Kader

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.437
43.938
798
Gerçekten kader diye bir şey var mı sizce kızlar. ben şuan şoklardayım. 2 sene önce tesadüfen gördüğüm ve 5 dk bile görmediğim iletişimimin dahi olmadığı birinin tam 2 sene sonra yine aynı zaman diliminde ve aynı günlerden birinde aşık olduğumu öğrendim. şaka gibi değil mi ? bu şekilde bir tesadüf başına gelen var mı cidden şoklardayım ben şuan

Ben 12 sene önce platonik aşık olduğumu düşündüğüm sadece 2 hafta aynı sınıfa gittiğim çocukla bir daha hiç görüşmeden konuşmadan yaşadığından bile haberim olmadan geçen 9 sene sonrasında bir akşam karşılaşıp 6 ayda evlendim:KK48: 2.5 senedir de evliyim:KK45:

Bana bi şok gelmedi o_O aşık olduğumu öğrendim derken sonradan mı öğrendin o nasıl oluyo

o an gördüğümü o kişiyi şuan hatırladım.

Ben 12 sene önce platonik aşık olduğumu düşündüğüm sadece 2 hafta aynı sınıfa gittiğim çocukla bir daha hiç görüşmeden konuşmadan yaşadığından bile haberim olmadan geçen 9 sene sonrasında bir akşam karşılaşıp 6 ayda evlendim:KK48: 2.5 senedir de evliyim:KK45:

ayy ne güzel darısı başıma :))

Hadi hayırlısı kader tabiki vardir

şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)
2 sene önce bi an gördüğün adamı nası hatırladın ya, ben öğlen ne yediğimi hatırlamıyorum

2 sene önce bi an gördüğün adamı nası hatırladın ya, ben öğlen ne yediğimi hatırlamıyorum

tamamen ufak bir detay sayesinde şuan çok net hatırlıyorum

Sanırım uyku vaktim gelmiş ben algilayamiyorum
Yani bişiler anladım da ilginç gelmedi demek ki bir yeri kaçırdım

şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)

tamamen ufak bir detay sayesinde şuan çok net hatırlıyorum

şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)şöyle söyleyeym adamı 2 sene önce aynı zamanda aynı mekanda görüyorum ama anlık birşey aradan 2 sene geçiyor ve biz ismen tanışıyoruz ben adama aşık oluyorm :)
tebrik ederim, hayırlı akşamlar

Back
X