- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Güle güle otur canım, sağlıkla mutlulukla
cnm evin çok güzel allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
oturma odasındaki halını nerden aldığını öğrenebilir miyim?mutluluklar ev çok hoş
bekliycem:)temizliği nasıl sence?
kapının hemen yanında duran o incecik kibar ayakkabılığa oturma odandaki köşe takımına yatak örtüne bayıldım .kutu gibi evin çok şirin hem temizliğide çarçabuk biter .ama bebiş olunca biraz zorlanırsın o zamanda daha büyük bir evin olur inşallah.Allahım huzurla oturtsun
Evin huzurlu. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
bekliycem:)temizliği nasıl sence?
ya temizliği? ben bunun biraz büyüğünü hem oturma odası hem salon olarak kullanacağım odaya almayı düşündümde
Çok şirin ve güzel bir evHuzurlu ,mutlu yaşamayı nasip eder rabbim inşaallah
Güncel halide çok güzel canım, zamanla tabii herşey daha oturuyor.
Mutlulukla oturun inşallah...
Evet o konuda bizimde tereddütlerimiz yok değil ancka büyük ev işi çoook zor, çünkü daha 7 yıllık borcu var evin..
Ne güzel, küçümencik sıcacık ve sadecik bir ev. Minik yuva, Allah huzurla mutlulukla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah.
Hiç üzülmeyin, yeter ki sağlık olsun, herşeyin üstesinden geliniyor inanın.
Hem daha gencecikken şimdiden kendi evinizin sahibi olmuş durumdasınız ne güzel.
Eğer kirada oturuyor olsanız, bu evi bile almak çok daha zor belki de yıllarca imkansız olur neredeyse.
Bebek kısmetse ne zaman olur bilmiyorum ama, sonuçta bir yıla yakın zamanı anne karnında, sonrasında da bebeklikte uzun süre beşiğini salonun uygun bir yerinde kullanırsınız.
Üç beş yaşına kadar bu şekilde problem olmaz. Salonunuzda çocuk açısından sıkıntı yaratacak şeyler de olmadığına göre, sadece yerlerde oyuncak dağınıklığı olur hepsi bu.
Derken, bir bakmışsınız ki yedi yıl bitivermiş ve tam da çocuğun artık ayrı bir oda ihtiyacını hissetmeye başladığınız dönemde bu evinizi satar üzerine de biraz borçlanır ve dilediğiniz büyüklükte bir eve rahatlıkla sahip olabilirsiniz.
Tekrar Allah bir ömür mutlu etsin ve her daim ağız tadı ve huzur versin inşallah.
Ne güzel, küçümencik sıcacık ve sadecik bir ev. Minik yuva, Allah huzurla mutlulukla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah.
Hiç üzülmeyin, yeter ki sağlık olsun, herşeyin üstesinden geliniyor inanın.
Hem daha gencecikken şimdiden kendi evinizin sahibi olmuş durumdasınız ne güzel.
Eğer kirada oturuyor olsanız, bu evi bile almak çok daha zor belki de yıllarca imkansız olur neredeyse.
Bebek kısmetse ne zaman olur bilmiyorum ama, sonuçta bir yıla yakın zamanı anne karnında, sonrasında da bebeklikte uzun süre beşiğini salonun uygun bir yerinde kullanırsınız.
Üç beş yaşına kadar bu şekilde problem olmaz. Salonunuzda çocuk açısından sıkıntı yaratacak şeyler de olmadığına göre, sadece yerlerde oyuncak dağınıklığı olur hepsi bu.
Derken, bir bakmışsınız ki yedi yıl bitivermiş ve tam da çocuğun artık ayrı bir oda ihtiyacını hissetmeye başladığınız dönemde bu evinizi satar üzerine de biraz borçlanır ve dilediğiniz büyüklükte bir eve rahatlıkla sahip olabilirsiniz.
Tekrar Allah bir ömür mutlu etsin ve her daim ağız tadı ve huzur versin inşallah.
Ne güzel şeyler yazmışsınızÇok teşekkür edeirm bu kadar uzun vakit ayırdığınız için
Eşimde öyle düşünüyor
Ama ben ne bileyim borçlarımız bitsin de bana burası yeter diyorum
Gerekirse yemek odasını iptal eder, çocuk odası yaparım ilerde diyorum ( Yemek odasını kullanmıyoruz zaten, bahçede kapalı bir alan yaptırdık daha büyük bir masamız var orada ağırlıyoruz genelde arkadaşlarımızı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?