- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
Ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorumEkmek elden su gölden Arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime Koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim
onu herkes yapar
ama yalnızca bir romeo ve julliet aşkının 2012/Türkiye versiyonu kutupta koklaşmayı göze alabilir..
erdem budur.
Ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorumEkmek elden su gölden Arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime Koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim
Ben culyetim de kocamdan romeo cıkmazcanışım koku olduktan sonra heryerde yaşanır
Biz de mi böyleydik asude yaaa 18 yaşında? Babama yalvarıyordum beni dersaneye gönder diye
biz 18 yaşındayken tek hayal ettiğimiz kampüs, amfi kokusunun nasıl olacağıydı canışım
arkdaşlar bide şu yönden bakalım herkez aklından kaçmayı geçirmiştir
herkesin bi sevdiği oldu koklamak isteediği
kaçımız cesaret etti
Benim annem de kaçarak evlendi. 20 yaşındaydı.
Babam beş parasız , fırında çalışan çapkın bir tip. Aşktı.
Fakat sonra ne mi oldu ?
Babam ben bir yaşındayken annemi aldattı, hem de kendi evinde yatağında. Annem ben küçüğüm diye affetti.
Sonra o olaydan 3-4 yıl sonra babam bir daha aldattı, hemde annemin bilezikleri ile açılan bir ofiste tanıştığı kadınla.
Babam parayı buldu azcık cebine para girdi ya, gözü açıldı tabi... Ondan sonra ne aşk kaldı ne sevgi ne mantık...
Ben de savruldum gittim onlarla birlikte. Annem de öyle. Bir kere ANA-BABA sözünü çiğnedi, onların başını eğdirdi ya...
Bir daha doğrulamadı. Bak 44 yaşında ama hala acıları var...
Sana şu kadar söyleyim, ANNENİN BABANIN başını bu şekilde yere eğdirirsen, sen de alamazsın başını yere eğmekten ömür boyu.
Yaşın daha çok küçük ... Annemle babamda küçükmüş benim.
İnsan olgunlaşınca , duyduğu sevgi aşk da olgunlaşır.
Genç yaşlarda her şeyin ömrü kısa. Bilemezsin. Sevgi-aşk diyorsun ama ne önemi var ? Hiçbir duygu anneni üzmekten önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?