kaçarak evlenipte mutlu olan var mı?

bende kaçarak evlendim benim ailemle bi problemim yok ama şuan olsa kaçarmıyım asla bu arada kınam düğünüm filan hepsi oldu ama yanlış yani bence kimse kaçmasın ben mutluyum yalan söylemek istemiyorum babamla eşim şuan arkadaş gibiler sarılırlar şakalaşırlar annemle yine öle ama benim biraz açık görüşlü bi ailem var ondan kaynaklanıyo olabilir hatta eşimle sorun yaşadım bi dönem boşanmak istedim bana asla sen yaptın kaçmasaydın gibi sözlerdede bulunmadılar ama açıkca bu kadar anlayışlı olmalarının altında çok eziliyorum şimdi keşke diyorum eşimide çok seviyorum bi kızım var eşimde bana çok düşkün yine dünyaya gelsem yine seninle evlenirim diyo hatta işyerinde benim karım selvi boylum bakmaya kıyamıyorum filan diyomuş kızlar boyum 163 düşünün adamın gözlerine perde inmiş :KK45: ama gerçi sürekli topuklu ayakkabı tercih ediyorum o yüzden sanırım velasıl kelam ben mutluyum ama bu birazda şans meselesi tabi ama kızlar kimse ailesini üzmesin bakın muyluyum ailemle aram çok iyi ama yinede keşke diyorum yalnız babama soruyorum baba istese verirmiydin diyorum asla yaşın çok küçük bi 30 filan olmadan vermezdim diyo ki eşimide çok sevmesine rağmen

Ya bi konunun tatihine bakın ya 2012 3 sene geçmiş şu yeni üyeler bunı nasıl başarıyor hep :KK14:
Belissa Belissa dedim kaçıyormusun ne oluyor :KK53:
Yok bibim Allah korusun. Konuyu actigimi bile unutmuşum ben.
Hakikaten bakan direkt kendim için açtım sanır.
Kibledim kapatsinlar diye.

bende kaçarak evlendım kaçmayı desteklemiyorum ama normalbı sekılde evlılık apan cogu arkadaşlarımdan daha mutlu bı evlılıgım var. esımden Allah razı olsun. ama kaçmayı desteklemiyorum tabıkı. evlılıgımde hc bısey ıcımde kalmadı herseym sankı kaçmamış gıbı oldu ama sehır dsına kacdgm ıcın baba evinden çıkmak içimde kaldı sadece.

Back
X