Kaçmaya karar verdik..

Ben de mümkünse babamın evine kaçmak istiyorum Ekmek elden su gölden Arada bir kocamla buluşup kokusunu çekerim içime Koku karın doyurmuyor, annem yemeğimi yedirir tok giderim

onu herkes yapar
ama yalnızca bir romeo ve julliet aşkının 2012/Türkiye versiyonu kutupta koklaşmayı göze alabilir..
erdem budur.

onu herkes yapar
ama yalnızca bir romeo ve julliet aşkının 2012/Türkiye versiyonu kutupta koklaşmayı göze alabilir..
erdem budur.

Ben culyetim de kocamdan romeo cıkmaz canışım koku olduktan sonra heryerde yaşanır

Biz de mi böyleydik asude yaaa 18 yaşında? Babama yalvarıyordum beni dersaneye gönder diye

sana benden abla tavsiyesi aynı benzer durumları bend e yaşadım ailesi 2 sne istemedi beni nedense kendi köyünden olsun istemiş...kendi başına bi akraba bi tanıdığı "annem uzakta olduğu için akrabayı yolladı "diyerek istetti sonra 1 aya kalmaz annem gelcek dedi..2 sne oldu kimse gelmedi tabi annemler yedi bitirdi beni hani geliyordu dalga mı geçiyorlar diye..annesi hep kandırdı gideriz düğünü yaparız diye..ama olmadı 2-3 sene...hep kaçalım dedi..aslam yanaşmadım ..hatta akrabaları demiş birlik olalım kaçıralım kızı diretirse diretsin iş işten geçince bişi dmez sna die..sakın dedim kalkışma kendimi öldürrürüm ama kaçırısan sana eş olmam dedim..gözü korktu kaçıramadı beni..biliyorum kaçsam arkadaşlarımın yaşadığını yaşıcam; "annemleri yıkıma uğratmam bi kenara kendi hayatımı mahvetcem kimisi "iyi bişi olsan kaçmazsın kimisi kaçtın geldin bi halt mı yedin kimisi kaçtığım arkamda ailem olmadığı için ezmeye çalışacak" hatta ve hatta kaçtım diye eşin bile sana değer vermeyecxekti..kendime bunları dedim şükür ben kazandım sonunda evlendik ama iyi de kaçmamaşım kaçmadığım halde dünya kadar çeyizimm vardı şükür ona bile laf ettiler akrabalarından çok şirret cazgır insanlar...ya bi de kaçsam ne olurdu ki dedim..biliyorum kaçsam dünyam mahvolurdu..ne diye kaçasın asla öyle düşünme..evet ben de çok sevdim ama aşkından ölsem de yine kaçmam ayrılırım daha iyi dedim..zira hiç bi acı kalmıyor emin ol.yaşın daha çooook küçük...inan başkası da çıkıyor karşına sonra onu da sevebilirsin..bak aileni taktidr ettim açıkçası;

seni üzenbirini biz de istemeyiz demişler..helal olsun böyle bi aileye..amin ol anne baba bu atrz konularda hele hele geleceği senden iyi görürler..onlara güven ve sakın yanlı bişi yapma..üstelik karşındaki şirret bi aileymiş..sana dünyanı zindan eder..emin ol aşk bi kaç sene sonra sevgiye dönüşüyor..işin içine maddiyatsızlık parasızlık çoluk çocuk geçim girince aşkı düşünemiyorsun fazla bi de ailesizlik daha da koyar sana.....annesinin bi lafıyla bi ara sana zaten diyeceğini demiş "istemiyorum seni vs"..çok seven adam özür de dilese bunu bi anlık bile söylemezdi!!!!ya annesine dayanamayıp boşasa seni napcaksın????iyi düşün kendine gel geleceğini yakma ..bırak bunlkarı okumayı düşün bi üniversite ve iş hayatı..evlenince istesen de okuyamıyorsun tüm herşeyin içinde kalır haberin olsun.baba evinden gelinliğini sürüye sürüye çıkmak varken bırak kaçma gibi saçma bi düşünceyi..tüm hayatın boyunca kafana kakılır inann..
ve anne baba ahı alınan evlilikler uzun sürmüyor emin ol arkadaşlarımdan gördüm çünkü...

sen bu adamla kaçarsın bir güzel de yatarsınız nasıl olsa evleneceksiniz ya sonra aaaa alper ne oldu nasıl olduysa ailesinin yanına kaçmış!

kaçmayı adet edineceği için adamda alışkanlık olur tabii..

Ben culyetim de kocamdan romeo cıkmaz canışım koku olduktan sonra heryerde yaşanır

Biz de mi böyleydik asude yaaa 18 yaşında? Babama yalvarıyordum beni dersaneye gönder diye

biz 18 yaşındayken tek hayal ettiğimiz kampüs, amfi kokusunun nasıl olacağıydı canışım

ben kizin ailesini anlamadim cocuk askerden kaciyo bunlara geliyo nasi bi mide varsa anasi babasi da onlarda kalmasina goz yumuyo ...
kizi yolluyolar baska sehre cocukta kaliyo..

ohhhh...

aileye bak hizaya gel....

