okadar karmaşıkmı anlattım ya arkadaşımın kocası kendi annesini küçükken bi adamla kucak kucağa yakalamış.arkadaşım kaynanasından hep şüphelenir olmuş.neyse geçen gün bi tanıdığı kaynanasını bi adamla görmüş kolunu atmış kadının boynuna.bunuda arkadaşım duyunca kocama söylicem dedi bana ama bende vazgeçirdim gözünle görmediğine inanma görsen bile söyleme dedimBen konuyu anlayamadım , kim görmüş kim demiş kocanın haberi var mı yok mu uykum geldi sanırım:)
Ben konuyu anlayamadım , kim görmüş kim demiş kocanın haberi var mı yok mu uykum geldi sanırım:)
neden kocasına söylemek istiyorki eşinin başı belaya girerse..Okada
okadar karmaşıkmı anlattım ya arkadaşımın kocası kendi annesini küçükken bi adamla kucak kucağa yakalamış.arkadaşım kaynanasından hep şüphelenir olmuş.neyse geçen gün bi tanıdığı kaynanasını bi adamla görmüş kolunu atmış kadının boynuna.bunuda arkadaşım duyunca kocama söylicem dedi bana ama bende vazgeçirdim gözünle görmediğine inanma görsen bile söyleme dedim
Okada
okadar karmaşıkmı anlattım ya arkadaşımın kocası kendi annesini küçükken bi adamla kucak kucağa yakalamış.arkadaşım kaynanasından hep şüphelenir olmuş.neyse geçen gün bi tanıdığı kaynanasını bi adamla görmüş kolunu atmış kadının boynuna.bunuda arkadaşım duyunca kocama söylicem dedi bana ama bende vazgeçirdim gözünle görmediğine inanma görsen bile söyleme dedim
Kaynanası kocasını sevmiyormuş kullanıyormuş adamı.bide arkadaşım kaynanasıyla geçinemiyo.kadın oğlunuda pek sevmiyormuş ama bende dedim ya kocanın gözü dönerse ya arkadaşın yanlış gördüyse sen görmediysen boşver dedim belkide benzetmiştir dedimneden kocasına söylemek istiyorki eşinin başı belaya girerse..
Şimdi anlaşıldı kayınpeder yaşıyor mu pekiOkada
Aynen öyle şahsen ben duyaam bile söylemem ama görsem kaynanamı bi dürterdim bi tehdit ederdimOf çok zor bir durum aman siz hiç karışmayın bence
insan evladını sevmezmi..bence seviyordur..kocası yoksa oğlundan daha fazla beklentiisi vardır..ama bir gün arkadaşınızda yalnız kalabilir..o zaman gelinide onu diskalifiye etmeye çalışsa ne yapardı acaba..Kaynanası kocasını sevmiyormuş kullanıyormuş adamı.bide arkadaşım kaynanasıyla geçinemiyo.kadın oğlunuda pek sevmiyormuş ama bende dedim ya kocanın gözü dönerse ya arkadaşın yanlış gördüyse sen görmediysen boşver dedim belkide benzetmiştir dedim
Evet bende sormak istedim yanlış bişey söylemiyim diyeBöyle olaylarda 3 maymun olucan vesselam...bence arkadaşın birsey söylemesin derim naçizane fikrim...
Allah seni ya ne güldüm ama aynen öyle ya'Senin anan için şöyle böyle diyorlar' ya da 'Emrah Yetiş anani .. lar 'mi diyecekmis. Bunu kimse duymak, bilmek istemez, içinde tutsun.
'Senin anan için şöyle böyle diyorlar' ya da 'Emrah Yetiş anani .. lar 'mi diyecekmis. Bunu kimse duymak, bilmek istemez, içinde tutsun.
Doğru tabi ama oğlunu kocasına şikayet edip dolduran biri kızını çok seviyor ama oğlunu okadar önemsemiyor bende şaidim kimse yapmaz demiyorum ama bi hata yapıyosan ilerisini düşünüceksin yani en ufak hatada ortalığı karıştıran bir kadının gelinide bunu yapar ama vazgeçirdim zaten söylemez korkuttum gözünü zaten gören doğrumu görmüş inanmamak gerekinsan evladını sevmezmi..bence seviyordur..kocası yoksa oğlundan daha fazla beklentiisi vardır..ama bir gün arkadaşınızda yalnız kalabilir..o zaman gelinide onu diskalifiye etmeye çalışsa ne yapardı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?