dinlemezdim tabii. Kolaylıklar diliyorum canınızı sıkmayın.

Evet bu sefer böyle olacak ne yapayım. Eşimin bir suçu yok ya ona surat asamam da kvye asabilirim zaten o gelemesin diye Ankara’ya gidelim dedik valla aklıma bile gelmedi arkadaşı olduğu falan. Yapacak bir şey yok maalesef. Eşim de anladı işte yazık mutlu etmeye çalışıyor beni habire. Adam da iki arada kalsın istemiyorum. Bu ikinci oldu. Ama üçüncüye asla izin vermeyeceğim.

Eşinle yalnız kalmak için kayınvalideden kaçıyosun ama ablanın yanına gidiyosun. Anlayamadım
Eşimle yalnız kalmak değil bu gezideki amacımız. Balayı niyetiyle değil yani. Normal bir gezi. Kv gelmesin diye balayımızı iptal ettik. Ama anlamadı onun yüzünden iptal ettiğimizi. Bu sefer de Ankara’ya gelmek istedi. Hayırdan da anlamıyor.

Hmm bilemedim. Onun yüzünden vazgeçildiğini anlamamıştır bence. Ordayken ararsa da arkadaşlarıyla buluştuklarını davette olduklarını falan söyleyip gözükmezler böylece konu sahibi sınırını çizmiş olur bence.

Siz söyleyin ilk tatilimiz ben istemıyorum diye şimdi durdurmazsanız hep ister. İlerde pişman olmamak için konuşun kesin bi dille ben kocamla gitmek istiyorum bişey dersene konu kapanmıstır diyip susun. Şimdiden arazına bi mesafe koyun ilerde sıkıntı çıkmasın. Ben ilk kavgada koydum tavrımı şimdi agızlarını acıp bişey diyemıyorlar ben hayır dediğim an bitmiştir.

Yok yahu sinirlenmeyin zamanla oturacak seyler bunlar daha cok yeni ama sen yinede kv ciginin baska hangi sehirlerde arkadaslari var ogren istersen :)) Kaptanlar her limanda bir sevgili misali abla da her sehirde bir dost birakmis galiba

Olmadi agri siir oz dadas turizm artik ole biseler yaparsiniz oralarda yokturdur belki
Takiliyorum

Ay evet her yerde bir arkadaşı var :) yazın da eşimle tatile gitmek için onun yazlığa gitmesini bekleyeceğim. Şimdiden plan yaptım. Yılbaşında da ikimiz bir yerlere kaçalım dedim eşime. Tamam dedi. Yolu yapıyorum yavaş yavaş. Yılbaşında da gelmez herhalde karda kışta bizimle :) umarım yani.

Hayır dememişsiniz ki... sen bilirsin demişsiniz...

Hayır dememişsiniz ki... sen bilirsin demişsiniz...
İşte o öyle dediğinde masada sessizlik olunca eşime baktım ses çıkarmıyor. Kv de gözüme bakıyor. Mecbur sen bilirsin dedim. Orada hayır diyemezdim ki. Kp de siz kendiniz gidin kızım falan dedi ama kv dinlemiyor ki.

Hayır demeyeceksiniz zaten, olumsuz birşekilde söylemeyeceksiniz..

Mesela diceksiniz ki, bu seferlik biz başbaşa olmak istiyoruz, birdahaki sefere beraber de gideriz inşallah.

cok yanlis yapiyorsun yasin kac senin neden kv icin balayi ertelenir mi ilerde cok pisman olucaksin ablanda ne isin var basbasa guzel bir balayi unutulmaz olurdu senin hatan su balayına kari koca gidilir anne biz basbasa gidicez bunu net bir sekilde soylemen gerekirdi simdi sen hesap yapiyorsun yok yılbaşında soyle yapicam yok yazin beklicem ama bunlar cozum degil sınırını cizmen gerekiyor yoksa daha cok sinirlenirsin malesef

Kv de ki; anne arkadaşının olmadığı şehirlerin listesini bi ara bana verir misin? Tatillerimi ona göre planlayacağım!!
Yalnızken bunu söyle. Ne derse cevap verme. Münakaşa etme. Vur kaç taktiğini uygula..

Yok daha neler
İnanmam

26 yaşındayım. Ya açıkçası balayı için bi plan yapmamıştık. Sonradan karar vermiştik. Günlük kazanan insanlar olduğumuz için her zaman vakit ve nakit bulamıyoruz. Eşim de artık iki kez üst üste aynı şey olunca rahatsız oldu. Ben bunu düle getireceğim eşime bu akşam. Düşüncemi biliyor gerçi ama yine de söyleyeceğim. Son anda kendi kendini davet ettirdiği için bir şey diyemedim dondum kaldım karşısında.

Yurt dışına gidin, orada arkadaşı çıkamaz

Bence ankaraya gittiğinizde onu arkadaşına bırakıp hiç aramayın o sizi ararsada takiliyoruz anne deyin gelin ben geleyim gibi tekliflerde bulunursada sen takıl arkadasinla bizim başka planimiz var falan deyin .ay çok sinir bozucu ya Allah vermesin.

Sadrce yolculukta yanınızda olmayacak.
Orada sürekli irtibatta olacaksınız,arayacak her gün,günlük planınızı öğrenecek ve dahil olacak.
Arkadaşında kaç gün kalacakki zaten?
Ha bir de dönüşü var,dönüşte de yolculuk yapacaksınız.

Daha baştan itiraz etmezseniz başınız çok ağrır.her özel güne her tatile maydonoz olur.
Tam bir densiz.Sırf huzursuz etmek için yapmış belli,ne işi var yani şimdi kocasını bırakıp size kuyruk oluyor?
Densiz işte.
Haddini bildirmelisiniz.
Açıkca söylenecek yoksa anlamamaya devam eder.
Şimdi söyleyemem diyorsanız ille gidecekseniz katlanacaksınız bu geziye.
Sonrası için açık sözlü olun bari,eşiniz de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…