ben varım.üniversitenin ilk yılı peşimde koştu hiç hoşlanmıyodum.evin kapısından sınıfa kadar yazılar yazdı yüzükler aldı çiçkler getirdi memlekette.neler neler kaçtıkça kıymete bindim.ikinci yıl kabul etim yakında evlenicem ama kaçan kesinlikle kovalanır ve kıymetli olur
Yakalayaaamaz kiiiiopuyorumnanaktan (ilk tanışma zamanı)
Öpemeeeez kizemuszemus (hafif samimiyet zamanları)
Yatıramaaaz ki bayıra kaaarşııı:kedi: (hafif sevişme zamanları)
Vuramaaaaz ki :sinifsinifkocasının ona hala şakayla vurduğunu sanma zamanları)
Polise gideceğim ki:mymeka:kaydirigubbakcemile (Kocanın eşine eskilerin hesabını ödettiği,mıçım ayları)
:hulya:
başka konularda kaçan kovalanır diyenler o kadar çok ki, burada yazılanlar şaşırtıcı geldi bana.
kaçmayan ilişkiye çok hevesli görünen kaybeder bence. dürürst de olsanız, sevdiğiniz için istekli de davransanız, erkekler elde etmeyi seviyor gibi gibi.
daha sonra acısını çıkarıyorlar diyen arkadaşlar bence kaçmayı içten gelerek nazikçe değil, erkeğin gözüne gözüne sokarak yapanlardır ki, öfke oluşturmuşlar.
kapı önüne konuldum hemde yeni birini bulmuş ya kaçayım hadi kovalr mı hiç sanmıyom kovalmsında zaten çoktan yolunu çizmişşerkekler kaçanı kovalıyor..
biz oyunsuz bi ilşki isteriz ama erkeklere olmuyo.. bunu anladım..
en somut örneği tam 1 hafta önce beni hayatından birden silip atan sevgilim hata yaptığında bağırıp çağırdım 2 saat içinde aramayan aramaya halimi sormayan 5 dakkaya bir mesaj atan oldu.. ama sonuçta hatasını anladı affedeyim dedim kapı önüne kondum tekrar..neymiş süründürcekmişsin...
hep kovaladım hep en cok ilgiyi gosteren ben oldum sonucmu 3. kez terkedildim sebepsiz yere can sıkıntısından bırakıldım
etrafta bir sürü kız yamyam gibi beklerken çok beklersiniz sizi kovalamasını erkekler pişpişlenmekten hoşlanır ne kadar pişpiş o kadar sadakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?