kim kaçmış nereye kaçmış...
canım arkadaşım şu olayı biz de yanındaymışız gibi yazmasaydın da azıcık anlasaydım...ne anlattığını hiiiç ama hiç anlamadım...kim kaçtı kim büyük balık...notların ne işi var arada....???????????
lütfen kızlar benim öğrenmek istediğim gerçekten kaçan balık nasıl kaçıyor ???
Soru şeklin biraz garip olmuş canım
forumda yeniyim. alışana dek yanlış yazcam galiba:S şöyle desem nasıl olur.? siz kaçtıkça nasıl kovalandınız? kaçtıkça kovalanma için yöntemleriniz neler? senden başlayabilir miyiz?:)
Kısaca kaçan kovalanır derlerAma fazla nazda aşık usandırır, herşeyin azı karar çoğu zarardır unutmamak lazım. Kaçıp kovalancam derken ters tepebilir yani kararını iyi ayarlamak lazım dimi?
kactım kactım pesimdeki yoruldu simdi ben kovalıyorum o kacıyor..
açıklayabilir misin? tam olarak nasıl yaptın ve nasıl kaçtığından yorulduğunu anladın??
sevdigim icin hatamı düzeltmeye calısıyorum.. kacmaca kovalamaca oynamak yerıne normal sevgili olalım dıye ugrasıyorum
sms yollamalar, bulusmak ıstemeler.. özledim canım cıcım bilmem ney demeleryanı aslında normal olanıda bu
erkegın karakterıne baglı olabilir.. kimisi zoru sever, kimiside ugrasmak ıstemez..
dün kırıcı olduğum için özür mesajı filan yazim istedim. ama daha bir sevgili bile değiilis ne diye yazim diye geçirdim. yaptığım soğutsun istemiyorum. genel olarak soğutur mu bilmiyorum. ama dünki hali çok kötüydüyaptığımm kaçmak mı oluyor peki?
Kaçan kovalanır derken sürekli kaçmayacaksın.
Güçlü bir duruşun olacak, kararlı olacaksın.
Birşey hoşuna gitmiyorsa göz ardı etmeyeceksin onu, rahatsızlığını dile getireceksin.
Eğer seni kırdıysa ya da üzdüyse alttan almayacaksın, yeri gelecek biraz mesafe koyup tavrını göstereceksin.
Sana karşı ciddi bir hatası olduğunda seni kaybedeceğini bilmeli.
Tabi bunlar için ne lazım? O kişinin seni sevip, sana değer veriyor olması lazım.
Yoksa en ufak bir tavrında sen bilirsin diyip geçer gider.
bir nazlanmak vardir.. yanı onu ıstedıgını bellı edersın ama kacarsın.. öyle mı yaptın bılmıyorum kı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?