Kaçarak evlenmek...

çok hoşsunuz benim aklıma hiç gelmedi
İnsaAllah Teşekkürler

Ben kaçmıştım 19 yaşındaydım ama o zaman deli aşık, sevdiğine pek güvenen, evlilik nedir bilmeyen küçük bi kızdım. Salaktım yani
Sen 26 yaşındasın. Aklına bile getirme bu düşünceyi. Ailenin onayı önemli.

Kendi gelen gelincik
Ne incik ister ne boncuk derler
Yapmayın ömür boyu kimsenin yanında değeriniz olmaz dahası herşey içinizde kalır
Aileniz turşunuzu kuracak değil
Sabredin ve bekleyin derim

Kacma tabiki ben olsam %100mutlu olucami bile bilsem kaçmazdim
Ikna etmeye calis edemessen kaçarım diye korkut yapcak bişey yok. Uzağa gitme konusunda tekrar düşün çok mutlu bile olsan tüm çevren herşey geride kalıyor kolay değil. Eşimle mutluluktan ölmek üzereyim sosyal konuşkan olmama rağmen insan eski çevresini ozluyor. Bende ailemle farklı şehirdeyim çok zor. Bebeğim oldu ağlamayı yeni biraktim

Kaç evlen bi şekilde sevdigin insanla ol bacım hayat sevdigin insanla olmamak icin cok kisa

kesinlikle öyle. İnsaaAllah olur aile onayı zamanla

Valla kaçmakla bi kere korkutayım ddm
Onda da annem kaç dedi
İkna etmek için başka napayim bayram günü mü cenaze mi anlamadım kaç gündür yapışıyorum anneme babamla bi kez daha konuş tanışmaya gelsin karşı taraf diye .çekiniyor annem söylemiyor bi türlü
Hayırlısı olsun insaAllah

Herkeğe çok tşk ederim
Annem babama bu sabah söyledi tanismaya gelsinler kızımız istiyor gibisinden konuşmuş babam da her şey orta da ne tanışması demis Ne yapsam bilmedim
Bu kadar da inat edilmez

Kaçarsanız inanın karşı tarafın ailede de bir gram değeriniz olmaz.
Nasılsa anne-babası arkasında değil istediğimiz kadar ezebiliriz her dediğimiz yaptırırız düşüncesi hakim olur.
Kaçmak yerini ailenizi ikna için çabalayın,hemen olmazsa da illa ki bir süre sonra kabullendirme olasılığınız var.

Ya zaten ikna etmek için uğraşıyorum bu kadar bu 3. Kez söyleyişim annemin de babana söyleyişi evet bekleyecem bj süre daha bakalim hayırlısı olur inşaAllah

Kacmak ne demek ya? Kimden kaciyorsunuz? Sizi seven ve mutsuz olmanizdan korkan anne babanizdan. Bence bu soru cevap bile kacmanin ne kadar sacma bir sey oldugunu gosteriyor.
Aileniz on yargili yaklasiyor olabilir ama zamanla ikna edebilirsiniz yada siz ikna olabilirsiniz.
Uzak olmanizi istemiyorlar onu anladik.
Peki isi nedir ki hangi sebeplerle isini onaylamiyorlar?
Baska ne sebeplerle karsi cikiyorlar?

Bakın gerçekten kaçmayı ciddi ciddi düşünmedim sadece bi anlık düşündüm saçma yanlış olduğuna karar verdim konuyu kapattim. Böyle bir başlık yazmamdaki amaç konuya dikkat çekmek ilgilenmenizdir.
Şuan tek amacım uğraşım ikna etmek tekrar ddm bu günlerde yine kabul etmediler istemiyoruz dediler.
İşi güvenlik sürekli bi iş olmayışı , ( 34 yasinda arkadasim ben de 27 yasindayim egerki evleneceksek ist da kalacaz ) yas farki uzakta yasamak ve ailem de de ablamın evliliğinde sorun oldu kardeşim de nişanlandı istediği gibi olmadı onların benim de bunların başıma gelmesinden dolayı istemiyorlar. Daha önceden de bi sorun vardı onu hallettik anne baba ile birlikte yaşamak mevzusu ama onu hallettigimize inanmıyorlar annem inanmıyor.
Yani başka napabilirim ne edebilirim 6 aydır anneme evlenmek istediğimi söyledim istiyorum seviyorum anlaşıyoruz ddm 3 kere de babama annem ddi ama babam istemiyprim ddi. Başka ne yapılır ki anlamadım ggitii

Birlikte yasama mevzusunu halletmis olabilirsiniz ancak zihniyetleri o demek ki. Bu zihniyetteki insanlarla baska sorunlar da gundeme gelecektir. Bu zamanda hala birlikte yasama kafasinda olan insanlardan ben olsam uzak dururdum.

Sakin ha oyle bir hata yapma..sen ailen karsi gelip evlenirsen sonuclarina katlanmak zorunda kalirsin..
-en ufak bir tarismanizda kendin istedigin icin ailene anlatamazsin..
-ailene bir derdim var dediginde kendin ettin kendin buldun derler..
-en onemlisi de cook pisman olursun ve geriye donusu olmaz..
Aynilarini ben yasadim esimde bende farkli sehirliydik ve de farkli sehirlerde gorev yapiyorduk..Ailemde istemiyordu sebep sizinkiyle ayni sebeplerdi.ama ben aylarca sabrettim ailemin gonul rizasini alip evlenmistik..ama sonuclari iyi olmadi es ailesinden cok cektim ..
KACMAK hic bir zaman cozum yolu olmamali..

Birlikte yasama mevzusunu halletmis olabilirsiniz ancak zihniyetleri o demek ki. Bu zihniyetteki insanlarla baska sorunlar da gundeme gelecektir. Bu zamanda hala birlikte yasama kafasinda olan insanlardan ben olsam uzak dururdum.

Bilmedim valla başka sorun olur mu bilmiyorum ama zaten insanoğlu hep sorun sıkıntı olur mücadele edilir

Geçmiş olsun inşaAllah ben de zamanla sabırla bu işin üstesinden gelirim. Ben 6 7 ay sabrettim bakalım ne kadar daha sabredecem.
Hayırlısıyla olur inşaAllah

Kamu personeli olmus biryerlere gelmis bir insansiniz ama aile icinde sizin fikrinize saygi duyan yok hayret ettim
Yinede kacmayi dusunmeyin bile derim araya aile buyuklerini sokun tanismaya ikna edin

Kamu personeli olmus biryerlere gelmis bir insansiniz ama aile icinde sizin fikrinize saygi duyan yok hayret ettim
Yinede kacmayi dusunmeyin bile derim araya aile buyuklerini sokun tanismaya ikna edin

Ben de hayret ediyorum inanın kaç aydır kararlı olduğumu görürler hak verirler diye bekledim. Aile büyüklerinden yardım alamıyorum maalesef maalesf tanışmayı bile kabul etmediler ailem sağ olsun !
Bi süre daha bekleyelim bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…