Kacmak istiyorum ama...

Flytoaway

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
34
3
1
29
Selamlar oncelikle. 23 yasindayim ve ailesel sorunlae yasamaya basladim universiteden mezun oldugumda ev sanki benim evim degildi. Ben buraya ait degilmisim gibi hissettim hissettirildim. Tabi hemen bir is de bulamadim klasik mezun olmus ev kizi modelindeyim. Neyse 4 yillik bir iliskim var ama bu kisi yabanci turk degil ailenin kadinlari biliyo ama erkekler bilmiyo cesaret edemedim fazla tutucu oldukları icin. Artik annemle anlasamiyorum evde ne yapsam ne etsem batiyo. Ailevi iliskilerimiz pek sicak degil zaten. Son zaman da ki yasadigim bunalanimi da sadece erkek arkadasima anlatabildim. Oda gel benimle kacalim buralardan zaten sartlar hep zor oldu. Daha da zor olacak dedi. Bu zamana kadar hep destek verdi beni hep yumusatti ama bu sefer oda gel artık ben senin yanindayim dedi. Bende artık karar verdim pasaport islemlerini yaptirdim. Sonuc bu bilemiyorum ne olur. Yorumlarınızı bekliyorum

Problemleriniz Zorda olsa kaçmayın.. ilk önce ailenizle tanışması önemli.. ailenizin önüne çıkabilecek cesareti varmı... eğer ailenizin önüne çıkamazsa sorun orda..
... ailenizi bahane edip kaçmayın...

Onun cesareti var
Onun cesareti var 1 ay sonra buraya geliyodu tanismak icin. Ama benim ailemle olan sorunlarim asti baya. Cikmazda kaldim. Boyle boyle biri gelicek desem hersey daha da kotu olacak . Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Cahil biri degilim ama cozum yolum da kalmadi.

Türk değil anladığım kadarıyla. Yabancılar çok değer verir eşlerine sevgililerine..
ama tabi kişilik de çok önemli herşeyini biliyor musunuz? Nasıl tanıştınız internet ortamında mı? Yaşadığı yer maddi durum,çalışıyor mu,ne iş yapıyor biliyor musun? Cazip gelebilir böyle yurt dışı diyince ama kolay birşey değil. Şimdi deli dolu yaşlarındasın cesaret edebilirsin,ama alışmak çok zor bilmediğin bir dil bilmediğin bir yer,çevre yok. Bence ailen bilsin,gelsin tanışsınlar ailenle.

Evet 4 yil once internetten tanistik sonra bulustuk 3 4 kere beraber vakit de gecirdik inanilmaz bi deger gordum. Nazik kibar he defasinda. Muslumanligi secmis ibadetlerini yapiyo benden bule daha iyi diyebilim. Oncelikle onun maneviyatina cok guveniyorum. Ayrildik baristil ben ailemi one surdum olmaz dedim ama o hic pes etmedi. Hep istedi. Ve hep elinden geleni yapti benim icin. Suanki bunalim donemimde bi tek o var. Suan her yol zor geliyo. Ne nasil yaparim diye.

Ailemle nasil tanisyiricam bu konuyu acmak bile dert suan kaldim bi basima yardim edin konusacak bile kimsem yok

Ailenin onayı rızası olmadan şakın gitme bi yere mutlaka bi orta yolu vardır ailen secseniz okutmuş bak bi emek var kaçıp gitmek hele başka ülke ye bence hiç adil değil canım hakkında hayırlısı ama tekrar düşün derim

Ne guzel musluman olmus. Ee daha ne ? Ailen onaylar bence. Sen yinede danis, kacma derim. Evlilik cok baska bi dunya. Pismanlik cekersin.

Inanin bu ben degilim bunlari asla yapmam dedigim seyleri dusnur oldum. Babamin basini egdirmem diyordum ben hep şimdi kendimi alistirmaya calisiyorum. Bunlari yazarkwn bile agliyorum. Ailemden uzaklastim ev den uzaklastim kimse. Hep benden sorumlulul bekledi annem bunu yap sunu yap kalk oturma erken kalk. Onceden dokunmuyodu bunlar ama suan zoruma gidiyo.

Yine de bir insanı tanımak için 3 4 kez görüşmek çok az malesef. Belki yanılmıyorsun,ama yanılma olasılığın çok yğksek. Uzaktan insan tatlı gelir tanımadan. Ama aynı evi paylaşacaksın,ondan başka kimsen olmayacak o ülkede ve inan bana çok zor. 23 yaşımda hayatımı değiştirmeye karar verip teyzemin yanına gittim ispanyaya.
Bana ne kadar iyi davransa da başka sebeplerden ötürü alışamadım oraya ve geri döndüm. Ben yabancıyım üstelik alışmam daha kolay olmalıydı :) o yüzden iyi düşün derim. Aileler kötü de görünse,ileride gittiğin zaman onları çok arayabilirsin..

Allah akıl fikir versin.
Ana gibi yâr bagdat gibi diyâr olmaz derler..

Ne guzel musluman olmus. Ee daha ne ? Ailen onaylar bence. Sen yinede danis, kacma derim. Evlilik cok baska bi dunya. Pismanlik cekersin.

Evet 6 yillik musluman haccina umresine gitmis. 5 vakit namazinda cidden benden iyi. Bana hep dogruyu soyledi bu zamana kadar ben gidicem dedigimde bile asla dedi. Oda 27 yasinda daha olgun.
2 otorite abim var babam... kabullenme asamasi nasil olur. Ama ben hic normal olmadim. Hep farkli yasamak istedim. Kendi kendime yabanci dilimi ogrendim farkli bi evlilil hayat aradim karsima sonra o cikti.. sonunj göremediğim

Biliyorum herseyi dusunmeye calisiyorum. . Dayanabilir miyim diyorummm. Cok uzgunum

Bence sen ailene acik acik anlat durumu bak bakalim tepkilerine. Simdi anlatmadan kacarsan hep icin icini yer anlatsaydim ne olurdu acaba dahami farkli olurdu gibisinden en azindan ben elimden geleni yaptim boyle oldu diyebilme sansin olsun.

Bence sen ailene acik acik anlat durumu bak bakalim tepkilerine. Simdi anlatmadan kacarsan hep icin icini yer anlatsaydim ne olurdu acaba dahami farkli olurdu gibisinden en azindan ben elimden geleni yaptim boyle oldu diyebilme sansin olsun.
Guya araligin sonunda gelip tanistiracaktim su zamanlar bizimkilere bahsedicektim. Ama ev bi an da kaosa dondu. Evde hic konusmiyoruz diyebilirm ilk daha bu tur seyler yasiyorum. Sonra da ne olursa olsun soyle artik diyorum ama korku var iste

Dogru diyorsunuz. Bide hep ben duskundum aileme. Simdi nasil boyle oldum diyorum. Gecer mi diyorum pisman olur muyum diyorumm. Bi cvp yok kafamda

Kactiginizda sizi sap gibi ortada birakmayacaginin garantisi varmi. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayin. Sonra cok pisman olursunuz donemezsinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…