hep kovaladım hep en cok ilgiyi gosteren ben oldum sonucmu 3. kez terkedildim sebepsiz yere can sıkıntısından bırakıldım
bayıldım bende birinin peşinden koştum 6-7 ay sürdü..şimdi 1-2 aydır aramıyorum acaba bende senin yaşadığını yaşarmıyım:26:....ayyyyy o kadar çok isterimki beni merakı etmesini.....:98::132:ewet canım 2 yıl birinin peşinden koştum sonrasında ne halin varsa gör dedim ben onca yıl boşuna uğraşmışım adam 2 ay sonra kendi geldi ama avcunu yaladı bu bana ders oldu bu saatten sonra aşkından öldüğüm adamı bile yalvartırım çok denedim başardım
şuna inanıyorum erkekler kolay elde ettiklerini değil zor elde edip onu uğraştıran kızları seviyorlar her ne kadar maçoyum söz dinlemem desede sözünü geçiren kızların peşinde koşuyorlar tabi bunun da bir dengesi var o dengeyi kurdunuz mu tabir caizse uçanla kaçan kurtulamaz sizden
Ya insan istediginden kacmaz ki ya..
Taktik olarak hic kacmadim. Gercekten istemedigim icin surekli rededdip, soguk konustugum, hatta telefonlarina, mesajlarina cevap vermediklerim var. Onlara bu tatli geliyor heralde pesimden dusmediler. Ama tamam desem ne olacak? Kacmayi kovalanmak icin degil onlari istemedigim icin yapiyorum. Yoksa bulsam soyle gonlumun aldigi birini, o da beni sevse simdi artik yakalanmaya oyle hazirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?