2 gün olmuş kaçalı. Herşey yolundadır inş.
Mutluş günler en fazla 1 bilemedin 2 ay. O da paşamın sefasının hatrına.Beklentiyi çok yüksek tutma derim. Survivor başladı konu sahibi için...
Bizim ev sahibi yaşlı kadın bu ilk günler ile alakalı sohbet ederken dediği ilk günler cicim aylar yani 1-2 sonra bok aylarıMutluş günler en fazla 1 bilemedin 2 ay. O da paşamın sefasının hatrına.
4 tane arkadaşım kacarak evlendi 3 ü baba evine geri geldi cocukla beraber anne baba bedduası aldılar bir ömür degerin olmuyor hem ailenin hem de kocanın gözünde hep yüzüne vuracaklar yapmasevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Biliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
Biliyorum yaptiğim kötü bişey. Kokuyorum iyide değilimm. Ama bugun gidiyorum. Iyisiyle kötüsüyle gidiyorum. Herkeze iyi kötü yorumlari için teşekkür ederim. Inşallah buraya tekrar geldiğimde güzel şeyler söylerim.
Kaçmadın değilmi. İnşallah öyle bi hata yapmamışsındır. Bukadar insan yazmış sana doğru yolu göstermişsevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Çok hazırlıksız yakalandım bu mesajaKaç madem bu kadar istiyorsan. Tıpkı bir ten çorap gibi...
Umarım yanılırız. İnanmayacaksın ama yanılmayı en çok ben istiyorum.Arkadaşlar gittik kaçtik. 1 hafta kaldik. Babam gilin elini öpmeye geldik evet üzüldüler hemde çok üzüldüler babamla sarildik ağladik. Ve bugun nişanim oluyor. Hemde babam gilde destek. Çok şükür zor oldu ama çok guzel oldu. Şu zamana kadar iyi dilekde bulunanlara teşekkür ederim
Afarim ablacım. Tebrik ederim. Umarım pişman olup konu açmazsn. Ben demiştim derim şmdiden söyleyeyim..Arkadaşlar gittik kaçtik. 1 hafta kaldik. Babam gilin elini öpmeye geldik evet üzüldüler hemde çok üzüldüler babamla sarildik ağladik. Ve bugun nişanim oluyor. Hemde babam gilde destek. Çok şükür zor oldu ama çok guzel oldu. Şu zamana kadar iyi dilekde bulunanlara teşekkür ederim
Umarım yanılırız. İnanmayacaksın ama yanılmayı en çok ben istiyorum.
Inşallah herşey ummadiğimiz kadar güzel gidiyor cok şükür. Teşekkür ederimUmarım yanılırız. İnanmayacaksın ama yanılmayı en çok ben istiyorum.
Sizin gibiler köşede bekliyo zaten biliyorum laf sokmaya kötü konuşmaya hazirsıniz. Cünki sen ve senin gibilerin hayatlari başkalarini nasi eleştirsek laf soksak diye geçiyor. Sıkıntı yok. Rabbim buraya kötü şeyler yazmak nasip etmesin insallahAfarim ablacım. Tebrik ederim. Umarım pişman olup konu açmazsn. Ben demiştim derim şmdiden söyleyeyim..
1) Beni tanımadan kişiliğim hakkında yorum yapma hakkını sana kimse vermez bu konuda haddini bil.Sizin gibiler köşede bekliyo zaten biliyorum laf sokmaya kötü konuşmaya hazirsıniz. Cünki sen ve senin gibilerin hayatlari başkalarini nasi eleştirsek laf soksak diye geçiyor. Sıkıntı yok. Rabbim buraya kötü şeyler yazmak nasip etmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?