Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy şifa hastanesine tüp bebek için giden var mı?

aycanilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
354
2
118
47
İstanbul
Arkadaşlar doktorum beni kadıköy şifa hastanesine yönlendirdi. Kurumumun sağlık servisindekiler oraya gitmektense memorial yada bahçeci kliniğe git dedi. Arkadaşlarım alman hastanesine git diyor kafam çok karıştı yardım edin nolurrrrrrrrrrr:1no2:

merhaba enver kurt artık kadıköy şifa da ben oraya gidicem inş fakat kadıköy şifa nasıl dır ortamını bilen biraz beni aydınlata bilir mi............

valla arkadaslar ben gecen sene orada yaptırdm hiçççç memnun kalmadm ilgi alaka sıfır dondurulmus embrıyomun bıle oldugunu aylarrrrr sonra öğrendm kanamam oldu aradıgımda doktor benı azarlayarak konustu falan neyse ayrıntılar uzun cok kotu bı yer bu işte usta yerler varken orayı asla tercıh etme canım parana yazık.ben sana bahçeci kliniğini tavsıye ederım ınanılmaz mükemmel tecrübe konusuyo yanı transferım umut tüp bebekte mustafa bahceci tarafından yapıldı mukemmel bır prof.zaten arastırırsan sende tercıh edersın kesın orası dunyada 3 sırada

Kız allah aşkına bir dikkatli oku ya hahahhaa.Hemen de of uf yapıyosundur.Bak ne zamanda yazılmış bir yazı ay hahhaaha....

margarita cok teşekkürler gecensen acılmış konuda olsa ban yardımcı oldun ilgin için teşekürler enver bey şifadaymış zaten dr günay of uf yaptım evet cünkü doktorum şifaya gecti konu gecensene olabilir ama
enver bey yeni gecti şifaya buda yeni bir haber eski haber için oflamadım yeni haber için ofladım ok
sende dikatli okursan sevinirim

bende bu konuyla ilgili sayenizde haberdar oldummm.tesekkür ederimmmm..Enver Bey
sayesinde bebeğimize kavuştukk..2. kez anne olmak istiyorummm..sizdeki haberden sonra
Kadıköy Şifaya gittik doktorumuzla tekrar görüştükkk..ben çok memnumn kaldımmm..açıkcası Umut tüp bebğin samimiyetsiz ortamından hep şikayetçiydim..
bi kere hijyen denen birsey yok,,herkesin suratı bi karışşşş...Bahçeçi orda diyorlarrr,bi kere görmedimmm,benide böyle ikna etmişlerdi...ama allah enver beyden razı olsunnnn...
Onun yüzünden katlandım sustummm.
tüm anne olmak isteyenlere telefonunu vermekten dahi çekinmiyorummmm...
Bu işin uzmanından bilgi almak herzamn daha doğru ..0532 271 15 53 sevgilerrrrrr

selam kızlar valla şok oldum enver bey umuttan ayrılmış biraz önce aradım dogruladı kadıköy şifadaymış of napıcagımı şaşırdım enver beyin hastası olarak şifayamı gitsem umutamı umuttada enver beyin dışındakilere asla güvenmiyorum of bide bizim tedavimizde pgt yapılcak napsam ya giden varsa şifaya hastane nasıl fiyat hakkında bilgisi olan varsa yazarmı

arkadaşım evet o konu eski fakat bizim konumuz çok güncel enver bey artık şifada ben bunu arife günü öğrendim çok üzüldüm falan aradım orayı bana hemşire 6,500 vede ilaçlar hariç dedi şok oldum büğün enver beyle grş tüm 4500 ilaçlarda dahil dedi ben doğum kont ilacımın bitmesini bekliyorum hayırlısı bakalımm o dr çok güveniyorum benim çevremden ona giden var ve sonuçlar iyi çok şükür.

:)

inş uyar size beni haberdar et ben de15 gün sonra gidicem çok heycanlıyımmm bana bu sefer iğne vericek galiba :Saruboceq:
*canım gittim ben bugün enver bey süper zaten allah razı olsun ondan bana çok yardımcı oldu (36.haftada bebegimi kaybettim ben normal dogum yaptırdı bana sezeryan istememe ragmen bak 2sene sonra deneriz sezeryan olursan sen beklemezsin normal yapalım en kısa sürede toparlanır toparlanmaz başlarız dedi iyki onu dinlemişim bak ayın 29da 3ay olcak ben hadi başlayalım demeye başladım canım uzattım ben dondurulmuşlarla allah nasip ederse başlıcam yanlış hatırlamıyosam ignelerle başlanıyo önce kalem igneyle tedavin hayırlı olsun canım özelin kapalı galiba senin dimi? ordan msj atamadımda

canım özelim açıkk.inşallah herşey yolunda gider ulaşım kolaymıydı buraya daha gitmedim ben umut tüp bebeğe gittim ama kadıköye ilk gidicem ben düzcedeyim. bakalım artık allahtan hayırlısını istiyorum inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hiç birimizin

*canım umuta gitmeye alışık oldugumuzdan önce tuhaf olduk ama kadıköy daha kolay ulaşım daha rahat park sorunuda hiç yaşamadık canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım en kısa sürede tüm isteyenlere meleklerini yollasın buarada canım senin ilk denemenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…