Kaçarak evlenenler yardiimm😔

Sevoo0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
89
-96
36
30
sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.

Halam kacarak evlendi.Babannem son nefesine kadar affetmedi.Allah evlat yuzu gostermesin dedi ve cocugu yok.Insan evlenince o anne babanin kuru b...nu ariyo inan ki.Ah su bekarlara evlilerin gozunden bi baktirabilsek.Niye istemiyolar orayi da soyle bari.

Kaçarak evlenme. Ailenin istememesinin elbet gecerli bir nedeni vardir. Bu nedenleri ölç tart. Bilmiyorum kac yasindasin ama evlilik su anki kurdugun hayallerden cok farkli bir dünya. Insallah en güzel hayati sen yasarsin lakin olaylara hep çift yönlü bak. Gitmek gercekten kolay. Bi de yahu biriyle evlenmek icin intihara mi kalkışılır mantigim kaldırmıyor ben de 3 5 sene ailemle mucadele verdim de intihar cok baska bir boyut ha simdi 1 sene oldu esim gercekten mukemmel biri ama az durup ailemi dinleseydim diyorum. Cok iyi düşün ve sakın kacma

Babamin gönlü vardi ama malesef annemle hiç bi zaman anne kiz olamadik. Annem etrafa hava aticam diye asker polisden başkasina vermem dedi. Kizi birini mi sevmiş sevmemiş mi hiç umrunda bile degil. Ayni evin içinde birbirine 2 yabanci insaniz. Babam ilimliydi çocuğuda taniyolar zaten. Ama annemde bitti iş.

25 yaşindayim. Ve hayatim aileme yaranmakla geçti. Hatta 2 gün önce yüzlerine söyledim kimse bir şey diyemedi bile. Ama annemle anne kiz olamadik malesef onun gözünde evde hizmetçiden başka birsey degilim kendi agziyla dedi zaten. Biliyorum zorluklar olcak hemde baya olcak farkindayim herşeyin

Sabirli ol.Aile buyuklerinden yardim iste.Bi tanisim bi kizi tam 2 sene surekli istettirdi.Kapisina gitti.Adam bikip verdi kizi sonunda.Sabirla coz.

Aile seklini bilemem cok cok iyi düşünmelisin. Iyi bir hayat yaşarsin insallah

Sevdiğin her kimse gelsin ailenden istesin

Annem malesef aile buyuklerini takicak biri degil. Ailesiyle geldiler bide ayni yerde oturyoruz
Allah yardimcin olsun.Hayatini bilmeden bisey soylemek zor.Kacarak evlenip mutlu olanlar da var tanidigim.Kacmadan mutsuz olanlarda.Halam enistemi parmaginda oynatir mesela ama sinir hastasi oldu.Dedem barismak istedi babannemin inadini kiramadi.Bigun haber yollamis gelsin burnumda tututo yarin olecem ben pisman olur son kez goreyim diye.(sagligi yerindeydi dedmin)ama babannemin korkusuna gelmedi.Ertesi gun dedem öldü.Halamin eve o girisni asla unutmam.Herkes kacti dayanamadi o haline.Demem o ki kactiginda ailen affedermi?Bu da cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…