Kadıköy Hobi Sanat Kursları Tavsiyesi Olan?

tgbyrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
2
0
1
33
Selam canlar, forumun aktivitesini görünce aranıza yeni katıldım. Sanırım bir süre çalışmayacağım bu süreyi hobi kursları ile doldurmak istiyorum. Kadıköy'de önerebileceğiniz kültür sanat aktivitelerinde bulunacağım tavsiye edebileceğiniz kurslar var mı acaba? Kendi gittiğiniz ve olumlu deneyim yaşadığınız olursa daha makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle aramıza hoşgeldin. :) Ben Nautilus Avm'nin arkasında Neta Art diye güzel sanatlar merkezine resim kursuna gitmiştim. Müzik, dans falan da vardı, ortamda güzeldi. Sen hangi branşları arıyorsun peki?

Aslında ben de öncelikle resim kursu arıyorum. Çok fazla fiziksel aktiviteli değil de dinlendirici olmasını daha çok tercih ederim :) Notumu aldım, yarın olsun ararım. :) Teşekkür ederim, bilgi verdiğin için.

Rica ederim. Yormayacak dinlendirecek şeyler istersen Ud dersi de var, hoşuna giderse onu da sor. Hocalar TRT'den geliyordu bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…