Allahım insanlar niye böyle ya? Hadi kaynana, görümce vs. olunca insan el diyor, biraz anlıyor da insanın kendi ailesi yapınca ne dese bilemiyor.
Bu hikâyedeki en muhteşem şey sizin meslek sahibi olmuş olmanız. Kaçmayın tabi ki. Para yollamayı kesmeniz lazım bir şekilde.
Baba kendi masrafımı çıkartmışımdır ben diyin babanıza. Anlattığınıza göre çıkmıştır da.
Ne kadar ayıp bir şey ya, sanki çocukla senet imzaladılar doğarken, sanki zorla yaptırdılar çocukları.
Para yollamayı kesin, kaçmayın, erkek ailesi de ilerde başınıza kakabilir, eşiniz bile beş sene sonra değişebilir. Kendinizden başka kimseye güvenmeyin. Güçlü durun, hayatta her şeye hazırlıklı olun. Ailenizden uzaklaşın, tatilde bile gitmeyin. Seminer var, o var bu var, tatile gideceğim vs. diyin bilmiyorum. Çok üzüldüm ben yaşadıklarınız için. Başkası olsa bu kadarını bile yapmazdı. Kendinizi ezdirmeyin daha fazla.
İki kere gelmiş gitmişler, üçüncüde yeter artık diyebilirler de tabi. Bu yüzden para akışı kesilmeli. Sizi cüzdan olarak gören bir aileniz var, sessiz kalmayın daha fazla.