Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
bu deger 12.gün olsaydı tamam derdin tutmadı derdim ama 10 gün güzelim sakın bir yanlış yapmaa.ilaçlarını kesmee senin dedigin gibi erken transferse tutunma geç gerçekleşmiş olabilir.

ben ikinci tüp bebek denememe başladım martın sonu transfer olacak hayırlısıyla inşallah bu sefer diyorum kısmetse allahım herkese nasip etsin tüm olmayanlara...

selam canım bende tüp bebk yaptıracağım ilk defa nasıl oluyor zormu ilaçlar 2600 lira tutuyor senin ilaçlarrın ne kadar tuttu canım merak ediyorum ben 39 yaşındayım dr % 20 şans oraın dedi ama ben umutluyum olacak diyorum allah hepimize yardım etsin ilaçları alırken biraz gergin olnuyormuş psikolog yardım edecekmiş öyle dediler bana biraz anlatırmısın canım merak edyorum çok heyecanlıyım teşkekürler şimdiden canım:1hug:

selam canım bende tüp bebk yaptıracağım ilk defa nasıl oluyor zormu ilaçlar 2600 lira tutuyor senin ilaçlarrın ne kadar tuttu canım merak ediyorum ben 39 yaşındayım dr % 20 şans oraın dedi ama ben umutluyum olacak diyorum allah hepimize yardım etsin ilaçları alırken biraz gergin olnuyormuş psikolog yardım edecekmiş öyle dediler bana biraz anlatırmısın canım merak edyorum çok heyecanlıyım teşkekürler şimdiden canım:1hug:

merhaba canım sen nerede başlıyorsun, uzun protokol mu kısa protokol mu olacak, tam olarak sorunun ne

merhaba canım sen nerede başlıyorsun, uzun protokol mu kısa protokol mu olacak, tam olarak sorunun ne

canım benim sorunum fsh ım yüksekmiş ondan olmuyor çocuğumuz ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde yaptırcam canım uzun protokol nedir kısası nedir ben bilmiyorum 15 gün falan sürecekmiş tedavi öyle dediler

meraba arkadaslar yeni üye oldum.6ıncı denemeyi yapıyoruz.hs tüp bebek mrkzinde

canım benim sorunum fsh ım yüksekmiş ondan olmuyor çocuğumuz ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde yaptırcam canım uzun protokol nedir kısası nedir ben bilmiyorum 15 gün falan sürecekmiş tedavi öyle dediler

arkadasım benimde orda tedavilerim oldu..:kızgın::kızgın: dr.cem beydi

senin ki kısa protokol.kolay gelsin.

canım özelde raporlu yaptırınca yani ssklı 3000 ve 3500tl arsı gidiyor evet stresli oluyoruz elimizde olmadan allahım tüm isteyenlere versin aminnnnn.merak ettin soruları yaz cevap verelim allahım tüm tedavidekilerin yardımcısı olsunnnn.

canım hangi aşama zormu diye soruyorsun anlamadım yazarsan cevaplarım.neyi merak ediyorsan onu sorrrrrrr.

canım iğneleri yerken stresli oluyormuş şişiyormuşsun psikolog desteğiyle yeniliyormuş iğneler bide yumurta toplamı işlemi zormu ağrı oluyormu transferden sonra nasıl oluyorsun ağrı sızı oluyormu merak ediyorum bana yazarmısın ?canım sağol yaaa benimle lgileniyorsun çok seviniyorum canım merak ediyorum ve heyecanlıyım adetimde 4 gün gecikti tedaviye başlayamadık bekliyorum adetim gelsin diye neden böyle oldu bilmem stresdenmi acaba anlayamadım teşekkürler canım:1hug:

canım iğneleri yerken stresli oluyormuş şişiyormuşsun psikolog desteğiyle yeniliyormuş iğneler bide yumurta toplamı işlemi zormu ağrı oluyormu transferden sonra nasıl oluyorsun ağrı sızı oluyormu merak ediyorum bana yazarmısın ?canım sağol yaaa benimle lgileniyorsun çok seviniyorum canım merak ediyorum ve heyecanlıyım adetimde 4 gün gecikti tedaviye başlayamadık bekliyorum adetim gelsin diye neden böyle oldu bilmem stresdenmi acaba anlayamadım teşekkürler canım:1hug:

bana sorarsan igneler normal sorun olmuyor sadece yapıldıgında agrı igne işte nasılolsa yumurta toplatmak çok kolay anestezi altında yapılıyor bilmiyorsun 2 saat dinlenip dönüyorsun çok az sancın oluyor adetten bile az rahatsın ondan sonra.....inşallah adet olmazsın hamilesindir tedaviye gerek kalmaz allahım tüm isteyenlere nasip etsin herkese aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

canım madem spermle ilgili sorun var o zaman en azından IMSI yöntemiyle çalışan bir yerde dene bu yöntemde spermler 6000-6500 defa büyütülüyor. normal mikroskopta normal görünen sperm ımsı da bozuk olarak çıkabilir. bu yöntemde spermin başında taşınan kromozomların yapısı gözüküyor.

canım madem spermle ilgili sorun var o zaman en azından IMSI yöntemiyle çalışan bir yerde dene bu yöntemde spermler 6000-6500 defa büyütülüyor. normal mikroskopta normal görünen sperm ımsı da bozuk olarak çıkabilir. bu yöntemde spermin başında taşınan kromozomların yapısı gözüküyor.

canım zaten ımsı yöntemini kullandıklarını söylemişlerdi yani ilk denemem ımsı olarak gerçekleşmişti ama nasipolmadı

5.denemem olacak ve vazgeçmiycem...kaydirigubbakcemile4

işte bu.tabiki vazgeçmeyeceksin canım bak sana ne söyleyecegim.dün ögreendim bir arkadaşımız vardı.8 deneme ve olumsuzdu.sonraları haber alamamıştım şimdi ögrendim 10 denemesi ve 1 ay önce bir kızı olmuş.azimliydi ve ödülünü almış oldu.

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

Back
X