- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Yolda bizimle olacak ama zaten diğer tatilden de o yüzden vazgeçtik. İlk yolculuğumuz olacaktı. Ben istemiyorum kvyi diye eşim vazgeçti. Başka bir yere gitmeye karar verdik. Ama işte ya orada da takılırsa peşimize? Emin olamıyorum. Biz mesela pztesi akşam döneceğiz. Erken dönelim diye tutturacak adım kadar eminim.
Evet bu sefer böyle olacak ne yapayım. Eşimin bir suçu yok ya ona surat asamam da kvye asabilirimYok sinirlenip kendinizi üzmeyin. Olan olmuş boşuna kendinizi yıpratmayın. Eşinize de surat yapmayın, o da istememiş ki. Sadece hazırlıklı olun bir dahakine. Mesela buraya gelmek isteyecegi aklınızın ucundan geçseydi ama biz yalnız olalım demiştik demeye hazir olurdunuz.Siz zaten bu sefer balayı gibi düşünmemişsiniz. Anıtkabir'e gidip ablanızı da ziyaret edeceksiniz ne güzel. Peşinize takilirsa da takilsin artık o da ziyaret etmiş olur Anıtkabir'i daha iyi olur .
Eşimle yalnız kalmak değil bu gezideki amacımız. Balayı niyetiyle değil yani. Normal bir gezi. Kv gelmesin diye balayımızı iptal ettik. Ama anlamadı onun yüzünden iptal ettiğimizi. Bu sefer de Ankara’ya gelmek istedi. Hayırdan da anlamıyor.Eşinle yalnız kalmak için kayınvalideden kaçıyosun ama ablanın yanına gidiyosun. Anlayamadım
Hmm bilemedim. Onun yüzünden vazgeçildiğini anlamamıştır bence. Ordayken ararsa da arkadaşlarıyla buluştuklarını davette olduklarını falan söyleyip gözükmezler böylece konu sahibi sınırını çizmiş olur bence.Bir onceki baska bir sehire planlamalarindada hatirlamiyorum net eskisehirdi galiba kadin benim orda arkadasim var benide oraya birakirsiniz diye tutturmustu vazgectiler simdide buraya aynini yapmis yandan yandan sahaya giris muhtemelen yarim gun sonra yanlarinda olacak diye tahmininde konu sahibi
Yok yahu sinirlenmeyin zamanla oturacak seyler bunlar daha cok yeni ama sen yinede kv ciginin baska hangi sehirlerde arkadaslari var ogren istersen :)) Kaptanlar her limanda bir sevgili misali abla da her sehirde bir dost birakmis galibaValla her şeyi ayarlamamış olsak ben vazgeçtim diyeceğim ben de. Ama ablam heveslendi eşim heveslendi. Ben de istiyorum yani 29 Ekim’de Anıtkabir’de olmak. O yüzden gitmeme ihtimalim yok. Keşke olsa. Bunaldım ben de. Gitmek istiyorum bir yerlere. Bir de uzun bir süre tatil yapamayacağız. Kendi işimiz olduğu için izin durumu falan olmuyor. İş yerinde olmak zorunda eşim. Mecbur gideceğim yani bu sefer. Ama bir daha olmasına izin vermeyeceğim asla. Şimdi sizinle konuşurken ben de sinirlendim daha çok.
Ay kusura bakmayın çok güldüm :)) nasıl şaşırmışsınızdır bunları duyunca.
Ay evet her yerde bir arkadaşı var :) yazın da eşimle tatile gitmek için onun yazlığa gitmesini bekleyeceğim. Şimdiden plan yaptım. Yılbaşında da ikimiz bir yerlere kaçalım dedim eşime. Tamam dedi. Yolu yapıyorum yavaş yavaş. Yılbaşında da gelmez herhalde karda kışta bizimle :) umarım yani.Yok yahu sinirlenmeyin zamanla oturacak seyler bunlar daha cok yeni ama sen yinede kv ciginin baska hangi sehirlerde arkadaslari var ogren istersen :)) Kaptanlar her limanda bir sevgili misali abla da her sehirde bir dost birakmis galiba
Olmadi agri siir oz dadas turizm artik ole biseler yaparsiniz
Takiliyorum
Eşimle yalnız kalmak değil bu gezideki amacımız. Balayı niyetiyle değil yani. Normal bir gezi. Kv gelmesin diye balayımızı iptal ettik. Ama anlamadı onun yüzünden iptal ettiğimizi. Bu sefer de Ankara’ya gelmek istedi. Hayırdan da anlamıyor.
İşte o öyle dediğinde masada sessizlik olunca eşime baktım ses çıkarmıyor. Kv de gözüme bakıyor. Mecbur sen bilirsin dedim. Orada hayır diyemezdim ki. Kp de siz kendiniz gidin kızım falan dedi ama kv dinlemiyor ki.Hayır dememişsiniz ki... sen bilirsin demişsiniz...
İşte o öyle dediğinde masada sessizlik olunca eşime baktım ses çıkarmıyor. Kv de gözüme bakıyor. Mecbur sen bilirsin dedim. Orada hayır diyemezdim ki. Kp de siz kendiniz gidin kızım falan dedi ama kv dinlemiyor ki.
