Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

aslında kafamdan geçenleri açıkca yazmışsınız ..
üzülmeni istemedim canım ama bu ilişki değildir bence ..
:26:

Canım bizim durum biraz farklı ben üzerine çok düştüm, aramadan aradım falan aramız bozuldu.Benim hep zor olmamı istedi, güçlü olmamı istedi olamadım hep elinin altındaydım.O dönem ayrı gibiydik öylemi dedim çıktım hayatından bensizliğin ne olduğunu bilmesini istedim.Yoksa biz de habersiz duramıyoruz zor dayandım ama hakettiği için yapmıştım.

aslında kafamdan geçenleri açıkca yazmışsınız ..
üzülmeni istemedim canım ama bu ilişki değildir bence ..
:26:

Canım tabiki herkes istediğini düşünebilir ama yaşadığım ilişkiyi ben biliyorum sonuçta :) beni gerçekten çok sevdi, çok değer verdi. Tanıyorum onu o dönem sorunlarım vardı aramadan arıyordum, üzerine düşüyordum yoksa arıyordu, geliyordu falan ama ben hiç fırsat vermedim, kavga ettik aramadım bir süre o dönem de bile arkadaşlarına benden bahsedip durdu, beni takip etti hepsini biliyorum mesela.O yüzden sıkıntım yok bu konuda canım.

oww kızlar nolmuş bize ya hepimiz ezilmiş gitmişiz bence bi silkinmeye ihtiyacımız var:) açtıgım konuyu okuyanlar olduysa yediğim kazıgı biliyorsunuzdur..galiba içimdeki duygular körelmeye başlıyor ama bir yandanda beni arayıp yalvarmasını o kadar çok istiyorum ki tabi diorum ki Allaha rabbim benim hislerim bitsin tükensn ona karşı ama o ömründe yaşadıgı en büyük pişmanlıgı yaşasın hergün kafasını vursun dizlerini dövsün diye

ben o konuyu arkadasım için açmıştım bilip bilmeden konusmayın kendım için degil aklımda var benım sadece akıl danıstım ınanın aklınızda işime yarıyor cok tesekkrler yardımlarınız için gerçekten sagolun gozum acıldı zor oldu evet ama ayrıldım tekrar sagolun

bu taktik biz de işe yaramadı ve sonuç bugün ayrıldık..
ben kaçtıkça o da kaçtı..
zaten ama bizimki istisnadır bence..

yaz herkestemi bu sorun var ya.. toparlanıyoruz ozaman acilen..! ama benim anlamadığım kaçan kovalanır çok ince çizgi deniyo ya o ince çizgiyi anlıyamıyorum nedir o ?:26:​

yaz herkestemi bu sorun var ya.. toparlanıyoruz ozaman acilen..! ama benim anlamadığım kaçan kovalanır çok ince çizgi deniyo ya o ince çizgiyi anlıyamıyorum nedir o ?:26:​

şöyle ki tam tanımı sanırım nabza göre şerbet vermek gerekir. ana fikir bu yani.
tüm erkeklerin tepkileri aynı olmayabilir. yaşadığınız ilişkiyi biz değil siz biliyorsunuz ..
ona göre bu ayarlamaları kendinizin yapması lazım ..
mesela çocuk seni seviyordur sen bu taktiği yaptın o da kovalamaya başladı diyelim sen bunu abartman onun duygularına içine gömüp senden vazgeçmesine de neden olabilir ..
yada seni bunaltacak derecede sana yapışmasına da neden olabilir. yada çok naz aşık da usandırabilir..
bazıları da bu taktik sonucunda sadece kaçmakla kalmış oluyorlar erkek peşinden gelmiyor kalıyorsun öyle.
o zaman da kişideki değerini gözlerinin önüne sermiş oluyorsun ..
önceden de yazdım .. kendi kişiliğini kaybetmekten onun ta kendisini kaybetmek daha kazançlı bence ..

