Kadın aldatıyor söylemelimiyi

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Kızlar ben 2saat önce kayınvalideyle ilgili konu açmıştım ama bu çok yakın bi arkadaşımın kayınvalidesiyle ilgili.eşinizle evlendikten sonra size küçükken annesini başka bi adamla yakaladığını anlatsa ve annesine güvenmediğini söyleseydi neyapardınız durun daha bitmedi bunu bildiğiniz halde size arkadaşınız gelip kaynananı bi adamla samimi bir şekilde gördüm deseydi neyapardınız.ben arkadaşıma dedimki gözünle görmediğin şeye inanma belki benzetmiştir belki tanıdıktır falan dedim sonuçta sen görmedin dedim ama kız kocasına söyledi söylicek.ama yarın başına seninde gelirse ne olur falan deyip vazgeçiriyorum bide kocası annesini görse bi adamla neyapar ya gözü dönerse.sizcede öyle değilmi vazgeçirmekle hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sonuçta gözüyle görmemiş iftira atmak çok günah onun günahınımı alsın

Ben konuyu anlayamadım , kim görmüş kim demiş kocanın haberi var mı yok mu uykum geldi sanırım:)

Okada
Ben konuyu anlayamadım , kim görmüş kim demiş kocanın haberi var mı yok mu uykum geldi sanırım:)
okadar karmaşıkmı anlattım ya arkadaşımın kocası kendi annesini küçükken bi adamla kucak kucağa yakalamış.arkadaşım kaynanasından hep şüphelenir olmuş.neyse geçen gün bi tanıdığı kaynanasını bi adamla görmüş kolunu atmış kadının boynuna.bunuda arkadaşım duyunca kocama söylicem dedi bana ama bende vazgeçirdim gözünle görmediğine inanma görsen bile söyleme dedim

neden kocasına söylemek istiyorki eşinin başı belaya girerse..

tanıdığı emin miymiş o olduğuna.

Of çok zor bir durum aman siz hiç karışmayın bence

neden kocasına söylemek istiyorki eşinin başı belaya girerse..
Kaynanası kocasını sevmiyormuş kullanıyormuş adamı.bide arkadaşım kaynanasıyla geçinemiyo.kadın oğlunuda pek sevmiyormuş ama bende dedim ya kocanın gözü dönerse ya arkadaşın yanlış gördüyse sen görmediysen boşver dedim belkide benzetmiştir dedim

Şimdi anlaşıldı kayınpeder yaşıyor mu peki

Böyle olaylarda 3 maymun olucan vesselam...bence arkadaşın birsey söylemesin derim naçizane fikrim...

insan evladını sevmezmi..bence seviyordur..kocası yoksa oğlundan daha fazla beklentiisi vardır..ama bir gün arkadaşınızda yalnız kalabilir..o zaman gelinide onu diskalifiye etmeye çalışsa ne yapardı acaba..

insan evladını sevmezmi..bence seviyordur..kocası yoksa oğlundan daha fazla beklentiisi vardır..ama bir gün arkadaşınızda yalnız kalabilir..o zaman gelinide onu diskalifiye etmeye çalışsa ne yapardı acaba..
Doğru tabi ama oğlunu kocasına şikayet edip dolduran biri kızını çok seviyor ama oğlunu okadar önemsemiyor bende şaidim kimse yapmaz demiyorum ama bi hata yapıyosan ilerisini düşünüceksin yani en ufak hatada ortalığı karıştıran bir kadının gelinide bunu yapar ama vazgeçirdim zaten söylemez korkuttum gözünü zaten gören doğrumu görmüş inanmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…