Kader'in minik bahçeli evi (:

sorular sorabılırmıyım kadercım oncelıkle senı forumdan yorumlarından bılıyorum

evın kacıncı kat
kac oda
kac metre kare

ev almayı dusunuyoruz ancak suanda gucumuz 100 bıne kadar yetıyor
onlarda hep bahce katı oluyor kımısı bahce katına para vermeyınd ıyor kımısı neden olmasın 2-3 senede brocunu bıtırebılırız
bahcelı evlerı sevıyorum
sneın bahcenı anlayamadım nasıl bırsey balkonmu neresı anlayamadım acıkalrsan sevınırım cok

Evet çalışma saatlerimde baya aktifimdir gerek BDV gerekse Geyikte..

Evimiz bahçe katı , 2+1 , 75 metrekare geçiyor.. Ama daha küçük bence..

Anlıyorum, bizde aynı düşüncelerle ve evliliğimize son 2 ay kala bu evi alabildik.. Bahçelievler semt olarak biraz daha pahallı diye hatırlıyorum, çok ev baktığımız için..

Açıkçası bahçe katı olmasından yana bi şikayetim yok, sadece en alt olduğu için biaz daha zor ısınıyor ama küçük ev olduğundan da çok problem olmuyor..

Bahçemiz uzun L tipinde , çok toz gelmemesi ve çamaşır asmaya alan olması için fayanslı olan kısmın üstünü kapattırıp pimapen sürülü kapı taktırdık.. Topraklı alanı açık.. Şimdi hem çamaşır asmak için alanım oldu, hem evden çıkılan bölüme toz gelmiyor.. Hemde yere çim halı döşeyip masa filan koyduk, oturmak içinde güzel bir alanımız oldu şükür.. Zamanla herşey oluyor..

Darısı başınıza inşallah

bahce katı bır ev kıralamak ıstemıstım ama bı cok ınsan karsı cıktıgı ıcın suanda yuksek gırıs yenı bınada kırad aoturuyorum 500 lıra kırası sultangazı de oturuyorum ben semtımız gelısmıs degıl ancak oturdugumuz mahalle sultangazının entemız semtı
bahcelı evlerı begenıyorum pekı ust kattakıler sorun yaratmadımı gırıs kata mesela hırsızlık ıcın ustunude kapattıgınız ıcın epey sıkıntılı olmustur dıuye dusunuyorum oylemı olud
evı kaca almıstınız aylık odemelerı ne kadar ?evın metre karesı evet kucukmus ama cok ıdeal dosenmıs benım evımde 85 metre kare fılan almayı dusundugum bır bodrum vardu yanı suan bakıyorum sık sık ıstersen sanada gosteryeım ama sordum emlakcıya bahcesı yokmus
once bulayım sonra ekleyım

Emlak Ofisinden Satılık Daire 95.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 103685290

ev buydu
ama bahcesı yokmus malesef begenmıstım bunu 45 pesınat cıkarabılırız gerı kalanını kredıyle 2-3 senede halelderız dıye dusunuyorum
keza bu e vde var bununda bahcesı var Emlak Ofisinden Satılık Daire 110.000 TL 110 m2 3+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 100960210
ancak o fayanslar o mutfak dolapları o kadarmı uyumsuz olur
daha ne dıyebılırım
Emlak Ofisinden Satılık Daire 95.000 TL 85 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 92809251 suda var ancak bu ev neden o bır odanın boaysındanmı nedır cok ıc karartıcı gelıyor bana buarada 2.5 yasında bır cocugumuz var 2.cocuguda 1-2 sene ııcnde dusunebılırız hem bahcelı cok guzel olur ama 85 emtre kare yetermı bılemıyorum suan otuerdugum evın planı harıka ama cocuk odası kucuk
Emlak Ofisinden Satılık Daire 115.000 TL 95 m2 2+1 odalı İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mah. - 101469938
bunuda cok onceden berı begenıyorum ancak bu evı dolu goruyorum artık satıldımı gecıcı kırayamı verıldı emın degılım

Evet sultangazi pek gelişmiş değil.. ablam oturuyor o taraflarda.. Tramwayda olmazsa çekilmez gibi.. Tam bahçelievler merkez pahallı olur ama yakınlarında bulmanız mümkün ( bizimkide şirinevlerde )..

Ben bu mali kısımlarını sana özel atayım, bin bir çeşit insan okuyor yanlış anlaşılmak istemem şimdi..

Bahçesi yoksa düşünme derim..Bi de planı iyi olmalı.. Mesela bizim evimizin camlarına bakarsan bodrum tarzı değil yüksek cam, bu gibi bakarsan evin aydınlık olur.. Camlarda bahçeye bakıyor hem.. Bahçe yoksa çamaşır sorun oluyor, evde kurutmak işkence resmen, birde mobilyalara zarar..

