Offff offf ne dusunsem olmuyor. Aza koyuyorum tasiyo cogaa koyuyorum almiyo butun sinir sistemim coktuHepimizin bunaldığı sıkıldığı zamanlarımız oluyor. Ama kaçmak düşüneceğiniz en son şey olsun. Üstelik yabancı bir ülkeye. Ben hep şunu söylüyorum hayatta her şeyi seçme şansımız var. Eş, arkadaş en basitti bir kıyafet hatta dinimizi bile secebiliriz ama bize ailemizi seçme şansı verilmiyor. O yüzden ne olursa olsun aile her zaman önemli. Kaçıp gitmek yerine aile bireyleri ile konuşmayı deneyin. Ve illa gideceğim diyorsanız her şey o uçağa binip gitmekle bitmiyor emin olun her şey o zaman başlayacak.. .
Kac yasindasiniz evlenmek icin yeterince olgunluga ulastiniz mi onun icin soruyorum yasiniz kucukse vermiyoruz falan diyebilirler eger 20yas ustunde iseniz her genc kiz gibi evlenmek istiyorum ben gorustugum birisi var diyeceksiniz. Herkes evlenmiyor mu sonucta anne babaniz da evlenmis bundan dogal ne varkiDogru diyosunuz. Peki bu konuyu nasil acmaliyim onlara
23 yaşındayım. Ya ben hic evlilik felan dusunmedim aslinda bu ani bir karar oldu evde ki bunalim yer bulamama 2 aydir boyle hissediyorum. Hala okuyorum ailemede bu hep boyle yansidi. Pat diye evlilik de iyi bi sonuc olmaz diye dusunuyorum. Erkek arkadsimda suan tanisalim sevgilim bile demesen olur diyo ama beni bi gorsunler tanisinlar zaman gectikce o zaman soyleriz diyo oda aklima yatti. Ben beklerim seni diyo inaniyorum da.. hic bu zamana kadae boyle bi konuyla karsilarina gelmedigim icin dusunup duruyorum yardim edin nolur nasil denir. Buyuk abimle daha yakinim ama hepsi erkek konusu oldugunda beni hrp kisitlamislardi. Kabullenmediler hic bi zaman belki de bu yuzden cok cekiniyorumKac yasindasiniz evlenmek icin yeterince olgunluga ulastiniz mi onun icin soruyorum yasiniz kucukse vermiyoruz falan diyebilirler eger 20yas ustunde iseniz her genc kiz gibi evlenmek istiyorum ben gorustugum birisi var diyeceksiniz. Herkes evlenmiyor mu sonucta anne babaniz da evlenmis bundan dogal ne varki
Genelde anneye soylenir anne babaya anlatir bende evkenecegim zaman babama o sekilde soylettirmeyi dusunuyorum23 yaşındayım. Ya ben hic evlilik felan dusunmedim aslinda bu ani bir karar oldu evde ki bunalim yer bulamama 2 aydir boyle hissediyorum. Hala okuyorum ailemede bu hep boyle yansidi. Pat diye evlilik de iyi bi sonuc olmaz diye dusunuyorum. Erkek arkadsimda suan tanisalim sevgilim bile demesen olur diyo ama beni bi gorsunler tanisinlar zaman gectikce o zaman soyleriz diyo oda aklima yatti. Ben beklerim seni diyo inaniyorum da.. hic bu zamana kadae boyle bi konuyla karsilarina gelmedigim icin dusunup duruyorum yardim edin nolur nasil denir. Buyuk abimle daha yakinim ama hepsi erkek konusu oldugunda beni hrp kisitlamislardi. Kabullenmediler hic bi zaman belki de bu yuzden cok cekiniyorum
Mmm suan annemle konusmuyoruz yani o beninle konusmuyo. Basta ben soylerim felan demisti simdi ne deer bilemiyorum o yuzden benim arkadasim gelicek gezmeye diyeceğim okuldan felan diyicem nasil olur kiGenelde anneye soylenir anne babaya anlatir bende evkenecegim zaman babama o sekilde soylettirmeyi dusunuyorum
Babanla aran nasil direkt soylesen kendin sonucta kucuk bir yasta degilsin evlenmek de gayet dogal bir şey insanlarin hepsinin yaptigi bir olayMmm suan annemle konusmuyoruz yani o beninle konusmuyo. Basta ben soylerim felan demisti simdi ne deer bilemiyorum o yuzden benim arkadasim gelicek gezmeye diyeceğim okuldan felan diyicem nasil olur ki
Allahim pkurken bile bi korku gekiyo hahaha :)Babanla aran nasil direkt soylesen kendin sonucta kucuk bir yasta degilsin evlenmek de gayet dogal bir şey insanlarin hepsinin yaptigi bir olay
Once evlenmek istiyorum gorustugum biri var dersin kim falan derse anlatirsin
Sen yabanci diye aciklama falan yapma belki kendi sorun etmeyecek ama sen yabancı ama çok iyi vs dersen belki kendi kafasinda onyargisi olabilir. Yani kisaca direkt olarak;
"Babacim her insan gibi bende evlenmek istiyorum ve gorustugum birisi de var ben seviyorum siz de uygun gorurseniz tanistirmak istiyorum o da sizinle tanismaya hazır"
Korkma yahu herkes evleniyor ne varmis bunda cok dogal. Sonucta baban da bu sureclerden gecti evlenirken merak etme yasa dışı bir sey istemiyorsun ya :)Allahim pkurken bile bi korku gekiyo hahaha :)
Valla evliligi gectim misafir olarak evimize gekse ytanisalar yese icse beraber bunu kabul ettirsem yani bunun konusunu acsam bile yeter li
Ayin 21 inde kesin gelicekteeee.. valla aklima yatti cok tesekkir ederim cevap verdiginiz icin. Yarin aksama felan dusunuyorum soylemeyi. En azindan arkadasim var buraya gelmek istiyo diyip onun sormasini bekleyecegim bende anlaticam.Korkma yahu herkes evleniyor ne varmis bunda cok dogal. Sonucta baban da bu sureclerden gecti evlenirken merak etme yasa dışı bir sey istemiyorsun ya :)
"Baba benim gorustugum biri var sizinle tanistirmak istiyorum ne zaman uygun gorurseniz gelecek"
Boyle soyle o zaman evliligi karistirmadan once tanisirlar
Biran once soyle kurtul bunda tuhaf bir şey yok kendisi de evlendi gayet dogal bir şey hic korkma inşallah guzel bi İzdivaç olur darisi basima:)Ayin 21 inde kesin gelicekteeee.. valla aklima yatti cok tesekkir ederim cevap verdiginiz icin. Yarin aksama felan dusunuyorum soylemeyi. En azindan arkadasim var buraya gelmek istiyo diyip onun sormasini bekleyecegim bende anlaticam.
