Evet evet yaşıyor adamda zaten illaki şüpheleniyordur ama kadın nasıl dipdiri kocası çökmüşŞimdi anlaşıldı kayınpeder yaşıyor mu peki
arkadaşım kendi gözüyle görmediyse anlatmasın tabii..ama sizin yerinize olsaydım,bu kadar dahil olmamaya çalışırdım..sizinde başınız ağrımasın sonra..Doğru tabi ama oğlunu kocasına şikayet edip dolduran biri kızını çok seviyor ama oğlunu okadar önemsemiyor bende şaidim kimse yapmaz demiyorum ama bi hata yapıyosan ilerisini düşünüceksin yani en ufak hatada ortalığı karıştıran bir kadının gelinide bunu yapar ama vazgeçirdim zaten söylemez korkuttum gözünü zaten gören doğrumu görmüş inanmamak gerek
Aynen öyle şahsen ben duyaam bile söylemem ama görsem kaynanamı bi dürterdim bi tehdit ederdim
Hemide ne film ama oluyo işteSanki mexika filmi.
Ya eşinin küçükken annesini yakaladığını bildiği için söylicem diyo ama ortalık illaki karışır zaten arkadaşım başka yerlerdende duymuş kaynanasının yediği haltları ama söylememiş kocasına içine kapanır üzülür diye.şimdide bu konuyu bilen bi arkadaşı gördüm samimi demiş.yani gidip kaynanasınımı uyarsın ya bu seferde kaynana gidip kocasına gelin bana bunları dedi edepsiz derse ne olucak suzsa dahamı iyiŞimdi doğruya doğru kadın aldatıldığını öğrendiğinde sadece ayrılıyor ya da affediyor ama erkek öğrenince cinayet işliyor o yüzden kocasına duyurmadan kadını uyarmak daha doğru geliyor bana. Ortada bir can söz konusu sonuçta buna kimse sebep olmak istemez sanırım.
Arkadaşınız bu ihtimallerin farkında olarak mı kocama söylicem diyor?
Tabi canım ben söyleme boşver diyorum konuyu kapatıyo zaten ama dedim yanlış bişey demiyim sonuçta iftira atmasını istemem kendi görmemişarkadaşım kendi gözüyle görmediyse anlatmasın tabii..ama sizin yerinize olsaydım,bu kadar dahil olmamaya çalışırdım..sizinde başınız ağrımasın sonra..
Ya eşinin küçükken annesini yakaladığını bildiği için söylicem diyo ama ortalık illaki karışır zaten arkadaşım başka yerlerdende duymuş kaynanasının yediği haltları ama söylememiş kocasına içine kapanır üzülür diye.şimdide bu konuyu bilen bi arkadaşı gördüm samimi demiş.yani gidip kaynanasınımı uyarsın ya bu seferde kaynana gidip kocasına gelin bana bunları dedi edepsiz derse ne olucak suzsa dahamı iyi
Herılt yani nasıl dinlemicem hemde benArkadaşın söylemesin ve bence sende olaya dahil olma. Anlatmaya çalışsa bile dinlememeye çalış.
Gerçi nasıl olacaksa insan merak eder.
Yok ya aynı değil değişiyomuş :)çocukken gördüğü adamla,sımdı gorduklerı aynı adam mı acabaaaa..
öyleyse belkı arkadaşının kocasının kendi babası bile olabılır bu adam..
dabancayı dayamadan önce ıyı dusunsun..
söylemesin. başına dertmi arıyorOkada
okadar karmaşıkmı anlattım ya arkadaşımın kocası kendi annesini küçükken bi adamla kucak kucağa yakalamış.arkadaşım kaynanasından hep şüphelenir olmuş.neyse geçen gün bi tanıdığı kaynanasını bi adamla görmüş kolunu atmış kadının boynuna.bunuda arkadaşım duyunca kocama söylicem dedi bana ama bende vazgeçirdim gözünle görmediğine inanma görsen bile söyleme dedim
Kızlar ben 2saat önce kayınvalideyle ilgili konu açmıştım ama bu çok yakın bi arkadaşımın kayınvalidesiyle ilgili.eşinizle evlendikten sonra size küçükken annesini başka bi adamla yakaladığını anlatsa ve annesine güvenmediğini söyleseydi neyapardınız durun daha bitmedi bunu bildiğiniz halde size arkadaşınız gelip kaynananı bi adamla samimi bir şekilde gördüm deseydi neyapardınız.ben arkadaşıma dedimki gözünle görmediğin şeye inanma belki benzetmiştir belki tanıdıktır falan dedim sonuçta sen görmedin dedim ama kız kocasına söyledi söylicek.ama yarın başına seninde gelirse ne olur falan deyip vazgeçiriyorum bide kocası annesini görse bi adamla neyapar ya gözü dönerse.sizcede öyle değilmi vazgeçirmekle hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sonuçta gözüyle görmemiş iftira atmak çok günah onun günahınımı alsın
Ama zaten bu kaynanasıda ortalığı karıştıran bi tip olduğu için kocasına söylemek istiyoEşinin iyiliğini düşünmesinden çok kaynanasına nefretinin ağır basması tuhaf. Kocam sinirle bir şey yapar mı diye düşünebilmeli insan. Üstelik gözüyle görmemiş bile, doğru bulmuyorum söylemesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?