valla tatlım hayret vericisiniz.. 10 gün iki tarafta birbirini aramıyorsa oturup düşünülmeli bence..
yok biz imkansız 1 gün habersiz duramıyoruz.. benimki askerdeyken aramız bozuktu 1 gün ulaşamadım ona o da aramadı..
ertesi gün burnundan getirdim hadi birdaha yapsın da göreyim
canım en son sizin gibi bir arkadaşımla sevgilisi inatlaşmıştı.. sonuç mu ? çocuk şuan başkasıyla çıkıyor
valla tatlım hayret vericisiniz.. 10 gün iki tarafta birbirini aramıyorsa oturup düşünülmeli bence..
yok biz imkansız 1 gün habersiz duramıyoruz.. benimki askerdeyken aramız bozuktu 1 gün ulaşamadım ona o da aramadı..
ertesi gün burnundan getirdim hadi birdaha yapsın da göreyim
canım en son sizin gibi bir arkadaşımla sevgilisi inatlaşmıştı.. sonuç mu ? çocuk şuan başkasıyla çıkıyor
aslında kafamdan geçenleri açıkca yazmışsınız ..
üzülmeni istemedim canım ama bu ilişki değildir bence ..
:26:
yaz herkestemi bu sorun var ya.. toparlanıyoruz ozaman acilen..! ama benim anlamadığım kaçan kovalanır çok ince çizgi deniyo ya o ince çizgiyi anlıyamıyorum nedir o ?:26:
şöyle ki tam tanımı sanırım nabza göre şerbet vermek gerekir. ana fikir bu yani.
tüm erkeklerin tepkileri aynı olmayabilir. yaşadığınız ilişkiyi biz değil siz biliyorsunuz ..
ona göre bu ayarlamaları kendinizin yapması lazım ..
mesela çocuk seni seviyordur sen bu taktiği yaptın o da kovalamaya başladı diyelim sen bunu abartman onun duygularına içine gömüp senden vazgeçmesine de neden olabilir ..
yada seni bunaltacak derecede sana yapışmasına da neden olabilir. yada çok naz aşık da usandırabilir..
bazıları da bu taktik sonucunda sadece kaçmakla kalmış oluyorlar erkek peşinden gelmiyor kalıyorsun öyle.
o zaman da kişideki değerini gözlerinin önüne sermiş oluyorsun ..
önceden de yazdım .. kendi kişiliğini kaybetmekten onun ta kendisini kaybetmek daha kazançlı bence ..
bu taktik biz de işe yaramadı ve sonuç bugün ayrıldık..
ben kaçtıkça o da kaçtı..
zaten ama bizimki istisnadır bence..
çok geç olmadan denenmesi gereken .. erkeklerin hak ettiği birşey kesinlikle.
ben mesela ilişkimde kendimi tanıyamaz hale gelmiştim.
çok ezik basit herşeye ağlayan her seferinde ona yalvarmaya başlamış ..
her yeni güne acaba beni bırakacak mı diye korkarak uyanır olmuştum..
birgün kendime geldim .. ite kaka 1 sene sürdürdüm ilişkiyi yalvara yakara .. 1 sn ya dedim napıyorum ben ..
benim ne kusurum var ki sürekli kendimi yamamaya çalışıyorum işte o an bıraktım onu..
o kovaladı uzun bi süre .. yalvardı yakardı .. intiharla tehdit etti ..
gözlerinin altı mosmor buluştuğumuz günler oldu ..
ama ben o ilişkiden çoktan vazgeçmişim meğer..
benim gibi yapmayın kızlar .. siz bu kararı ondan vazgeçmeden göze alın ..
çünkü herşey için çok geç olabiliyo bazen ..
ben kendime saygımı ona olan sevgimi saygımı aşkımı kaybettim ..
Kesinlikle..
Kendi adıma konusayım, benim erkek arkadasım bundan 2 sene öncesine kadar bana ilgisiz davranırdı, herseyden kavga cikarir uzattıkca uzatırdı. Ayrılırdık haklı olsam dahi arardım yine tripli davranırdı. Tabi ki hep kavgalı değildik, geneliyle güzel bir ilişkimiz vardı..
Eee insan bi zamandan sonra alttan almaktan bıkıyor, kendini ezik gibi görüyor. Bende öyle oldum artık tak dedi bana da.
