Kadın aldatıyor söylemelimiyi

Şimdiki kaynana tipleri böyle modernleşirken bu şekil modernleeştik sanırım benim annem 2torununa bakar evinde oturur ama günümüz yaşlı kadınlar bu şekil sanırım biz nasıl olucaz bilemem tabi ama hoş şey değil bunlar.o kadının kaç kişiyi kandırmasıda bi garip yani

Karismasin. Belki söyleyen kişi geçmişini bildiği için iftira atıyordur. Illa karisacaksa kayinvalidesine soylesin

Millet ne merakli dedikodu yaymaya .. Kendi görse bile oğluna değil gerekirse kayinvalidesine söylemeli bence. Karsinlsindaki ergen değil ki koskoca kadin sonuçta. Bide kendi suçlu duruma düşer sonra iftira atio vs die.

Millet ne merakli dedikodu yaymaya .. Kendi görse bile oğluna değil gerekirse kayinvalidesine söylemeli bence. Karsinlsindaki ergen değil ki koskoca kadin sonuçta. Bide kendi suçlu duruma düşer sonra iftira atio vs die.
Evet ama kadın biraz tehlikeli olduğu için söylemek istiyordu ben görsem şahsen kadına söyletim bide göZünü korkuturumki hele bana kötü davransın.şaka bi yana oda kararsız kalmış kocasından bişey saklamaz pek

uğraşacak başka şey kalmamış mı? hadi diyelim kalmamış, kendisinin bile görmediği bir şeyi hangi amaçla söyleyecek? bence boşversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…