kaçan balık büyük olur mu?

çok güzel açıklamışsın. teşekkürler:) peki bende rahatsız olduğum durumu yazsam mı :S. evet aslında kararlı olmak onların çok zoruna gidiyor. rekabet duygusu mu uyanıyor ne:)
Elbette yazabilirsin, sorunlar veya hoşa gitmeyen durumlar karşılıklı konuşarak çözümlenir.
İlişkide buna göre şekillenir zaten.

Elbette yazabilirsin, sorunlar veya hoşa gitmeyen durumlar karşılıklı konuşarak çözümlenir.
İlişkide buna göre şekillenir zaten.

mesaj atttımm ve şöyle devam ettim: dün kırıcı olduğum için kusura bakma demek istiorum fakat sonra değer vermediğin bir arkadaşın olduğum için vazgeçesim gelio. yinede yaptıklarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin.bana bir sınıf arkadaşın olarak değer vermemeni anlayabilirim.konuşmamak istememenide anlarm fakat bu sıkılgan ve cocuksu tavırların alıgılayamadığım için kırıcı olmuş olabilirim. not göndermeni istemiyorum. ve unutmaki insanız selam vermek için çoğullaşmanın gereğide yok, kendimce aldığım karar. selam vermek zorunda hissetme kendini yazdım.

20 dakka sonra gelen cevap şu: ben kimseye zorunda olduğum için hiç birşey yapmam. içimden geldiği için selam verip değer veriyorum. ben karşımdaki insan bana karşı nasılsa bende ona karşı öyle davranırım. insan kazanmak zor ama bir kelimeyle kaybedebilirsin. ben kimseyi kaybetme peşinde değilim. ama kararınada saygı duyarım. dün olan olay canımı sıktıı sadece o kadar.

beni yine kaale almıo demi?

Tam olarak kaale almıyor diyemeyiz, kararına saygı duyarım demiş ama anladığım kadarıyla sevgili değilsiniz zaten.
Bir birlikteliğiniz olmadığı sürece seni kaale almasını bekleyemezsin, en azından ciddi bir şekilde yapmaz bunu mesajında da belirttiği gibi arkadaşça yapar.

o zaman trip atmam bile yersiz olur bu durumda. şimdi napmamı önerirsin?

o zaman trip atmam bile yersiz olur bu durumda. şimdi napmamı önerirsin?
Tabi, her hareketinden anlam çıkarıp tavır yapman yersiz ve yanlış olur.
Biraz gözlemle bence, o sana nasıl davranıyorsa sen de o şekilde davran.
Umursamaz davranıyorsa sende ilgilenme mesela ya da ilgilensende bunu belli etmemeye çalış davranışlarını farkedersin zaten.
Ama sana karşı iyiyse, güzel bir iletişimi olursa sende o şekilde karşılık verirsin.

haklısın senin yazdıklarını okumadan önce bir mesaj daha gönderdim ve öyle izlicem dediğin gibi uzaktan. bu mesajla duygularım belli olmamıştır umarım. şöle yazdım: bana bunu hissettiriyorsun ve kendimi kötü hissediyorum.oysa gördüğüm ve tramwaydaki sen arasında çok fark olduğunu anladım. sana nasıl davranaacağımı bilemiyorum artık. ne zaman kıracağından çekiniyorum.oysa tramwaydaki sen çok farklıydın. yazdım da çok belli mi duygularım??

Canım duygularını belli etmen kötü birşey değil ama mesaj yazma artık istersen.
Sana karşı olan davranışlarına ve ilgisine göre hareket et.
Duygularını belli edip etmemeye gelirsen, ilan-ı aşk etmemişsin sonuçta ama en azından onun sana hareketleriyle birşeyler hissettirdiğini ( kötü de olsa ) ve kırılmaktan çekindiğini söylemişsin.
Ona karşı ilgin olduğunu anlamış olabilir diye düşünüyorum.
Herkesin her davranışına takılmaz insan çünkü biliyorsun.
O da bu mantıkla yaklaştıysa beni önemsiyor diye düşünmüş olabilir.

