Kadın bağırıyor yeniden. Bu kez arınmış öfkeden.

Bazen eşimle yerli yersiz kırkınlıklar olur aramız da.
Sonra bir den onun başına bişey gelse ne yaparım diye düşünürken bulurum kendimi.
Ne kadar basit birşey için üzmüşüm onu derim kendime.
Direkt gider sarılırım boynuna.
Offf çok zor bir durum.
Kimseyi üzmemeye çalışıyorum hayatta ama yine de farkın da olmadan üzdüklerim olduysa inşallah affedilir.
O kadının vicdanını darmadağındır offf.

Son düzenleme:
Hiç ummadığım bir anda kaybettim annemi sıradan bir gündü hepimiz için, hayatımın dört dörlük sorunsuz olduğu zamanlardı. Meğer değilmiş, canım annemin dünyadaki son saatleriymiş. Bir trafik kazası gibi kaydı gitti ellerimizden, dünyanın en kötü acısıyla, asıl çaresizlikle o gün tanıştım ben..
Çaresizlik çok kötü, özlemek çok ağır, hele ki pişmanlıkları olan bir insan için..
Allah kimseye yaşatmasın desem de ölüm sıralı değil, hiç birimiz kalıcı değiliz dünya' da yine de gecinden versin, hayırlı ölümler versin. Hayatta bazı yaşadıklarımız almamız gereken bir ders aslında..

çok derinden bilirim bu acıyı

Öfkeden arınabilmek için öfke yaratan sorunları kırıp,dökmeden çözmek gerekir.
Çözümlenemeyen kördüğüm olmuş sorunlar için çare ,sorunun kaynağından ayrılarak uzaklaşmak.
Uzaklaşmak mümkün değilse,öfke bastırmak zorsa ,hayatı kendine ve çevrene zehir etmektense
doktor kontrolunde antidepresanını içip kuzu kuzu yaşamak mı lazım acaba ?oofff çok zorya bilemedim

beklenmeyen gebelikle ilgili konuya yazdığınız yorumdan buldum sizi. 'konuları arat' derken tahmin etmiyordum tüylerimi diken diken edecek bu konuyla karşılaşacağımı.

teşekkürler! uykudan uyandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…