Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

her zaman istenilen sonucu vermez, karşı tarafın size verdiği değere göre değişir...severse kovalar sevmezse zaten salar...ama boş değilse bu taktik işe yarar bi taktik :)

Ama bir süre sonra buda yalama olacak bir olay arada kaybetme korkusu yaşar ama gittikçe bu ayrılma kararı alıyor ama tekrar dönüyor gibi bir şeyde olabilir riskli :)

yanlış yaptığımız yer,kaçıyoruz kovalanıyoruz kaybetme korkusunu veriyoruz ama devam ettirmiyoruz sonra taviz vermeye başlıyoruz oda anlıyo ki anlık bişeymiş gelip geçmiş burda kaybediyoruz işte bi süre sonra o kaçmaya başlıyo kovalıyoruz oda görüyo zaten kopamaz diyo.napıcaz hiç kovalamıyıcağız

Sevildiğini de bilecek, yeri geldimi çekip gideceğini de.Huyuna göre bu dengeyi iyi kurmak gerek.

Son düzenleme:
tek erkek için değil herkes için bu durum geçerli,kimseye gereğinden fazla değer vermicen,üstüne düşmücen,değer verdiklerin önce gelip senin canını yakıyor,gerçek bu bende 1 haftadır nişanlımı aramıyorum aramıcamda bende artık üstüne düşmüyorum,ilgi alaka göstermiyorum yüzüne karşı da söyledim aramıcam seni diye ve dediğimi yaptım.oda inat bende inatım,bir bayan olarak geri adım attım.kaçmak da değil benim ki sadece hak edene hak ettiği değeri vericeksin yeri gelicek o değeride vermiceksin salı günü mesaj çekmişti,cevabı bile 7 saat sonra verdim. canım acımıyormu acıyor ama yapabilecek başka birşey yok. :85:

Son düzenleme:
Ben de bunu uyguladim ama taktik olarak degil yani yapi olarak hesap sormayi de vermeyi de sevmem hosuma gitmez bilmem gereken seyleri zaten kendi soyler havasindayim karsimdaki halimi hatrimi sormadigi surece bende arayip sormam kendi haline birakirim cokta ilgi gostermem acikcasi ama bir yere kadarmis bunun siniri soyliyeyim.Simdiye kadar ki flortumun bitis sebebi bu beyfendi gururuna yedirememis soguk olmayi sonrasi da malum bir suru zirvalil boyle yapinca sandi ki kan beynime sicrayacak arayip soracagim degerini anlayacagim ama evdeki hesap carsiya uymadi hic isim olmaz deyip devam ettim ama gercekten umursadigim deger verdigim biri olsaydi farkli olurdu belki ama genel olarak tavsiyem cok abartilmadigi surece kesin sonuc verecek takdirdir sadece az sabir gerektirir siz benim gibi ipin ucunu kacirmayin ama.Gerci yapi meselesidor bu merakli olan ilgili biri istedigi kadar taktik yapsin sonunda mutlaka belli eder ilgisini benim gibi soguk nevalelerde rol yapamaz naparsiniz ingikizlerinde dedigi gibi herkes okumasini bilene acik kitap gibidir.

o zaman konuya bambaşka bi yerden dalıyorum kızlar

benimkinincok sevdigi bı yakın arkadası var ama sıkıntı su kı bu arkadaş kız

valla kımse kusurabakmasın kızlara guvenmıyorum yan yana yalnız olmaları benı delırtıyo
e arkadaslar ıllakı görüşüyolar ilk seferinde olay cıkarmıs aglamıs delırmıstım kıskanclıktan kusura bakma bu cok dogal bısey seninde arkadasların olabılır
bu guven meselesı ben guvenıyorum sen bana guvenmıyomusun? vs. dedikapandı konu.
ıkıncısınde cok umursamaz davrandım garipsedi evet ama boyle yapınca da bısı degısmıyo sadece kavga etmemıs oluyorum ama ben kendı kendımı yedıgımle kalıyorm.

bu kacan kovalanır taktıgıne gore benım restı cekıp, ya o ya ben deyip ayrılmam lazım ama bu seferde sorun sende ben yanlıs bısey yapmadım der,
ben pişman oldugumla kalırım...

naapıcam hıc bılmıyorum ya

pis odun gerizekalı!!!!!

Kaçan kovalanır taktiğini kullanmayan yoktur heralde?

Kaçan kovalanır taktiği hakkında konuşalım

Her ilişkide mutlaka taktikler döner ve kaçan kovalanır taktiği de karşıdakinin bize verdiği değeri gösterir, önemli olan bunu alışkanlık haline sokmamak..Zaman zaman ilişkide her iki taraf da bu taktiği kullanır ki bunun verdiği tat dozu aşmadığı sürece farklı olur :) İlişkide her şeyin dengede olması gerektiği gibi bunun için de denge şart

Kaçan kovalanır ve benzeri TAKTİKlerle bir erkeğin kalbini kazanamaz sadece egosunu tetiklersiniz.. Bu da gerçek bir sevgi değildir genelde toplumda heves olarak tarif edilen duygudur .. Egosunu beslediğiniz an herşey biter ve o gider..

Ve bir insanın egosunu tetiklediğinizde onunla olumsuz sevgi alışverişinin içine girersiniz..ve bu durumun çıkışı yoktur o ilişki eninde sonunda egosu tetiklenen kişi tarafından bitirilir..yani ego ilişkilerinin sonu yoktur(hatta evlenseler bile)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar cidden kacan kovalanir sozu cok dogruymus, bugun anladim cok mutluyum :)))) isterseniz hikayemi anlatabilirim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ne güzel anlatmışsınn aynen de oyleler özellkle akrep

haha benim sevgilimde akrepti ayrıldık süründürdüm onu simdi tekrar beraberiz

valla canım ben ondan cok cektim 6.senemize giricez 3.5 ay sonra bu barısmadan once ben ayrılmsıtım 1 sene ayrı kaldık ama aralarda görüstük konustuk beni değişmiş buldu ki zaten değişmiştim roller değişti farkında olmadan beni kaybetmekten korktu ortamım değişince.o iş hayatında ben eğitim...Haliyle bide benden 5 yaş büyük sürekli söz dinlerdim baya aykırı dediğim dedik bir yapıya büründüm istem dısı oldu bunlar.Kılıbık değil tabi hala aynı kuralları var ama eskisine göre kırıcı değil bana 6 sene sonra ilk defa jelibon aldı bisürü sen düsün DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…