Sizin de oğlunuz var galiba kv adayı mısınızYa ben mi yanlış anladım acaba.. Sadece yolculuk esnasında siZinle olmayacak mı? Sanki fazla mı tepki veriyorsunuz? Ya da oraya geldiğinde peşinizde gezecek diye mi çekniyorsunuz tam anlamadım.
cok yanlis yapiyorsun yasin kac senin neden kv icin balayi ertelenir mi ilerde cok pisman olucaksin ablanda ne isin var basbasa guzel bir balayi unutulmaz olurdu senin hatan su balayına kari koca gidilir anne biz basbasa gidicez bunu net bir sekilde soylemen gerekirdi simdi sen hesap yapiyorsun yok yılbaşında soyle yapicam yok yazin beklicem ama bunlar cozum degil sınırını cizmen gerekiyor yoksa daha cok sinirlenirsin malesefİşte o öyle dediğinde masada sessizlik olunca eşime baktım ses çıkarmıyor. Kv de gözüme bakıyor. Mecbur sen bilirsin dedim. Orada hayır diyemezdim ki. Kp de siz kendiniz gidin kızım falan dedi ama kv dinlemiyor ki.
Yok daha nelerAaa benimki çok anlayışlıymış :) biz nişanlıyken "bak evcilkaktüs şimdiden söylüyorum, sakın ısrar etmeyin balayına sizinle gelemem, şimdiden söylüyorum bak programınızı ona göre yapın, ondan sonrakilere gelirim ama balayına gelmem bak" demişti :) o zaman böyle gülmemiştim tabiki
26 yaşındayım. Ya açıkçası balayı için bi plan yapmamıştık. Sonradan karar vermiştik. Günlük kazanan insanlar olduğumuz için her zaman vakit ve nakit bulamıyoruz. Eşim de artık iki kez üst üste aynı şey olunca rahatsız oldu. Ben bunu düle getireceğim eşime bu akşam. Düşüncemi biliyor gerçi ama yine de söyleyeceğim. Son anda kendi kendini davet ettirdiği için bir şey diyemedim dondum kaldım karşısında.cok yanlis yapiyorsun yasin kac senin neden kv icin balayi ertelenir mi ilerde cok pisman olucaksin ablanda ne isin var basbasa guzel bir balayi unutulmaz olurdu senin hatan su balayına kari koca gidilir anne biz basbasa gidicez bunu net bir sekilde soylemen gerekirdi simdi sen hesap yapiyorsun yok yılbaşında soyle yapicam yok yazin beklicem ama bunlar cozum degil sınırını cizmen gerekiyor yoksa daha cok sinirlenirsin malesef
Yurt dışına gidin, orada arkadaşı çıkamazKızlar daha önce de konu açmıştım balayına gidecektik eşimle ve kv de beni orda bir arkadaşıma bırakın demişti. Yani balayına üçümüz gitmiş olacaktık. Yani kusura bakmasın da ben 6 saat yol boyu onunla olmak istemiyordum. Eşim sağolsun vazgeçtik o şehire gitmekten. Ankara’ya ablamın yanına gidelim dedik. Hem Atam’ı da ziyaret edeceğiz. Ancak bu sefer Ankara’da arkadaşı çıktı kvnin. Yarın yola çıkacağız ve kv de bizimle gelecek. Kendi kendine karar verdi. Nereye gitsek gelmek istiyor delireceğim gerçekten. Bu sefer eşime de yüklenemem çünkü zaten ben kv gelmesin dedim diye güzelim tatilimizden vazgeçmiştik. Öyle bir kadın ki hiçbir şey söylenmiyor. Hemen kendini acındırıyor. Ben anneyim bilmem ne diye. Annesin tabi ki saygım sonsuz ama yahu şunun şurasında 1 aylık evliyiz ya bir rahat bırakmıyor. Geçen akşam birlikte yemek yerken işte vazgeçmişsiniz gitmekten falan dedi. Evet dedim. Ya ben de gelsem mi Ankara’ya işte arkadaşıma giderim falan diye ağzımızı aramaya başladı. Baktım masada ses yok. Eşim ses çıkarmıyor eh gelme diyemiyor annesine. Tabi öyle de denmez ben de ne yapayım “sen bilirsin” dedim. Mecbur bıraktırdı yani. Biliyor o öyle söyleyince hayır gelme diyemeyeceğimizi. Zaten bizden müsade almak için söylemedi onu. Hani ben de gelicem diye haber vermek için dedi belli ki. Eşim de istemiyor ama bir şey diyemedik işte. Çıldırcam gerçekten. Eminim yazın bir yere gidecek olsak hemen o şehirde de arkadaşı türeyecek. Ben ne yapacağım ya. Ve kadına hiçbir şey diyemiyorum şaka gibi. Lafları ağzına tıkıyor. Mutlaka kendini haklı çıkartıyor. Bunun önüne geçmek istiyorum. Biraz daha sert ve mesafeli nasıl olabileceğim? Kimseyi kırmak da istemiyorum ama üzülüyorum çok. Eşim kv gelecek diye tatil planını değiştirdi ama yine kurtulamadık takıldı peşimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?