İyi akıl verdiğini mi sanıyorsun sen , senin kızına böyle deseler ne yapardın acepKaçıçeksen kaç artık....
Kimi tanıdıysam hiç mutlu değildi. İlk yıllarda çok mutlu oluyorlar ama sonradan gidiyor o mutluluk. Çünkü anne ile babanın ahı alınıyor, şayet anne olmak hiç kolay değil. 9 ay karnında taşımak, doğurmak, büyütmek, beslemek.. Hasta olduğunda başında bekliyor annen, en iyi anne olduğumuzda anlıyoruz . Gerçekten seni seven biri kaçmadan önce elinden gelenin fazlasını yapar ailene kendinş sevdirebilmek için. Lütfen kaçma. Kimse ailenden önemli değil ne kadar seversen sev. Hepsi tek bir hataya bakar... Bir anda nefret edersin .sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
İyi akıl verdiğini mi sanıyorsun sen , senin kızına böyle deseler ne yapardın acep
Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
mantik olsa ailem benim kotulugumu istemez vermediklerine gore var bi bildikleri der aksini dusunuyorsa da ikna etmeye calisir burda millete sorup sonra da azarlamaya kalkmaz. Kacsin da gorsun.Ben sana ne dedim.önce saygılı olacaksın dedim değilmi.
Senin çok bilmiş dediğin hanımlar senin iyiliğin için kaçma dediler.
Ama sende bunu anlayacak mantık yok..
Bırakın küçük enişteyi salı verin gitsin (tosun paşa)Ben sana ne dedim.önce saygılı olacaksın dedim değilmi.
Senin çok bilmiş dediğin hanımlar senin iyiliğin için kaçma dediler.
Ama sende bunu anlayacak mantık yok..
Daha ne diyelim.başka konusu vardı. yazdik ta yazdık..illa kaçacağım diyorsa kaçsın.İyi akıl verdiğini mi sanıyorsun sen , senin kızına böyle deseler ne yapardın acep
Sen zaten kaçmayı kafana koymuşsun. .sadece insanların seni desteklemesini ve yaptığının yanlış olmadığını söylemesini istiyorsun.çünkü biliyorsun ki yanlış..kim şimdiye kadar kime kaç demiş..?ınan sende yaşayıp ,gördüğünde kimseye kaçın demeyeceksin. .Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Kesinlikle gitme tanışın kızını da vermediler. O da kaçtı aile paramparça oldu hapise düşen mi dersin kaçtığı adamın ayağını kopardılar vurarak şimdi herkes bitik. Kız ise kimse nasıl nerden bilmiyor yazık etme kendine sevgi aşk biter hayatın gerçekleri sizi mahveder. Allah a dua et ailen ikna olsunAllaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Kaçarak evlenmedim ama en yakın arkadaşım kaçarak evlendi. Karşı tarafın şartları da her yönden iyiydi. Buna rağmen iş “kaçmasaydın”a evrildi. Ve bir gram değeri yok ne eşinin gözünde ne de o tarafın. Sorsan eşi deli gibi seviyordu. Evlilik bekarlıktaki flörtleşmeye benzemiyor maalesef. Yeni sorumluluklar aklınıza gelmeyecek imtihanlar olabiliyor. İlk zorlanmanızda da gelmeseydin kaçmasaydın’a evriliyor herşey. Bir de ailesini bile bırakmış bir insandan her şey beklenir gözüyle bakılıyor zamanla ...sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
He yani mesele cocugun karakteri degil mevkisi.. tek sebebi buysa annenizin pek de soylenicek bir sey yokBabamin gönlü vardi ama malesef annemle hiç bi zaman anne kiz olamadik. Annem etrafa hava aticam diye asker polisden başkasina vermem dedi. Kizi birini mi sevmiş sevmemiş mi hiç umrunda bile degil. Ayni evin içinde birbirine 2 yabanci insaniz. Babam ilimliydi çocuğuda taniyolar zaten. Ama annemde bitti iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?