asıl kötü olan hanımlar; bu kadar
genç beyinlerin sadece akıllarını
sevmek,aşk,erkekler,evlilik..gibi düşüncelerle
dolduruyor olması...bu devirde hala bu gerçeklerle
yüzleşmek ne acı...bir yandan kampanyalar yapılır
"kızını okula gönder! "diye; diğer yandan duruduk
yere genç beyinler,hayat kuracakları yere nasıl
daha beter edicem diye düşünüp
dururlar..şimdi suç ailelerde mi? bu çocuklarda mı?..
ya da bilmediğimiz başka bir şey mi var..:26:

ayy 18 yaşında koca derdine düşmüş yaa:44:
daha kaç kişi girer çıkar hayatına körü körüne
bağlanma çocuğa' bana kaç'bu ne yaa
çocukta akıllı ama riske atmıyo kendini
otur sınavlara çalış okulun flan yok mu senin eline işini
al bileziğin olsun kolunda sonra istemediğin kadar çok kişi
çıkar karşına aç bak topikteki konulara aile ilişkinin en hassas
konusu kolay halledilebilir birşey değil sürekli sorunlar dertler bitmez
kaç tane konu var kaynanam bunu dedi bunu istedi sonuç ayrılmaya
karar verdik çok acı böyle şeyler yaşamanı istemem daha 18 yaşındasın
yolun çok ama çokk başı
annende nasıl göndermiş seni çocuğun evine onuda tam kestiremedim ben
20 yaşındayım üni okuyorum 1yıllık erkek arkadaşımı hala ne anneme ne aileme
söyleyebiliyorum biliyorum ki karşı çıkacaklar neden elimde işim yok
annemde babamda hep der okulunu bitirmeden parasını kazanmayan evlenemez
bizim ailenin kuralı ve bence gerçekten de olması gereken bu
elin oğlunun eline nasıl bakıcan nasıl deli gibi güvenicen aklım hala almıyo

biz 18 yaşındayken tek hayal ettiğimiz kampüs, amfi kokusunun nasıl olacağıydı canışım

yani... o vize bu final... hayata yon verme cabasi..

simdikiler nasil bu kadar koca-kolik anlamiyorum... yas daha 18 ne okuma ne calisma ne ayaklari ustunde durma..

saniyolarki koca evine gidince ekmek elden su golden rahata kavusacaklar..

Canım kaçıpta hiç başını yakayım deme.Adamın ve ailesinin ne olduğu şimdiden belli.Ayrılırsan bir gün üzülürsün iki gün üzülürsün.Evlenince sanmaki canım her şey güllük gülistanlık oluyor.O onun ailesi şimdi başka yerde yaşarız diyor ama dönüp dolaşıp ailesinin yanına geri gelir o zaman vay haline diyorum.Bir abla tavsiyesi ailenin rızası olmayan hiç bir şey yapma sonra çook ama çok üzülürsün

arkdaşlar bide şu yönden bakalım herkez aklından kaçmayı geçirmiştir
herkesin bi sevdiği oldu koklamak isteediği
kaçımız cesaret etti

Benim annem de kaçarak evlendi. 20 yaşındaydı.
Babam beş parasız , fırında çalışan çapkın bir tip. Aşktı.
Fakat sonra ne mi oldu ?
Babam ben bir yaşındayken annemi aldattı, hem de kendi evinde yatağında. Annem ben küçüğüm diye affetti.
Sonra o olaydan 3-4 yıl sonra babam bir daha aldattı, hemde annemin bilezikleri ile açılan bir ofiste tanıştığı kadınla.
Babam parayı buldu azcık cebine para girdi ya, gözü açıldı tabi... Ondan sonra ne aşk kaldı ne sevgi ne mantık...
Ben de savruldum gittim onlarla birlikte. Annem de öyle. Bir kere ANA-BABA sözünü çiğnedi, onların başını eğdirdi ya...
Bir daha doğrulamadı. Bak 44 yaşında ama hala acıları var...
Sana şu kadar söyleyim, ANNENİN BABANIN başını bu şekilde yere eğdirirsen, sen de alamazsın başını yere eğmekten ömür boyu.
Yaşın daha çok küçük ... Annemle babamda küçükmüş benim.
İnsan olgunlaşınca , duyduğu sevgi aşk da olgunlaşır.
Genç yaşlarda her şeyin ömrü kısa. Bilemezsin. Sevgi-aşk diyorsun ama ne önemi var ? Hiçbir duygu anneni üzmekten önemli değil.

asla asla kaçma sevgilin doğru sölemiş yol yakınken ayrıl sonuçta ailesiylede evlencen unutursun hayat insana neleri unutturuo

arkdaşlar bide şu yönden bakalım herkez aklından kaçmayı geçirmiştir
herkesin bi sevdiği oldu koklamak isteediği
kaçımız cesaret etti

Vallla ben hiç düşünmedim

25 yıllık kocam seni istediğimizde vermeselerdi kaçarmıydın dedi bana..

Niye kaçayım ayoll kocayı her zaman bulurum ana babayı bulamam demiştim

18 yaşındaki bir genç kıza fikrinizi beyan ederken terbiye sınırlarını aşan üyeler lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Konuyu geyiğede çevirmeyiniz...

O seni bırakır gider yine eski hayatına döner ama sen dönemezsin ona muhtaç olacaksın sonuçta. 18 yaşında kaçıp evlenenleri çok duydum ama hepsinin sonu belli kusurabakma ama.Mutlu olabilecekmisin aileni hiçe sayıp ona giderken ?

Nasıl da doğru dedin arkadaşım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…