Ayyy amin inşallah. Burdan size yazarim artik soyledigimde guzel haberlerle insallahhhh. Cok tesekkur ederimmmmBiran once soyle kurtul bunda tuhaf bir şey yok kendisi de evlendi gayet dogal bir şey hic korkma inşallah guzel bi İzdivaç olur darisi basima:)
Amin bende cok tesekkur ederim bekliyorum guzel haberleri:)Ayyy amin inşallah. Burdan size yazarim artik soyledigimde guzel haberlerle insallahhhh. Cok tesekkur ederimmmm
Cok guzel yazmissiniz cok tesekkur ederim oncelikle. Sevgilim asyali belki dis görünmüşünden dolayi istemezler diye dusunuyorum gozlek minmicikkkk :).
Evet o calisiyo maddi durumu suan iyi eger kacma gibi bir sey olursa onun memleketine gidecegiz.... bende saglik idaresi okudum ama hic bir sey olmadi daha bu sene mezun oldum. Evde beklemeyeyim dedim butun avmlere cv biraktim ne olursa olsun diye. Ama hala cvp yok. Benimde babamlar pek bi mesafem yok suan bu ilk konusmayi arkadasim gelicek ama yabanci demek. Hayal bile edemiyorum nasil karsilayacaklar diye yardim edin
Valla bende cocugumun gozleri felan cekik olsun melez olsun istiyodummmm hep hahah. Evet her ayrintiyi dusunuyorum suan butun sorulara cvp verebilmek icin .Bence böyle melez koreli çocukların fotolarını göster aşır aşırı tatlı oluyorlar yaaaAyla 'da oyanayan koreli kız mesela :)
Görünce dayanamazlar
Sen kararlıysan yapacakları bir şey yok, emin ol kararlı ol.
Bir saniyelik tedirginlik bile onların engel olmasına yol açabilir.
Nerede tanıştığnızı nasıl anlaştığınızı soracaklar.
Siz en büyük problem olan din kısmını aşmışsınız zaten.
Korenin kültürüyle çok benzer kültürlere sahibiz bunu da anlatabilirsin. biraz araştır internetten benzer özellikleri.
Düşün Tr de bile evlendiğin insanı farklı kültürü olduğunda ne olaylar oluyor küslükler, üzüntüler. Bir de farklı bi millet...
İyice araştırıp sunum gibi çalışman lazım kafalarında deliler gibi sorular olacak ailenin.
Ya evrt cok haklisiniz benim ne olursa olsun kararli olmam lazim. Cesaretli de... insallah o kadar cekmem bende.Bence aileniz bu iliskiyi bilmeli erkekler de dahil. Bi soyleyin. Diretin. Tum istarlariniza ragmen i adamla evlenmenizi istemezlerse kacmak ondan sonraki dusunceniz olsun. Bi savas vermeden kolay yolu secerseniz hicbir zorluk karsisinda savasamazsiniz biz esimle birbirimizi o kadar severken nerdeyse nisan atacaktik o derece cektirdi benim ailem sagolsun. Ama simdi her sey gecti. Ayrica yeni mezunsun ve issizsen evde kalmissan bunlari hissetmen cok normL. Belki ailen sana karsi hic oyle davranmiyor ama sen oyleymis gibi anlayabilirsin. Esasinda oyle hisseden sensin.
Insallah :)Amin bende cok tesekkur ederim bekliyorum guzel haberleri:)
Hissetmiyorum gercekten oyle yani. Illaki bbendede var ama bu bunalim zarar geliyo bana be benim psikolojime you hissetmiyorumBence aileniz bu iliskiyi bilmeli erkekler de dahil. Bi soyleyin. Diretin. Tum istarlariniza ragmen i adamla evlenmenizi istemezlerse kacmak ondan sonraki dusunceniz olsun. Bi savas vermeden kolay yolu secerseniz hicbir zorluk karsisinda savasamazsiniz biz esimle birbirimizi o kadar severken nerdeyse nisan atacaktik o derece cektirdi benim ailem sagolsun. Ama simdi her sey gecti. Ayrica yeni mezunsun ve issizsen evde kalmissan bunlari hissetmen cok normL. Belki ailen sana karsi hic oyle davranmiyor ama sen oyleymis gibi anlayabilirsin. Esasinda oyle hisseden sensin.
Hissetmiyorum gercekten oyle yani. Illaki bbendede var ama bu bunalim zarar geliyo bana 've benim psikolojime iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?