• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenmek???

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Anne bencil,baba umursamaz anneyi aldatır çoluğu çocuğu gözü görmez.Karısını bir kadın yüzünden sokağa atar.Kardeş desen paraya işi düşünce arar.Herkesin kendisini düşündüğü bi ailede nasıl bir yuva kuracağım acaba?Böyle bir ailede kaçmayı düşünür müydünüz sevdiğinize?

Anne bencil,baba umursamaz anneyi aldatır çoluğu çocuğu gözü görmez.Karısını bir kadın yüzünden sokağa atar.Kardeş desen paraya işi düşünce arar.Herkesin kendisini düşündüğü bi ailede nasıl bir yuva kuracağım acaba?Böyle bir ailede kaçmayı düşünür müydünüz sevdiğinize?

Anneye sahip çıkar yinede kaçılmaz..
Sevdiğine ne kadar güveneceksin onu düşün önce..
Kaçmak çare olsaydı herkes kaçardı..

Ya zaten o lafın gelişi kaçmak :)
Yani bazı şeylerden bıkarsınız ya gidip nikah kıyıp hayatımı kurmam ne kadar doğru olur
Hayata bir defa geliyorsun. Anlattığın kadarsa ailen hiç kendini harcama. Evleneceğin adam, adam gibi bir adamda git evlen. Kendi hayatini Kurman en doğal hakkin.

Ailemden isteme olacak nikah olacak nişan olacak ve ne annem ne de babam hem maddi hem de manevi anlamda sahip çıkabilecek durumdalar o yüzden dedim

Olmasın

Daha geçen yazdım annem Kv yi düğüne 1,5 ay kala nişanda gördü bir sonrakinde de düğünde

Hiç görmese de olur yani

Ben kararı verdim nikah vs tarihi aldım düğün organizasyonu yaptım davetiyeleri bastırdım

Geldiler formaliteden istediler babam ben vermem, bana ne isteyen istediği ile evlenir dedi taktık yüzük bitti

Annem babam da Kv kp de düzenli aile yaşantıları olan insanlar 10 yıldır da evliyim bu durum hiç
Sıkıntı da yaratmadı

Yıl olmuş 2017 ne kaçması diyenler olacaktır.
27 yaşında kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadınsın evlilik kararını verdiysen ve eşin olmasını istediğin adamda her şartta birbirinize destek olabileceğiniz kıvamda bir 'adam'sa bas nikahı gitsin. Kaçmak denmez ona..
Dipnot: zamanında yaptım mutluyum :anneadayı::KK55:

Kaçta gör anyayı konyayı.

Kv den ve kp den boyuna ezik muamelesi göreceksin. Yaşayan bi arkadaş var ordan biliyorum. Dilin kısa kalıcak.!!!

Ailem malesef kimseyi düşünmüyor aile demeye bi şahit lazım.Gerçekten bi müddet sonra huzursuz ortamdan kaçmak kendi hayatını kurmak istiyor insan.

Ailem malesef kimseyi düşünmüyor aile demeye bi şahit lazım.Gerçekten bi müddet sonra huzursuz ortamdan kaçmak kendi hayatını kurmak istiyor insan.
Evlendigin kisi ne kadar dogru emin ol oyle evlen . Sirf evden kurtulmak ixin olmus olmasin insan mutlu olmak icin evlenir. Umarim coook mutlu olursun

Back
X