Erkeklei zoru sever hemen evet diyen kızı sevmezler hep öle derler ama naza cazada gelemezler tatlım
Büyük yada küçük kaçmış artık.
Gelen gideni aratırla desteklenen bi atasözümüz.
kendini geri çek ama fazla abartma derim benpeki bana ne yapmamı tavsiye edersin bu durum için:S hemen beni kabull etti filan desin istemiyorum. biraz çaba görmek istiorum:S
kendini geri çek ama fazla abartma derim ben
Canım vermek istediği mesaj tam olarak ne bilemiyorum.evet canım bahsettiğim çocuğun vermeye çalıştığı mesaj tam olarak ne? ve bundan sonra nasıl davraniyimm? mesaj atmıyorum hemde hiç.
mesaj atttımm ve şöyle devam ettim: dün kırıcı olduğum için kusura bakma demek istiorum fakat sonra değer vermediğin bir arkadaşın olduğum için vazgeçesim gelio. yinede yaptıklarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin.bana bir sınıf arkadaşın olarak değer vermemeni anlayabilirim.konuşmamak istememenide anlarm fakat bu sıkılgan ve cocuksu tavırların alıgılayamadığım için kırıcı olmuş olabilirim. not göndermeni istemiyorum. ve unutmaki insanız selam vermek için çoğullaşmanın gereğide yok, kendimce aldığım karar. selam vermek zorunda hissetme kendini yazdım.
20 dakka sonra gelen cevap şu: ben kimseye zorunda olduğum için hiç birşey yapmam. içimden geldiği için selam verip değer veriyorum. ben karşımdaki insan bana karşı nasılsa bende ona karşı öyle davranırım. insan kazanmak zor ama bir kelimeyle kaybedebilirsin. ben kimseyi kaybetme peşinde değilim. ama kararınada saygı duyarım. dün olan olay canımı sıktıı sadece o kadar.
beni yine kaale almıo demi?
Canım vermek istediği mesaj tam olarak ne bilemiyorum.
Onu en iyi sen anlayabilirsin.
Anlattıklarına göre ilgi var ama açılma yok.
Bu durumda sende gözlemleyeceksin ve bekleyeceksin.
bence o sana nasıl davranıyosa öyle davran. aynı şekilde ne eksik ne fazla..
Canım vermek istediği mesaj tam olarak ne bilemiyorum.
Onu en iyi sen anlayabilirsin.
Anlattıklarına göre ilgi var ama açılma yok.
Bu durumda sende gözlemleyeceksin ve bekleyeceksin.
Canım sana niye kırılmış olsun ki?canım peki selam vermeme ihtimali yani beni görmezden gelirse bunu bana olan kırgınlıgna bağlıyabilriz demi? o öyle davranırsa bende konuşmicam pek tabi merak ediyorum
Bir erkeğin bana olan bakışlarından ister istemez bana karşı ilgisi olduğunu düşünürüm ben tabi ama sırf bakışlardan birşey çıkmayacağını bilirim.kızlar bugün sınava gittim ve sınav çıkışında bahçeye indim. sınıftan birkaç kızın grubunun arasına girdim. Fte yine bizim sağ karşı bankımızdaydı. yine o ve grubunun arasında. selam bile vermedim. F'nin bir arkadaşı durup bana baktı sonra Fnin kulağına eğildi. bişeyler konuştular. Galiba geldiğimi filan söyledi ki F bahçede olduğum her an bakmak için fırsat kolluyordu. kaçamak bakışlar acaba napıyor diyen bakışlar gördüm. ve F'nin yanında olan sınıftan bir kız sürekli bana bakıyor. sınıff arkadasım ama ben o kadar samimi değilim. rahatsız olyorum onun bakışlarından. ve sonrasında okuldan çıktık ve F facebooktan nerde olduğunu filan etiketlemiş o ve onun çok sevdiği grububugünlük olanlar bunlar kızlar. bana ilgisi var mıdır bilemiyorum. sizce kızlar??
kızlar bugün sınava gittim ve sınav çıkışında bahçeye indim. sınıftan birkaç kızın grubunun arasına girdim. Fte yine bizim sağ karşı bankımızdaydı. yine o ve grubunun arasında. selam bile vermedim. F'nin bir arkadaşı durup bana baktı sonra Fnin kulağına eğildi. bişeyler konuştular. Galiba geldiğimi filan söyledi ki F bahçede olduğum her an bakmak için fırsat kolluyordu. kaçamak bakışlar acaba napıyor diyen bakışlar gördüm. ve F'nin yanında olan sınıftan bir kız sürekli bana bakıyor. sınıff arkadasım ama ben o kadar samimi değilim. rahatsız olyorum onun bakışlarından. ve sonrasında okuldan çıktık ve F facebooktan nerde olduğunu filan etiketlemiş o ve onun çok sevdiği grububugünlük olanlar bunlar kızlar. bana ilgisi var mıdır bilemiyorum. sizce kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?