selam canım benim 3.denemem olucak ben bi tuhaf hastayım galiba :))2 defa hamile kaldım 1.hamileliğim ögrendiğim günün sonunda kanamam oldu sonlandı 2.dede 36haftalıkken kaybettim bunun nedenide kromozon bozuklugu eşimde varmış onu ögrendik 3.de pgt yapılıcak bize benim dondurulmuşlarım var önce onlar pgtden geçicek saglam çıkmazsa baştan ignelerden başlancak senin tedavin hatırladıgım kadarıyla igleneler 2çeşit vardı onlar yapılıyo acıtmıyo arabada giderken yaptıgımı bilirim en son çatlatma ignesini yapıyosun ve yumurta toplama işlemi yapılıyo oda kolay enver beyle konuşuyodum birden gittim kendime geldigimde rahattım kanaman olur dediler korkma azcık karnım agrıdı adet olursun ya öle ilaç verip eve geldik rahattım normalde herhalde 3.ve ya 5.gün transfer yapılıyo bekliyosun test gününe kadar çok dikkat ediyosun transferi yumurta toplama işleminden sonra (3-5gün)yapılmıyosa donduruluyosa odaha kolay ilaç ve bantlar var onları kullanıyosun transfer günü gidip işlemini yaptırıyosun stres yapmıyosun hiç uzun oldu ama canım inş. anlatabilmişimdir buarada hayırlı cumalar canım