- Konu Sahibi aycanilayda
-
Hihihi kizlar Aycanİlayda bu başlığı gecen sene açmış zaten...
selam kızlar valla şok oldum enver bey umuttan ayrılmış biraz önce aradım dogruladı kadıköy şifadaymış of napıcagımı şaşırdım enver beyin hastası olarak şifayamı gitsem umutamı umuttada enver beyin dışındakilere asla güvenmiyorum of bide bizim tedavimizde pgt yapılcak napsam ya giden varsa şifaya hastane nasıl fiyat hakkında bilgisi olan varsa yazarmı
selam kızlar valla şok oldum enver bey umuttan ayrılmış biraz önce aradım dogruladı kadıköy şifadaymış of napıcagımı şaşırdım enver beyin hastası olarak şifayamı gitsem umutamı umuttada enver beyin dışındakilere asla güvenmiyorum of bide bizim tedavimizde pgt yapılcak napsam ya giden varsa şifaya hastane nasıl fiyat hakkında bilgisi olan varsa yazarmı[/QUOTEsorunun cevebını verebildim umarım yazılarda problem yaşadım acemiyim de ben burda
canım çok sagol 11de randevum var enver beyle bakalım konuşucaz nasıl olucak bize uycakmı :uhm:arzum 86 4500 ilaçalr dahi
canım çok sagol 11de randevum var enver beyle bakalım konuşucaz nasıl olucak bize uycakmı :uhm:
*canım gittim ben bugün enver bey süper zaten allah razı olsun ondan bana çok yardımcı oldu (36.haftada bebegimi kaybettim ben normal dogum yaptırdı bana sezeryan istememe ragmen bak 2sene sonra deneriz sezeryan olursan sen beklemezsin normal yapalım en kısa sürede toparlanır toparlanmaz başlarız dedi iyki onu dinlemişim bak ayın 29da 3ay olcak ben hadi başlayalım demeye başladım canım uzattım ben dondurulmuşlarla allah nasip ederse başlıcam yanlış hatırlamıyosam ignelerle başlanıyo önce kalem igneyle tedavin hayırlı olsun canım özelin kapalı galiba senin dimi? ordan msj atamadımdainş uyar size beni haberdar et ben de15 gün sonra gidicem çok heycanlıyımmm bana bu sefer iğne vericek galiba :Saruboceq:
*canım gittim ben bugün enver bey süper zaten allah razı olsun ondan bana çok yardımcı oldu (36.haftada bebegimi kaybettim ben normal dogum yaptırdı bana sezeryan istememe ragmen bak 2sene sonra deneriz sezeryan olursan sen beklemezsin normal yapalım en kısa sürede toparlanır toparlanmaz başlarız dedi iyki onu dinlemişim bak ayın 29da 3ay olcak ben hadi başlayalım demeye başladım canım uzattım ben dondurulmuşlarla allah nasip ederse başlıcam yanlış hatırlamıyosam ignelerle başlanıyo önce kalem igneyle tedavin hayırlı olsun canım özelin kapalı galiba senin dimi? ordan msj atamadımda
*canım umuta gitmeye alışık oldugumuzdan önce tuhaf olduk ama kadıköy daha kolay ulaşım daha rahat park sorunuda hiç yaşamadık canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun allahım en kısa sürede tüm isteyenlere meleklerini yollasın buarada canım senin ilk denemenmicanım özelim açıkk.inşallah herşey yolunda gider ulaşım kolaymıydı buraya daha gitmedim ben umut tüp bebeğe gittim ama kadıköye ilk gidicem ben düzcedeyim. bakalım artık allahtan hayırlısını istiyorum inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hiç birimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?