Kaçarak evlenenler yardiimm😔

Neden istemiyorlar keşke onu da yazsaydın. Bence ne olursa olsun kaçarak evlenmeyi aklına bile getirme. Biraz zaman tanı devamlı bahset en azından bir tanımaya çalışsınlar belki sevgilini severler. Sevgilinin ailesini tanıyan ortak birileri varsa onlar ailenle konuşsun. Güzellikle halletmeye çalışıp acele etmeyin. Eğer gerçekten geçerli ve önemli bir sebepten dolayı istemiyorlar da evlenmeyi tekrar gözden geçir. Ayrıca kaçarak evlenirsen eşinin ailesi en ufak bir sıkıntıda "zaten kaçarak geldin" imasında bulunur hatta daha ileri gibi yüzüne de vururlar. Seni daima ezip seni yönlendirmeye çalışırlar. Ayrılmak istediğinde çocuğunda varsa arkanda duran bir ailen olmadığı için kendi düzenini kurman zor olur. Kısaca kaçarak evlenmek çözüm değil

4 tane arkadaşım kacarak evlendi 3 ü baba evine geri geldi cocukla beraber anne baba bedduası aldılar bir ömür degerin olmuyor hem ailenin hem de kocanın gözünde hep yüzüne vuracaklar yapma

kim demiş Allah'ın sopasi yok diye..o sopayi başına başına ye de gör..
sana hiiiic mutluluklar dilemeyecek, babani boynu bükük biraktigin için belani bul dön istiyorum..
yazik..
bi adamın altına yatmak için bu kadar düşülmez aileye yüz çevrilmez ki..

kim demiş Allah'ın sopasi yok diye..o sopayi başına başına ye de gör..
sana hiiiic mutluluklar dilemeyecek, babani boynu bükük biraktigin için belani bul dön istiyorum..
yazik..
bi adamın altına yatmak için bu kadar düşülmez aileye yüz çevrilmez ki..

Kaçmadın değilmi. İnşallah öyle bi hata yapmamışsındır. Bukadar insan yazmış sana doğru yolu göstermiş
Şuan evlilik sana tatlı geliyor birde ailen onaylamadıgı için daha cazip geliyordur
Ama gidersen Çok pişman olursun
Sabret bekle
Allahtan iste

Arkadaşlar gittik kaçtik. 1 hafta kaldik. Babam gilin elini öpmeye geldik evet üzüldüler hemde çok üzüldüler babamla sarildik ağladik. Ve bugun nişanim oluyor. Hemde babam gilde destek. Çok şükür zor oldu ama çok guzel oldu. Şu zamana kadar iyi dilekde bulunanlara teşekkür ederim

Umarım yanılırız. İnanmayacaksın ama yanılmayı en çok ben istiyorum.

Afarim ablacım. Tebrik ederim. Umarım pişman olup konu açmazsn. Ben demiştim derim şmdiden söyleyeyim..

Afarim ablacım. Tebrik ederim. Umarım pişman olup konu açmazsn. Ben demiştim derim şmdiden söyleyeyim..
Sizin gibiler köşede bekliyo zaten biliyorum laf sokmaya kötü konuşmaya hazirsıniz. Cünki sen ve senin gibilerin hayatlari başkalarini nasi eleştirsek laf soksak diye geçiyor. Sıkıntı yok. Rabbim buraya kötü şeyler yazmak nasip etmesin insallah

Daha çok yeni herşey. Mutluluktan sarhoş olup salma kendini. O sarhoşlukla öyle kazıklar atarlar ki, anlayamazsın bile, hehe diye güler geçersin. Kafası sonra gelir, yanarsın. Gözünü aç.

1) Beni tanımadan kişiliğim hakkında yorum yapma hakkını sana kimse vermez bu konuda haddini bil.
2) yaptığın şeyin yanlış olduğunu söylememizin nedeni kaçtığın ortamın ve kaçtığın insanın ailesinin yanı ve bakıma muhtaç insanlar için ömrünü çürütecek oluşun.
3) şartları olgunlaştırıp kaçmanı yeğlerdim
4)Anlamayana davul-zurna az..
5)Umarım mutlu olursun. Ama evli bir insan olarak söylüyorum eşinizin ailesiyle alakalı drumlardan sonradan çok pişman olacaksınız.. kendi annenize tahammül edemeyişinizden yola çıkıyorum.
6) İnsanlar birşey söylerken yaşanmışlıklarını gözönüne alıpta söylüyor.. Hemen karşı atağa geçmene lüzum yok.
7) şurada yaptığım yorumlardan hiçbirisinde şu laflarının zerresini bulamazsın
ŞİMDİ MUTLULUKLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…