peki mesaj atarsa da yazmiim mi? anlarsa kötü olur aslında. aslında benim davranışlarıma birazda o takıo. okula hep geç kalıyorum. nerdesin bu saat oldu filan diye. okul çıkışında gitmiyorum oturyorum bahçede. tek otursam bile gitmiyo. hemen soruyo birinimi bekliosun gel gidicez filan. ggeç gittim bi gün bilerek gitsin diye. herkes gitmiş o bekliodu beni. belki ilgili yada değil ama sınıftan hiç kimse karışmıyo etmiyo. o zaman ona ne oluyor?

yanlış düşünüyorsun bence. kaçan kovalanır işi kovalayacak olanın aşık olup olmadığına bağlı. eğer değilse sen kaçtıkça onun umrunda olmaz. ve bence bunu kasıtlı yapmak saçma.sen gitmişsindir. o da pişman olmuştur yani... bu bile bile yapmak saçma...

Cevap yazabilirsin, ben durup dururken imalı şeyler yazıp gönderme anlamında söyledim.
Yazdıklarına bakılırsa bahsettiğin davranışlara göre onunda sana ilgisi var.
Ne kadar süre oldu bilmiyorum ama ilgi alakası bunlarla sınırlı kalıyorsa ne beklenti içine gir ne de seninle bu kadar samimi olmasına ( bu saat oldu nerdesin? ) izin ver.
Çünkü sen hoşlanıyorsun ya da seviyorsun. Eğer seninle ilgili net bir düşüncesi ya da atağı yoksa üzülürsün.

canım valla ben sunu bilirim.eger ınsanın ıcınde gercekten bır duygu varsa kovalar..adam senı ıstemıyosaaa sırf kacıyosun dıee buyuk falan olmassın..ben bunun kacmakla kovalamakla ılgısı oldugunu sanmıyorum..yuregınde bısey varsa hep senınle olmak ıster..bunun sonucundada pesınden gelır..

sanırım dediğin konuda haklısın:S

canım tiyatro daveti. sergi daveti atak sayılmaz mı? açılması bu gibi şeylerle olamaz mı? yada kalkıp ben senden hoşlanıyorum demez gibime geliyor?

haklsınız kızlar bu konuda... peki şimdi ne yapmam gerek. büyük olmak istemyorum galiba:S sadece değerimi anlasın istemiştim:S

ister kabul edelim ister etmeyelim...

kaçan kovalanır. bu hep böyle olmuştur. muhtemelen de böyle devam edecektir.

insanoğlunun doğasında var kaçanı kovalamak...

Canım ne kadar süredir seninle ilgileniyor?
Eğer uzun süre olduysa bu kadar beklememesi lazım.
Gerçekten isteyen bir erkek açılır, açılması lazım.

Canım ne kadar süredir seninle ilgileniyor?
Eğer uzun süre olduysa bu kadar beklememesi lazım.
Gerçekten isteyen bir erkek açılır, açılması lazım.

canım yok ya 15 gün filan ama 5 gündür okul yok :) F'in göndermiş olduğu mesaj şunu içeriyor sanırım.'' sen bana nasıl davranırsan bende öyle olacağım bundan sonra '' demek istemiş değil mi?

canım yok ya 15 gün filan ama 5 gündür okul yok :) F'in göndermiş olduğu mesaj şunu içeriyor sanırım.'' sen bana nasıl davranırsan bende öyle olacağım bundan sonra '' demek istemiş değil mi?
Bahsettiğin çocuğun vermeye çalıştığı mesaj mı?
Birde 15 gün uzun bir zaman değil ilgisini belli edip tanımaya çalışıyorda olabilir.

Bahsettiğin çocuğun vermeye çalıştığı mesaj mı?
Birde 15 gün uzun bir zaman değil ilgisini belli edip tanımaya çalışıyorda olabilir.

evet canım bahsettiğim çocuğun vermeye çalıştığı mesaj tam olarak ne? ve bundan sonra nasıl davraniyimm? mesaj atmıyorum hemde hiç.

Erkeklei zoru sever hemen evet diyen kızı sevmezler hep öle derler ama naza cazada gelemezler tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…