Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemin kabul etmediği bir evlilik yaptım derdim Kaçtım demek yerine.
Kaçarak evlendim durumu biraz kadını alaşağı ediyor gibi. Sanki doğru seçilmiş cümleler bile bazı durumları engeller gibi geldi bana.
Başıma gelmediği için belki de fakat bu devirde de ne bileyim habersiz evden çıkıp evlenmek tuhaf geliyor bana.
Annem bu şekilde evlenmiş hemde babamla nisanliyken kaçmis. Başkası kaçıracakmis annem çok hoş bir hanım olduğundan, babam haber alıp annemi kaçırmış.
Valla babam iyi hoştu ama huysuzdu. Keşke annem gelinliğiyle çıksaydı babamın kolayciliği annemin safliği el ele gezerek koskoca yıllarını paylaştilar o ayrı.
Bende aynen ama ne yazık ki bi çok kadının yaşadığı şeyler bunlar çok üzülüyorum aslında,
Kaçmasınlar doğru düzgün evlensinler sonra Allah korusun bişiy olduğunda ailesi çekip alabilsin kızını
Ama dediğin gibi bu iğrenç kelime gibi hayatı yüzlerce kadın yaşıyor umarım konuyu hortlatan arkadaş okuyordur…