Ama bir süre sonra buda yalama olacak bir olay arada kaybetme korkusu yaşar ama gittikçe bu ayrılma kararı alıyor ama tekrar dönüyor gibi bir şeyde olabilir riskli :)
her zaman istenilen sonucu vermez, karşı tarafın size verdiği değere göre değişir...severse kovalar sevmezse zaten salar...ama boş değilse bu taktik işe yarar bi taktik :)
yanlış yaptığımız yer,kaçıyoruz kovalanıyoruz kaybetme korkusunu veriyoruz ama devam ettirmiyoruz sonra taviz vermeye başlıyoruz oda anlıyo ki anlık bişeymiş gelip geçmiş burda kaybediyoruz işte bi süre sonra o kaçmaya başlıyo kovalıyoruz oda görüyo zaten kopamaz diyo.napıcaz hiç kovalamıyıcağız
Sevildiğini de bilecek, yeri geldimi çekip gideceğini de.Huyuna göre bu dengeyi iyi kurmak gerek.
Ezeli taktik, yüzde yüz sonuç verir =)Kaçan kovalanır taktiğini kullanmayan yoktur heralde?
Kaçan kovalanır taktiği hakkında konuşalım
Kaçan kovalanır taktiğini kullanmayan yoktur heralde?
Kaçan kovalanır taktiği hakkında konuşalım
Özellikle akrep erkeği için yapılmalı, o zaman değerli oluyorsunuz. Diğer erkekler için de geçerli ya, yani Türk erkeklerine ne kadar çektirirseniz o kadar değerli oluyorsunuz, ben 30 yaşımda anladım artık :)) Siz aşk önemlidir, insan sevdiği kişiyi neden peşinden koştursun, nedne yorsun, aşkta böyle oyunlara ne gerek var, ben sevdiğim adamın her daim yannd aolur, o ne isterse yapar, yormam onu diye hebele şekilde gezersiniz ama erkeğin gözünde basit, kolay kız, hemen elde edilen oluyorsunuz. Bu bana böyle kolay teslim olduysa diğer erkeklerle de hemen başlamıştr falan gibi saçma salak düşünüyorlar. Yani eğitimlisi de eğitimsizi de aynı düşünüyor.
O yüzden fazla aramayacaksın, hesap sormayacaksın -yani o aramadğı zaman niye aramadın, senden mesaj bekliyorum, niye geç kaldın gibi-buluşalım dediğinde hemen atlamayacaksın, buluşma tarihlerini sen vereceksin, yani böyle cool takılacaksn, sevdiğini belli etmeyeceksin falan. Gerçekten bu erkekler bundan anlyor.
ee anlatmadıınKizlar cidden kacan kovalanir sozu cok dogruymus, bugun anladim cok mutluyum :)))) isterseniz hikayemi anlatabilirim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay sende anlaathaha benim sevgilimde akrepti ayrıldık süründürdüm onu simdi tekrar beraberiz
valla canım ben ondan cok cektim 6.senemize giricez 3.5 ay sonra bu barısmadan once ben ayrılmsıtım 1 sene ayrı kaldık ama aralarda görüstük konustuk beni değişmiş buldu ki zaten değişmiştim roller değişti farkında olmadan beni kaybetmekten korktu ortamım değişince.o iş hayatında ben eğitim...Haliyle bide benden 5 yaş büyük sürekli söz dinlerdim baya aykırı dediğim dedik bir yapıya büründüm istem dısı oldu bunlar.Kılıbık değil tabi hala aynı kuralları var ama eskisine göre kırıcı değil bana 6 sene sonra ilk defa jelibon aldı bisürü sen düsünay sende anlaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?