İlk evlendiğimizde o kısım yoktu, bende evde kuruttum ordan biliyorum.. Zaten küçücük ev çamaşır asacağını zor muhafaza ediyordum..

bende nerede oturdugumu tam soylıyım ama benım semt degıstırme sansım yok cocuguma annem bakıyor cunku ve oturdugumuz yer dort tarafı parklarla agaclarla cevrılı cocuk buyutmek ıcın bırebır
devamını bende ozelden yazacagım

Mesaj attım sana

Ama şey , şirket bilgisayarlarında birçok site engelli.. bu yüzden gönderdiğin bu ilanları açamadım..

Ev işi çok zor aslında.. Tam beğeniyorsun balkon ya da bahçesi olmuyor, olanı da pahallı oluyor.. Ya da tam uygun buluyorsun ilan aktif olmasına rağmen arayınca satılmış diyorlar..

En komiği de metro ve metrobüse 5 dk. yazıyorlar, gidip gördüğünde araçla gitsen ancak 5 dk. sürer belki.. Yürüyerek mümkün değil.. Emlakçılar çok üç kağıtçı

ıkı gun evvel bır ev buldum kader ters dubleks gırıs ve bodrum o kadarmı guzel olur 85 metre kare fılandı aradımsa tılmıs
buyuk hayal kırıklıgı emlakcılar ama emlakcısızda bulmak cok zor yanı camında sahıbınden yazısı gormek hayal gıbı bısey

ılanları gorememene cok uzuldum acıkcası cok net resımlerdı acılardan ama olsun napalım

mesajlarımı s ıldım

Evet bende ters dubleks beğenmiştim o da satılmıştı nasip işte

Ben birçok şeyi göremiyorum, eskiden herşey serbestti facedeydim sürekli.. Oralar engellenince kk yı buldum işte.. Herşeyde var bir hayır

Biz zaten 2011 sonlarında aldık ama 2012 de müthiş bi fark geldi , hem evlere hem faizlere.. Yoksa şu an çok daha zorlanırdık.. Bir de en baş yapılmazsa hiç yapılmazdı bizim, takılar vs. öyle böyle idare ettik.. Çok şükür..

Yoksa aynı bina görünürdü bize aynı bina ama daire teyzesine ait hemde.. Kendi aralarında bile sorunları varken dahil olmak ve akın olmak istemedim doğrusu..

İlanları takip etmek lazım, hemen her dk.. Çünkü iyi ev anında kapılıyor.. Ben her sabah ilanlara bakardım mesela işe gelir gelmez..

keske ılanları gorseydınız ya suanda otuerdugum yan bınada bahce kat satılıyor 120 metre falan fılan opaylsım yapmıs olurduk

yasaklı olmanıza valla uzuldum
bende sureklı sahıbındende bakıyorum :)

keske ılanları gorseydınız ya suanda otuerdugum yan bınada bahce kat satılıyor 120 metre falan fılan opaylsım yapmıs olurduk

Ah yasaklı olmasam zaten neler neler yapardım da

İlk engellendiğimde şok olmuştum zaten.. Face de inanılmaz rekorlarım vardı çünkü oyunlarda.. Arkadaşlarımla karşılıklı atışıyorduk

Hayata küstüm resmen ilk zamanlar.. Çünkü ben bi oda da tek çalışıyorum.. Hatta bu katta tekim diyebilirim..

İşimde pek yoğun değil ve tek iletişimim internet..

Neyseki kk var en azından girebildiğim nadir siteleren biri..

Naber canım
biraz önce konuşmak yetmedi burdan musallat olayım dedim.
eve bak demiştin baktım. Erpay inşaat çok güzel bence bayıldım sizin için ideal tamda istediğin gibi.

Naber canım
biraz önce konuşmak yetmedi burdan musallat olayım dedim.
eve bak demiştin baktım. Erpay inşaat çok güzel bence bayıldım sizin için ideal tamda istediğin gibi.
HANGISI kuzum o
sana bahsettgım ev ve bahcesı sızde evınıze boyle yaptırabılırsınız

bu gosterdıgın evı dun kp begendı fayanslar ıse ne o oyle ya kopkoyu lacıvert tavana kadar fayans ıcıne kırmızı dolap yuh dıyıorum

Evet çok güzel yerleştirmiş evi kader çok beğendim benim evimde böyle küçük olacak ama benim bahce şansım yok çünkü bahce tarafında oturma odası ve yatak odası kalıyo.
ama ev güzelmiş.

Teşekkür ederim

Olsun , sizinde ilerde bahçelisi belki balkonlusu da olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…