Kader'in minik bahçeli evi (:

çok güzel ve sıcak...Allah güle güle,sağlık,mutluluk,huzur,sevgi ve saygı içeerisinde ailecek oturmanızı nasip etsin...

evin çok şeker. önceden yazdığın gibi yemek odası çok hoş bebiş odasıda yapabilirsin ilerde... bir filmde; evli çiftin büyük eve taşınma isteğine, "ev büyük olursa ayrı düşersiniz" diyordu çok hoşuma gitmişti.

canndann hanım yazınız çok hoşuma gitti. belirtmeden edebiyeceğim

Güzel sözmüş

Teşekkür ederim küçükpisi

oturma odan kaç m2.. küçük ya. benim oturma odamda küçük olacak ve köşe takımı aldık. köşenin karşısında tv var dimi... rahat oluyor mu öle...

Son düzenleme:
oturma odan kaç m2.. küçük ya. benim oturma odamda küçük olacak ve köşe takımı aldık. köşenin karşısında tv var dimi... rahat oluyor mu öle...

Odayı ölçmedim ama ev 75 m2 olarak geçiyor..

Rahat olsun olmasın başka koycak yer yoktu ki zaten oda büyükte olsa köşenin karşısına koyulmaz mı tv ? Oturup ya da uzanıp rahatça izlemek için..

Allah güle güle ,sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin kadercim..

çok şirin,kendi halinde,bakımlı,özenli ve huzur verici bir evin var..

Odayı ölçmedim ama ev 75 m2 olarak geçiyor..

Rahat olsun olmasın başka koycak yer yoktu ki zaten oda büyükte olsa köşenin karşısına koyulmaz mı tv ? Oturup ya da uzanıp rahatça izlemek için..

yok canım oda güzel olmuş.

kendi adıma köşe almasamıydım ki diyordum. daha gelmedi takımımda ... ama aldık.... inş. senin takım gibi güzel durur...

yok canım oda güzel olmuş.

kendi adıma köşe almasamıydım ki diyordum. daha gelmedi takımımda ... ama aldık.... inş. senin takım gibi güzel durur...

Oturma grubu sevmiyorum , ikinci bi odam olsa düşünürdüm

Köşe rahat ve spor ben beğeniyorum

Umarım seninde gönlüne göre olur

Bahçeni sevsinler maşallah
Çook cici sade zevkli döşenmiş.
Çok beğendim maşallah.
Rabbim ağzınızın tadını hanenizdeki mutluluğu daim kılsın inşallah

çok şirin ben çok beğendim. O salıncak bende olsa herhalde hiç kalkmam ohhhh

çok şirin ben çok beğendim. O salıncak bende olsa herhalde hiç kalkmam ohhhh

Bende öyle sanıyordum Ama işten , özellikle İstanbul trafiğinden sonra pert oluyosun yemek işini zor halledip yatıyoruz tv karşısına

Haftasonları için güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…