- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
pişman olduğunu nasıl anladın, ben yazarım anlarım mı diyorsun? Kimse keyfinden çıkarmaz o tiz çığlıkları , belli ki kadının ruhsal ya da şeker vb fiziksel bir hastalığı varmış, çok rahatsız edici tabi ama eminim ki onun çevresine ve sevdiklerine verdiği zarar kendisine verdiği zarar yanında devede kulak kalıyordur belki de yaşamak onun için çok zordur, bunu kimse görmediği için onu herkese kızan kötü kalpli kadının hazin sonu diye anarlar dururlar...
kadın mı ölmüş yoksa eşi mi anlamadım ???
Pehey ben neredeyim siz neredesiniz? Ben o kadını suçlamıyorum ki. Bu yazı da o kadını suçlamak için yazılmadı. Pişman olduğunu süper güçlerimle değil, kadının kendi cümleleri ile anladım elbette. Kaldı ki mevzu kadının kötülüğü yahut pişmanlığı da değil. Kendi pişmanlıklarım. Bazen özneyi farklı yerlerde aramak gerekiyor sanırım. Hiç kimse kötü kalpli kadının hazin sonu demez. Lakin art niyetten arınmayı başaran her zat, bir gün bunu ben de yaşayabilirim diyebilir. Bu yüzdendir ki olayı bütün olarak ele alın. Parçalara ayırıp irdelemek, çıkarılması gereken sonuca ulaşmanızı engelleyebilir.
Edit: Ben yazar değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?