Karadenizde kaçarak evlenen çoktur. Bizim sülalede de sayısı çok fazla. Ama sana şu kadarını söyleyeyim ben bir tanesinin bile mutlu bir anını görmedim. Hepsi mutsuz hepsi boşanma ile çocuklar arasında kalmış sıkışmış. Tek taraflı da değil erkeklerde mutsuz. En son benden çok küçük bir akrabam kaçmıştı 18 yaşında. Adam için okulu bıraktı. 5 sene sonra kızı ilk defa bu sene gördüm ve inanamadım. O gencecik güzel kız gitmiş yerine 3 çocuklu bakımsız yaşlanmış daha doğrusu çökmüş bir kadın gelmiş. Bence ne yap et anneni ikna et. Kararlı olduğunu bilsin. Ama evinden gizlice çıkma. Çıkacaksan başın dimdik çık. Ne olursa olsun evleneceğin adamın ailesi çok iyi de olsa öz ailen gibi olmaz ve bunun lafını illaki bir gün yaparlar. Attığın her adım yaşadığın her mutluluk boğazına yumru olduktan sonra insan evlense ne olur kisevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Az önceki yorumumu geri alıyorum sen kaç ailen senden kurtulsunAllaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Herkesin yaşayacağı bir kaderi iyi veya kötü varBiliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
olmadı bu.Biliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
Gitme.iyi düşünBiliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
Sana gram üzülmeyeceğim şayet umduğunu bulamayıp pişman olursan. Seçimler ve sonuçları deyip geçeceğim. Sonra da gidip biraz youtubeda video izleyeceğim.Biliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
beni gene bağladın bu konuya bak bi sinir geldi okuyuncaSana gram üzülmeyeceğim şayet umduğunu bulamayıp pişman olursan. Seçimler ve sonuçları deyip geçeceğim. Sonra da gidip biraz youtubeda video izleyeceğim.
2 gün olmuş kaçalı. Herşey yolundadır inş.beni gene bağladın bu konuya bak bi sinir geldi okuyunca
2 gün olmuş. Ay netti acaba?Gittin ya basın göğe erdi mi acaba merak ediyorum?
Müsait olunca yaz lütfen
Konuyu biraz şakaya vurdum ama mutlu olur inşallah.2 gün olmuş. Ay netti acaba?
Hayır yani, anne ile anlaşamazken kaynana melek mi olacak? En ufak sürtüşmede üstte bir üyenin anlattığı olaydaki kaynana gibi '' Ateşi başına vurdu, koşa koşa geldi. '' diyecek kaynana.Konuyu biraz şakaya vurdum ama mutlu olur inşallah.
Ben konu sahibinden çok ailesini, özellikle babasını düşünürüm böyle bir durumdan.
Annesinden hadi dertliydi babası için olumlu şeyler yazıyordu..
Onlar için büyük hayal kırıklığı yaptığı şey.
İşin o kısmı var birde tabi.Hayır yani, anne ile anlaşamazken kaynana melek mi olacak? En ufak sürtüşmede üstte bir üyenin anlattığı olaydaki kaynana gibi '' Ateşi başına vurdu, koşa koşa geldi. '' diyecek kaynana.
Hiç ümidim yok güzel şeyler söyleyeceğim konusunda hayatının en güzel gününün tadını çıkar.. yarın bu bu günden çok farklı olacakBiliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?