şimdi 1haftadır uyguluyorum beni arayıp arayıp beni unutturan ne var beni iplemediğini bilmiyomuyum sanıyosun çok farklı oldun değiştin sen falan diyo beni unutturan ne var dediği zaman tıkanıyorum orda işte ne desem diye şok oldu zaten mesaj atmama falan ve bi süre sonra bende farkettimki ya kendim yaşıyorum nefes alıyorum hatta onsuzda eğlenebiliyorum medine fukarası gibi ilgi dilenmiyorum çünki kendime yetiyorum sonra ister istemez zaten kaçıyorum galiba sınır burda adım atmam gerekirmi benimde şimdi onu merak ediyorum

bu taktik biz de işe yaramadı ve sonuç bugün ayrıldık..
ben kaçtıkça o da kaçtı..
zaten ama bizimki istisnadır bence..

dediğim gibi canım bak yukarıda arkadaşların ve benim yaşadığımız sonuçlar var ..
buna biz değil sen karar vermelisin yani..sevgilini en iyi tanıyan sensin.
onu kaybetmek istemiyorsan biraz burnunu sürt yeter çok fazlasını kaldıramayacaksa ..
ama artık kaybetmem önemli değil diyorsan adam olsun değilse umrumda değil vazgeçerim diyorsan sonuna kadar git deri ..

Canım bencede silkelenelim artık.Sen de ilgini, sevgini sonuna kadar verdiğin halde acı çekiyorsun.Çok üzüldüm konunuda okudum.Birgün mutlaka pişman olur sıkma canını.Sen bu kadar üzülürken, yaptıklarını yanına kalmaz merak etme.

Bu tepkini beklemiyormuş baksana. Senin böyle davranacağını aklına getirememiş ki bu tepkine şaşırmış.Aradığında güzel konuş ama her zaman sen arama.Erkek arkadaşın 2 adım atıyorsa sen 1 adım at arayı fazla soğutma.

Son düzenleme:

aynen aynen :) aradığında güzel konuşuyorum ben aramıyodum zaten iki gündür biton kavga ediyoruz başka bi sebepten o yüzden aradım şimdi kendimi geri çekicem. tekrar

kızlar kaçan kovalanır taktiği kısa bir süre geçerli oluyor bende araya mesafe koydum konuşmalarımla olsun sorunlarımızı söylemem olsun aramamak falan.kont.olmadığı zaman bile başkalarından aradı mesaj attı cevap vermedim çoğu zaman.cevap verdiğimse ise gayet ciddi eskisi gibi samimi değil değildi konuşmalarım.şöyle diyodu yok bana böyle davranma seni özledim sevmiyor musun sevdiğini söyle ayrılmayalım benim ömrüm boyunca yanımda sen olmalısın ayrılma bozulmayalım beraber olalım falan ama 3-5 gün sürüyor düzgün davranmaları sonra aynı tas aynı hamam hiç yani.sadece kendimizi kandırıyoruz yine hayal kırıklığı anı kurtarmaktan başka yaptığımız bir şey yok.

Son düzenleme:
bende işe yaradığına çok inanıyorum ama sabır şart oda en zorudur zaten :)

Buradaki amaç arada erkeğe kaybetme korkusu yaşatmak.Bak seninki de korkmuş.Abartmadan arada devam et seni kaybetmekten korksun ve kıymetini bilsin.:82:

Doğada az
bulunan maden kıymetli ama
taşın, kayanın hiç bir değeri yok.
Elinde olan zaten elindedir ve herhangi bir gayret göstermenin anlamı yoktur.Elde edilmesi zor şeyler insana daha cazip gelir.

Son düzenleme:
Ama bir süre sonra buda yalama olacak bir olay arada kaybetme korkusu yaşar ama gittikçe bu ayrılma kararı alıyor ama tekrar dönüyor gibi bir şeyde olabilir riskli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…