kaçan balık büyük olur mu?

kakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
kızlar size soruyorum gerçekten kaçan balık büyük oluyor mu? kaçan hep değerlidir denir ya sizcede doğru mudur? kaçtıkça değer katan yöntemleriniz neler? paylaşabilir miyiz? sizler neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
kim kaçmış nereye kaçmış...

canım arkadaşım şu olayı biz de yanındaymışız gibi yazmasaydın da azıcık anlasaydım...ne anlattığını hiiiç ama hiç anlamadım...kim kaçtı kim büyük balık...notların ne işi var arada....???????????

haklısın cnm önceki konumun başlığın göndericem. umarım anlaşılır yazmışımdır orda lütfen kızlar benim öğrenmek istediğim gerçekten kaçan balık nasıl kaçıyor ???

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...9547-sinif-arkadasimiyim-yoksa-ozelimi-s.html

forumda yeniyim. alışana dek yanlış yazcam galiba:S şöyle desem nasıl olur.? siz kaçtıkça nasıl kovalandınız? kaçtıkça kovalanma için yöntemleriniz neler? senden başlayabilir miyiz?:)

Kısaca kaçan kovalanır derler Ama fazla nazda aşık usandırır, herşeyin azı karar çoğu zarardır unutmamak lazım. Kaçıp kovalancam derken ters tepebilir yani kararını iyi ayarlamak lazım dimi?

Kısaca kaçan kovalanır derler Ama fazla nazda aşık usandırır, herşeyin azı karar çoğu zarardır unutmamak lazım. Kaçıp kovalancam derken ters tepebilir yani kararını iyi ayarlamak lazım dimi?

kendi değerini oluşturmak için gerekmez mi:s hem biraz kovalanmak yerinde olur? dozunu ayarlamayı nasııl sağlıyorsunuz? hiç kaçıp kovalandınız mı? biraz daha açabilir miyiz? ters tepme durumları nasıl oluşuyor.:S_?

Son düzenleme:
açıklayabilir misin? tam olarak nasıl yaptın ve nasıl kaçtığından yorulduğunu anladın??

her cagırdıgında gitmedım, soguk tavırlarım vardi, telefonda konusmak ıstemezdım, smslere cok gec cevap verırdım ve ufak bır tartısmada ben gıdıyorum, ben yokum gibi cümleler kullanırdım ve bıktırdım yanı bır gün dedıkı gıdıyorsan gıt saten en basından berı gıtmeye nıyetlısın hıc sevgılı gıbı olamadık, buz dolabından farkın yoktu.. gıdıcısın bellı gıt yolun acık olsn .. o an anladım sogutmusum cocugu kendimden

sevdigim icin hatamı düzeltmeye calısıyorum.. kacmaca kovalamaca oynamak yerıne normal sevgili olalım dıye ugrasıyorum

sms yollamalar, bulusmak ıstemeler.. özledim canım cıcım bilmem ney demeler yanı aslında normal olanıda bu

haklısın ama sana karşı davranışları iyiyse buna gerek yok. bazı durumlarda gereklidir ve inanıyorum ki aranız düzelcek. zaman alıcak belki ama düzelcek. benim durumum farklı biraz. benden hoşandığını düşündüğüm arkadaşım var. ilgiliydi br ara kesin benden hoşlanıyor filan dedim. ama birkaç mesajıma cevap vermemesi beni önemsemediğini düşünmeme sebep oldu. bu yüzden kaçmayı denemek istiyorum. ilgisi var çünkü. geçen bir arkadaşla gidiyorduk hemen arkamızda bitiverdi. ve elini uzattı tutmadım. gerek yok dedim. boşta kalmasın dedi. istemiyorum dedim. çok fena bozuldu. bunlar soğutur mu ? yada daha çok kaçan kovalanır durumunu mu yaratır?

erkegın karakterıne baglı olabilir.. kimisi zoru sever, kimiside ugrasmak ıstemez..

dün kırıcı olduğum için özür mesajı filan yazim istedim. ama daha bir sevgili bile değiilis ne diye yazim diye geçirdim. yaptığım soğutsun istemiyorum. genel olarak soğutur mu bilmiyorum. ama dünki hali çok kötüydü yaptığımm kaçmak mı oluyor peki?

Kaçan kovalanır derken sürekli kaçmayacaksın.
Güçlü bir duruşun olacak, kararlı olacaksın.
Birşey hoşuna gitmiyorsa göz ardı etmeyeceksin onu, rahatsızlığını dile getireceksin.
Eğer seni kırdıysa ya da üzdüyse alttan almayacaksın, yeri gelecek biraz mesafe koyup tavrını göstereceksin.
Sana karşı ciddi bir hatası olduğunda seni kaybedeceğini bilmeli.

Tabi bunlar için ne lazım? O kişinin seni sevip, sana değer veriyor olması lazım.
Yoksa en ufak bir tavrında sen bilirsin diyip geçer gider.

bir nazlanmak vardir.. yanı onu ıstedıgını bellı edersın ama kacarsın.. öyle mı yaptın bılmıyorum kı ??

çok güzel açıklamışsın. teşekkürler:) peki bende rahatsız olduğum durumu yazsam mı :S. evet aslında kararlı olmak onların çok zoruna gidiyor. rekabet duygusu mu uyanıyor ne:)

bir nazlanmak vardir.. yanı onu ıstedıgını bellı edersın ama kacarsın.. öyle mı yaptın bılmıyorum kı ??

onu istediğimi anladığını düşünüyorum.vize sınavlarımız başladı. not gönderecekti herkese.sınıfta herkese gönderdi.banada yolla dedim. rüşvet isterim yemek yap filan. gibisinden sözler söyledi. böyle mesajlaşınca herşey iyi hoş. ama notu hala göndermedi. ve ben bu sebep ile konuşmamayarak naz olarak kullanıyorum. elimi uzatmamam bu yüzden. hatta bir ara okulun bahçesinde oturuyordum. neden sınava geç kaldın dedi.( sanki çokta umrundaymış gibi) bende keyfimin kahyasımısın dedim. şimdi ise ne mesaj atıyorum ne arıorum. ne faceten yazıyorum. hak etti bunu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…