Ayrıldığımız bir zaman 2010 sonlarında gene sacma bir sebepten tartıstık kendisi benden ayrıldı. Evet onu bu sefer hic aramadım. 1 hafta gecti beni aradı. Zoruna gitmiş her telefon caldıgında ben arıyorum sanmıs, onu sevmiyormuysum? Sonra karsıma aldım konustum güzelce sorunlarımızı hallettik. Aslında bu sene bizim için güzel ve hayırlı bir sene oldu eskiye oranla birbirimize cok saygılıyız. İkimizde ilişkimizi önemsiyoruz, herseyden ayrılmak yok mesela. Allahıma şükürler olsun, cok iyi gidiyor ilişkimiz kücük sorunlar dısında.
Erkekler özellikle sevgililer, bizleri cantada keklik görüyor. Kavga dahi etseniz sizin arayacağını bildikleri için sorumsuz ve önemsiz davranıyor. Sizin onları bu sebeplerden bırakamayacığınızı düşünüyor... O yüzden de kacan kovalanır takdiği kesinlikle işe yarıyor, gercekten seviliyorsanız.
şimdi 1haftadır uyguluyorum beni arayıp arayıp beni unutturan ne var beni iplemediğini bilmiyomuyum sanıyosun çok farklı oldun değiştin sen falan diyo beni unutturan ne var dediği zaman tıkanıyorum orda işte ne desem diyeşok oldu zaten mesaj atmama falan ve bi süre sonra bende farkettimki ya kendim yaşıyorum nefes alıyorum hatta onsuzda eğlenebiliyorum medine fukarası gibi ilgi dilenmiyorum çünki kendime yetiyorum sonra ister istemez zaten kaçıyorum galiba sınır burda adım atmam gerekirmi benimde şimdi onu merak ediyorum
oww kızlar nolmuş bize ya hepimiz ezilmiş gitmişiz bence bi silkinmeye ihtiyacımız var:) açtıgım konuyu okuyanlar olduysa yediğim kazıgı biliyorsunuzdur..galiba içimdeki duygular körelmeye başlıyor ama bir yandanda beni arayıp yalvarmasını o kadar çok istiyorum kitabi diorum ki Allaha rabbim benim hislerim bitsin tükensn ona karşı ama o ömründe yaşadıgı en büyük pişmanlıgı yaşasın hergün kafasını vursun dizlerini dövsün diye
şimdi 1haftadır uyguluyorum beni arayıp arayıp beni unutturan ne var beni iplemediğini bilmiyomuyum sanıyosun çok farklı oldun değiştin sen falan diyo beni unutturan ne var dediği zaman tıkanıyorum orda işte ne desem diyeşok oldu zaten mesaj atmama falan ve bi süre sonra bende farkettimki ya kendim yaşıyorum nefes alıyorum hatta onsuzda eğlenebiliyorum medine fukarası gibi ilgi dilenmiyorum çünki kendime yetiyorum sonra ister istemez zaten kaçıyorum galiba sınır burda adım atmam gerekirmi benimde şimdi onu merak ediyorum
bu taktik biz de işe yaramadı ve sonuç bugün ayrıldık..
ben kaçtıkça o da kaçtı..
zaten ama bizimki istisnadır bence..
Bu tepkini beklemiyormuş baksana.Senin böyle davranacağını aklına getirememiş ki bu tepkine şaşırmış.Aradığında güzel konuş ama her zaman sen arama.Erkek arkadaşın 2 adım atıyorsa sen 1 adım at arayı fazla soğutma.
kızlar kaçan kovalanır taktiği kısa bir süre geçerli oluyor bende araya mesafe koydum konuşmalarımla olsun sorunlarımızı söylemem olsun aramamak falan.kont.olmadığı zaman bile başkalarından aradı mesaj attı cevap vermedim çoğu zaman.cevap verdiğimse ise gayet ciddi eskisi gibi samimi değil değildi konuşmalarım.şöyle diyodu yok bana böyle davranma seni özledim sevmiyor musun sevdiğini söyle ayrılmayalım benim ömrüm boyunca yanımda sen olmalısın ayrılma bozulmayalım beraber olalım falan ama 3-5 gün sürüyor düzgün davranmaları sonra aynı tas aynı hamam hiç yani.sadece kendimizi kandırıyoruz yine hayal kırıklığı anı kurtarmaktan başka yaptığımız bir şey yok.
bende işe yaradığına çok inanıyorum ama sabır şart oda en zorudur zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?