Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikinci tüp bebek denememe başladım martın sonu transfer olacak hayırlısıyla inşallah bu sefer diyorum kısmetse allahım herkese nasip etsin tüm olmayanlara...
selam canım bende tüp bebk yaptıracağım ilk defa nasıl oluyor zormu ilaçlar 2600 lira tutuyor senin ilaçlarrın ne kadar tuttu canım merak ediyorum ben 39 yaşındayım dr % 20 şans oraın dedi ama ben umutluyum olacak diyorum allah hepimize yardım etsin ilaçları alırken biraz gergin olnuyormuş psikolog yardım edecekmiş öyle dediler bana biraz anlatırmısın canım merak edyorum çok heyecanlıyım teşkekürler şimdiden canım:1hug:
merhaba canım sen nerede başlıyorsun, uzun protokol mu kısa protokol mu olacak, tam olarak sorunun ne
canım benim sorunum fsh ım yüksekmiş ondan olmuyor çocuğumuz ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde yaptırcam canım uzun protokol nedir kısası nedir ben bilmiyorum 15 gün falan sürecekmiş tedavi öyle dediler
canım benim sorunum fsh ım yüksekmiş ondan olmuyor çocuğumuz ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde yaptırcam canım uzun protokol nedir kısası nedir ben bilmiyorum 15 gün falan sürecekmiş tedavi öyle dediler
selam canım bende tüp bebk yaptıracağım ilk defa nasıl oluyor zormu ilaçlar 2600 lira tutuyor senin ilaçlarrın ne kadar tuttu canım merak ediyorum ben 39 yaşındayım dr % 20 şans oraın dedi ama ben umutluyum olacak diyorum allah hepimize yardım etsin ilaçları alırken biraz gergin olnuyormuş psikolog yardım edecekmiş öyle dediler bana biraz anlatırmısın canım merak edyorum çok heyecanlıyım teşkekürler şimdiden canım:1hug:
sağol canım nasıl zormu peki?
canım hangi aşama zormu diye soruyorsun anlamadım yazarsan cevaplarım.neyi merak ediyorsan onu sorrrrrrr.
canım iğneleri yerken stresli oluyormuş şişiyormuşsun psikolog desteğiyle yeniliyormuş iğneler bide yumurta toplamı işlemi zormu ağrı oluyormu transferden sonra nasıl oluyorsun ağrı sızı oluyormu merak ediyorum bana yazarmısın ?canım sağol yaaa benimle lgileniyorsun çok seviniyorum canım merak ediyorum ve heyecanlıyım adetimde 4 gün gecikti tedaviye başlayamadık bekliyorum adetim gelsin diye neden böyle oldu bilmem stresdenmi acaba anlayamadım teşekkürler canım:1hug:
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
canım madem spermle ilgili sorun var o zaman en azından IMSI yöntemiyle çalışan bir yerde dene bu yöntemde spermler 6000-6500 defa büyütülüyor. normal mikroskopta normal görünen sperm ımsı da bozuk olarak çıkabilir. bu yöntemde spermin başında taşınan kromozomların yapısı gözüküyor.
5.denemem olacak ve vazgeçmiycem...![]()
5.denemem olacak ve vazgeçmiycem...![]()