- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Kacan kovalanir bu bir gercek. Seni seviyorum sozude surekli kullanilirsa anlamini yitirir. Bazen bir dokunus bile cok sey ifade eder. Surekli sitem etmeyin. Sogukta durmayin. Karsinizdakinden bekleyin bakalim nolacak.Kızlar derdim şu...
Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Hala çok aşığız. Kendisi romantiktir, komiktir, kibardır.... vs. Yani çok seviyorum çok. Son zamanlarda ilgisiz demiyim de çok kendi halinde davranmaya başladı yani normal olanı yapıyor. Yatıyor, kalkıyor işine gidiyor falan. Sorun şu ben sürekli yanında olmak istiyorum, elimi tutsun sarılsın istiyorum, abartıyor muyum bilmiyorum. Sorun var gibi ama çözemiyorum. Akşam yatınca sarılırsam sarılıyor. Bazen ondan bekliyorum uyuyor sadece. Bazen kızıyorum gelsin ısrar etsin gönlümü alsın istiyorum yapmıyor. Bilinçli yapmadığını düşünüyordum. Bir kez şu tarz bir şey demişti "Her zaman seni seviyorum desem anlamını yitirebilir." (Cümle seni seviyorum olmayabilir tam hatırlamıyorum.)
Bir de 2 gün önce tartıştık. Ben yine gelmesini bekledim, geldi ama istediğim gibi olmadı yanı kızmak için geldi tartıştık vs. Şu an şehir dışındayım şehir dışına çıkmadan önce barışmıştık zaten. Ama dün şöyle mesaj attı "Sana kızıyorum bazen ama tepkilerim için kusuruma bakma aşkım seni ben çok seviyorum." Ben de dedim beklediğim sözler bunlardı yüzüme söylemeni isterdim. Dönünce söyleyeceğini çok mutlu edeceğini söyledi.
Ben zaten yanında olmaktan bile mutluyum ama eskisi gibi uzun uzun konuşamıyoruz aşıklar gibi sanki??? Saçmalıyor muyum? Neden böyle hissediyor olabilirim? Kaçıyor diye mi kovalıyorum öyle bir his var içimde. Uyuyamıyorum.
Ben de mi umursamaz takılsam?
Kacan kovalanir bu bir gercek. Seni seviyorum sozude surekli kullanilirsa anlamini yitirir. Bazen bir dokunus bile cok sey ifade eder. Surekli sitem etmeyin. Sogukta durmayin. Karsinizdakinden bekleyin bakalim nolacak.
Sureklide sarilmak olmaz'ki.. sevgilim bana bes dakka sarildi adami ittim resmen ben hemen SIKILIRIM.. mustakbel esim yani sevgilim bana gunde bir kez sarilsa bogmayacak sekilde yeterlidir.. zaten esiniz cok guzel bir mesaj atmis.. kacip kovalanacak bir durum goremedim ben..
Olabilir.. belki duygusal bir donemindesin..Böyle değildim ama son 2 haftadır acayip bir durumdayım ya kurtulmak istiyorum ben de bu hallerdenNeden böyle hissediyorum???
Kacan kovalanir meselesi insanin egosu uzerine kuruludur. Dogru birsey degil. Ve iyi sonuclar dogurmaz.
En sagliklisi kendini hayatinin merkezine koymak..esini veya baskasini degil.
Aranizda baska sorunlar olduysa ve esin o yuzden boyleyse, o ayri konu tabiki...
Eşimi kovalamakta sorun görmüyorum.
Siz de görmeyin. Sevgimi belli etmek beni mutlu ediyor.
Ben görüyorum ya. Bu aralar istiyorum ki o gelsin, ilgilensin. Off
Söyleyin o zaman, gel benimle ilgilen vs deyin. Neden bunları demek zorunuza gidiyor ki? Bence tartışmak için yer arıyorsunuz sanki.
Evlendikten sonra da kovalamaca oynamakeşinizi fazla sarılma isteğinizle boğmayın siz kaçın bu sefer o kovalar
Yok da yani evlenmişsiniz artık kovalamaca oynamaya ne gerek var ki evlenince insan rahat olamıyor yavGarip mi geldi size kovalamaca oyunumuz
Yok da yani evlenmişsiniz artık kovalamaca oynamaya ne gerek var ki evlenince insan rahat olamıyor yav
Bir an eşiniz ben miyim diye bir düşündüm
Aynı şeyleri ben de yapıyorum, o cümleyi ben de kurdum. Bazı şeylerin değerini bilmek için o şeye sürekli ulaşamamayı seviyordur o da. Sürekli seni seviyorum desem o cümleyi her kurduğumda anlamı azalıyormuş gibime gelir benim. Ya da etkisi azalır gibi geliyor o cümleyi karşı taraf her duyduğunda. En sevdiğiniz yemeği her gün yeseniz her seferinde aynı etkiyi yaratır mı mesela? Bazen biraz uzaklaşıp o şeyi özlemek gerekir.
Bence kaçıp kovalanma durumu yok. Sevgisinde bir azalma olduğunu da sanmıyorum. Eşiniz yay burcu mu bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?